Ako obnoviť setting cez USB?

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Zamčeno
datcom
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Ako obnoviť setting cez USB?

Příspěvek od datcom »

Tak dnes som konečne dostal dúto mašinku a začínam od nuly. Mám v prijímači Black hole img. Nemám naladené žiadne programy.Stiahol som si tuna z tohto fora setting. Ako ho dostanem cez USB do prijímača? Vďaka

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 43 poděkování

Re: Ako obnoviť setting cez USB?

Příspěvek od dym1 »

Cez usb tazko.Cez pc ano.

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
datcom
Nováček
Nováček

Příspěvek od datcom »

Vďaka. Dym1 mohol by si mi poradiť ako zosieťovať PC s tunerom?Dostal som sa do nastavení siete. Pripojenie LAN. Len neviem kde a čo napísať.Adresa IP,Maska siete,Brána,Primárdny DNS, Sekundárny DNS. PC a tuner mám prepojený sieťovým káblom.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Tak snad prijimac mas pripojeny Lan kablom s PC, tuner asi nie. Vsetky tie nastavenia sa ti nastavia automaticky, pokial nechas zapnute DHCP a odkliknes OK. Router prideli IP boxu sam. IP si potom zmenis tak, ze DHCP nastavis na "nie" a upravis si IP adresu boxu podla seba.
EDIT: setting najlepsie dostanes do boxu cez dreamset232. Stiahnes tu: dreamset232

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
datcom
Nováček
Nováček

Příspěvek od datcom »

Takže trocha poopravím.Mám wifi router od T-comu DSL 2641 L. Sieťovým káblom som pripojil prijímač s routrom.Spustil som test siete všetko je v poriadku/zelené/.PC mám spojene s routrom cez wifi.Ako teda dať do kopy PC s prijímačom? Cez total commander a FTP ale to spustiť neviem.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Ano, presne tak, cez TC v PC. Vytvor si FTP pripojenie. Kliknes v TC na FTP - vytvorit nove spojenie.
Ralacia: pomenuj podla seba
Nazov hostitela: ip boxu
Pouzivatel: root
Heslo: heslo - pokial si nemenil, a ak si dobre pamatam, tak deafaultne je prazdne

Kliknes na OK a mas spojenie cez FTP v TC vytvorene.
To ale pouzijes v inych pripadoch, pokial chces dostat setting do boxu, tak taketo pripojenie si vytvoris-upravis a ulozis priamo v dreamsete a setting posles do boxu, potom minimalne restart enigma2.

datcom
Nováček
Nováček

Příspěvek od datcom »

Vikino ďakujem! Vyzerá , že je to pripojené vytvorilo mi to adresár "0" v TC.Prijímač funguje iba že len free programy.Mám kartu skylink aj cslink.Viem že som somrák, ale poprosím ťa ešte mi poraď ako spojazdniť tieto karty.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Ok, ale ja nie som vestec a netusim aky mas v boxe image a ake karty mas? CSlink urcite crw ale skylink aku? A snazim sa tu na fore aby sa dodrziavali urcite pravidla a toto uz s nazvom temy nema nic spolocne. Takze skus v sekcii pre Clarke Tech ET9K pohladat co potrebujes (riesilo sa to tu), ked nenajdes, zaloz tema v sekcii "otazky zaciatocnikov". Dik.

Sorry, mas tam BH, teraz som si vsimol.. :-)

datcom
Nováček
Nováček

Příspěvek od datcom »

Image je Black Hole. Tak som to dostal od predávajucého.Podľa info o ...: je to image Experimental 2011-01-13, Enigma: 2011-01-01-experimental

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Téma znie: Ako obnoviť setting cez USB?

Predpokladám že už to vieš, tak sa presuň k inému problému ktorý chceš vyriešiť do inej témy.
Tému: Som total lama a neviem nič o CT - pomôžte mi.--- som si zatiaľ nevšimol
Riešením je ju založiť a počkať či bude niekto ochotný stráviť s Tebou týždeň pri riešení všetkých Tvojich problémov.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“