Ako obnoviť setting cez USB?
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
- Nováček
- Dal poděkování: 1 poděkování
Ako obnoviť setting cez USB?
Tak dnes som konečne dostal dúto mašinku a začínam od nuly. Mám v prijímači Black hole img. Nemám naladené žiadne programy.Stiahol som si tuna z tohto fora setting. Ako ho dostanem cez USB do prijímača? Vďaka
-
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Ako obnoviť setting cez USB?
Cez usb tazko.Cez pc ano.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
- Nováček
Vďaka. Dym1 mohol by si mi poradiť ako zosieťovať PC s tunerom?Dostal som sa do nastavení siete. Pripojenie LAN. Len neviem kde a čo napísať.Adresa IP,Maska siete,Brána,Primárdny DNS, Sekundárny DNS. PC a tuner mám prepojený sieťovým káblom.
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak snad prijimac mas pripojeny Lan kablom s PC, tuner asi nie. Vsetky tie nastavenia sa ti nastavia automaticky, pokial nechas zapnute DHCP a odkliknes OK. Router prideli IP boxu sam. IP si potom zmenis tak, ze DHCP nastavis na "nie" a upravis si IP adresu boxu podla seba.
EDIT: setting najlepsie dostanes do boxu cez dreamset232. Stiahnes tu: dreamset232
EDIT: setting najlepsie dostanes do boxu cez dreamset232. Stiahnes tu: dreamset232
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Takže trocha poopravím.Mám wifi router od T-comu DSL 2641 L. Sieťovým káblom som pripojil prijímač s routrom.Spustil som test siete všetko je v poriadku/zelené/.PC mám spojene s routrom cez wifi.Ako teda dať do kopy PC s prijímačom? Cez total commander a FTP ale to spustiť neviem.
-
vikino
- V.I.P.
Ano, presne tak, cez TC v PC. Vytvor si FTP pripojenie. Kliknes v TC na FTP - vytvorit nove spojenie.
Ralacia: pomenuj podla seba
Nazov hostitela: ip boxu
Pouzivatel: root
Heslo: heslo - pokial si nemenil, a ak si dobre pamatam, tak deafaultne je prazdne
Kliknes na OK a mas spojenie cez FTP v TC vytvorene.
To ale pouzijes v inych pripadoch, pokial chces dostat setting do boxu, tak taketo pripojenie si vytvoris-upravis a ulozis priamo v dreamsete a setting posles do boxu, potom minimalne restart enigma2.
Ralacia: pomenuj podla seba
Nazov hostitela: ip boxu
Pouzivatel: root
Heslo: heslo - pokial si nemenil, a ak si dobre pamatam, tak deafaultne je prazdne
Kliknes na OK a mas spojenie cez FTP v TC vytvorene.
To ale pouzijes v inych pripadoch, pokial chces dostat setting do boxu, tak taketo pripojenie si vytvoris-upravis a ulozis priamo v dreamsete a setting posles do boxu, potom minimalne restart enigma2.
-
- Nováček
Vikino ďakujem! Vyzerá , že je to pripojené vytvorilo mi to adresár "0" v TC.Prijímač funguje iba že len free programy.Mám kartu skylink aj cslink.Viem že som somrák, ale poprosím ťa ešte mi poraď ako spojazdniť tieto karty.
-
vikino
- V.I.P.
Ok, ale ja nie som vestec a netusim aky mas v boxe image a ake karty mas? CSlink urcite crw ale skylink aku? A snazim sa tu na fore aby sa dodrziavali urcite pravidla a toto uz s nazvom temy nema nic spolocne. Takze skus v sekcii pre Clarke Tech ET9K pohladat co potrebujes (riesilo sa to tu), ked nenajdes, zaloz tema v sekcii "otazky zaciatocnikov". Dik.
Sorry, mas tam BH, teraz som si vsimol.. :-)
Sorry, mas tam BH, teraz som si vsimol.. :-)
-
- Nováček
Image je Black Hole. Tak som to dostal od predávajucého.Podľa info o ...: je to image Experimental 2011-01-13, Enigma: 2011-01-01-experimental
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Téma znie: Ako obnoviť setting cez USB?
Predpokladám že už to vieš, tak sa presuň k inému problému ktorý chceš vyriešiť do inej témy.
Tému: Som total lama a neviem nič o CT - pomôžte mi.--- som si zatiaľ nevšimol
Riešením je ju založiť a počkať či bude niekto ochotný stráviť s Tebou týždeň pri riešení všetkých Tvojich problémov.
Predpokladám že už to vieš, tak sa presuň k inému problému ktorý chceš vyriešiť do inej témy.
Tému: Som total lama a neviem nič o CT - pomôžte mi.--- som si zatiaľ nevšimol
Riešením je ju založiť a počkať či bude niekto ochotný stráviť s Tebou týždeň pri riešení všetkých Tvojich problémov.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované