RTi core RC8 Enigma 2

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

RTi core RC8 Enigma 2

Příspěvek od robinek »

RC8 - version ok for all models

This Enigma 2 Image is for DOM Install !!!
USE AzUP 2.1 to Install this Image in Your device

- EXPERIMENTAL - TWIN SUPPORT - ofcourse only on P+
- Ultra model now work fine
- STC Prebuffering - only for test , added in A/V Settings
- Scart/RCA - Composite out fixed
- Aspect Ratio and Scalling added in A/V Settings

MultiMedia imrove and fixs :
- fixing packed avi support for gstreamer (finally solved most sync issues)
- been playing 1080p dts through mediacenter from nfs

NOTE : STC Prebuffering is only for test, pls play with this and report on forum what is your experiances , and what is best combination and compromise between fast zap and stable zap

EDIT:
Please note that:

MultiMedia imrove and fixs :
- fixing packed avi support for gstreamer (finally solved most sync issues)
- been playing 1080p dts through mediacenter from nfs

Have not yet been implemented in RC8. These fixes will be released shortly. Regards, Sattommy
Naposledy upravil(a) robinek dne 23 bře 2011, 09:57, celkem upraveno 1 x.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: RTi core RC8 Enigma 2

Příspěvek od robinek »

V baliku s FW je prilozen AZUp 2.0.2 misto avizovaneho 2.1.
Instalace s nim ale funguje. Sice se opakuje hlaska "Could not write file" a "Connection to service failed" ale instalace pak pokracuje a probehne v poradku.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
remac
Nováček
Nováček

Příspěvek od remac »

No tak do noci jsem si hrál s verzí 7 a pokoušel se v ní zprovoznit interní čtečku, jelikož jsem neuspěl a údajně už nefungovala na verzi 6 , vrátil jsem se na official. A ejhle máme tady k testování další verzi. Pokud máte někdo vyzkoušeno , zda čtečka funguje u této verze a jak je to se zápisama, prosím napište. :D

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
doga67
Nováček
Nováček

Příspěvek od doga67 »

remac píše:No tak do noci jsem si hrál s verzí 7 a pokoušel se v ní zprovoznit interní čtečku, jelikož jsem neuspěl a údajně už nefungovala na verzi 6 , vrátil jsem se na official. A ejhle máme tady k testování další verzi. Pokud máte někdo vyzkoušeno , zda čtečka funguje u této verze a jak je to se zápisama, prosím napište. :D
V RC6 z RC7 Interni čteška nefunguje neb neni driver pro novy kernel scházi modul sc-dev.ko a RC8 zřejmě také ne :-(

Elite, Ariva 100e, GI870T/S, DSX-6010, Astra 23.5E,Astra 19.2E, Thor 0.8W
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

Nechapu proc porad dokola resite jestli funguje interni ctecka .. az bude fungovat, tak to bude jedna z prvnich veci ,ktera bude u nove verze napsana.
Za takoveto dotazy na ofiko foru nemilosrdne uzamikaji vlakno a davaji vystrahu.

remac
Nováček
Nováček

Příspěvek od remac »

robinek píše:Nechapu proc porad dokola resite jestli funguje interni ctecka .. az bude fungovat, tak to bude jedna z prvnich veci ,ktera bude u nove verze napsana.
Za takoveto dotazy na ofiko foru nemilosrdne uzamikaji vlakno a davaji vystrahu.
Co tady vyhrožuješ, urychleně se vzpamatuj!! Vypiš mi odkazy , kde to někdo řeší. Našel jsem pouze jeden odkaz, kde nějaký uživatel pouze konstatuje, že mu čtečka nefugovala ani na 6 a take ne na 7. Že ti nevadí , když se někdo ptá jak se mění atributy , nebo vkladají pluginy a jiné blbosti. Pokud vím tak to jestli funguje interní čtečka je základní věc a zajímá většinu lidí na tomto fóru.

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Klídek.
Všetkých to zaujíma, ale nikto s tým nič neurobí. Pýtať sa každý môže, ale nemá význam pýtať sa na každej ďaľšej strane tej istej diskusie ako to už bývalo v minulosti.
Nervozita nemôže pomôcť ničomu a predstava že by mohol takýto tlak niečo urýchliť je naivná.
Užívatelia fóra / niektorí / by si mali uvedomiť to čo som tu už veľa krát popísal: My fw a ani ovládače nerobíme - my ich len sprostredkujeme a ak má užívateľ nejaký problém s ktorým si nevie rady , mal by to riešiť u predajcu.
Druhá vec je že čítačka - hlavne v ofic. fw - je UNI respektíve Conax - takže ak máte problém s Conaxom, riešte to. Ak chcete niečo viac tak to riešte svojpomocne / čo je pre 99,999999999 % neriešiteľné / alebo čakajte až to niekto vyrieši.

Žiadne emócie nepomôžu a ani niesú na satdigitálne vítané.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
doga67
Nováček
Nováček

Příspěvek od doga67 »

remac píše:
robinek píše:Nechapu proc porad dokola resite jestli funguje interni ctecka .. az bude fungovat, tak to bude jedna z prvnich veci ,ktera bude u nove verze napsana.
Co tady vyhrožuješ, urychleně se vzpamatuj!! Vypiš mi odkazy , kde to někdo řeší. Našel jsem pouze jeden odkaz, kde nějaký uživatel pouze konstatuje, že mu čtečka nefugovala ani na 6 a take ne na 7. Že ti nevadí , když se někdo ptá jak se mění atributy , nebo vkladají pluginy a jiné blbosti. Pokud vím tak to jestli funguje interní čtečka je základní věc a zajímá většinu lidí na tomto fóru.
Problém je vtom, že nefungují ani CI sloty, tak že jediná šasnce je usb čtečka Phoenix/Smartmouse Card Reader pro kterou driver usbserial.ko v kernelu je nebo nějaký externí shraing server u kamarada nebo jiném domácím inteligetním boxu alespon typu Arviva 100e u upraveným fw.

Zápis na kartu pokud se povoli tak v kombinaci mgcamd - oscam funguji pri použiti newcamd komunikačního protokolu
Naposledy upravil(a) doga67 dne 23 bře 2011, 14:44, celkem upraveno 2 x.

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

remac píše:
Vidis a Ripper by ti na to odpovedel "k cemu ti bude ctecka kdyz nebudou fungovat tunery" :)
A to je prave duvod proc je pro vyvoj ctecka nezajimava .. protoze se pracuje na tunerech a az budou hotove a odladene drivery, tak se budou resit mene dulezite veci jako treba ctecka.
Podobna reakce od nekoho kdo se prijde obcas podivat a jinak se aktivne nezapojuje se dala cekat. Zkus si neco kolem E2 precist pripadne na ofiko foru a pochopis.
Mimochodem jsem to pouze konstatoval a nikomu nevyhrozoval.
Jestli chces odkazy kde se to resi, tak pouzij tlacitko hledat. Najdes jich vic nez dost.
Dale se jiz k tomuto nebudu vyjadrovat, protoze se to netyka RC8.

alihen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alihen »

konecne rozumna rec...
dockal som sa E2 s podporou tuneru S2, od rana sem chodim, ze co je noveho a tu len samy spam a nepodstatne keci (fakt sa staci vyjadrit raz) ale k veci...
od RC4 som neskusal nahodit E2, pretoze to to pre mna nemalo az taky vyznam kedze mam dva tunery... a nechcel som x-krat pokusat sa odpalit box :15:
RC7 sa nahadzovala pre mna nejako zvlastne...
chcem nahodit RC8 no uz mam v tom trochu chaoz :12:
chcem vas poziadat o kratky navod na jej instalaciu
(staci mi vediet, ci vsetko berie z USB a cez AZUP alebo ako to bolo v RC7 - kernel z kluca a E2 cez AZUP)
dakujem

Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
anfro11 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od anfro11 »

alihen píše:konecne rozumna rec...
dockal som sa E2 s podporou tuneru S2, od rana sem chodim, ze co je noveho a tu len samy spam a nepodstatne keci (fakt sa staci vyjadrit raz) ale k veci...
od RC4 som neskusal nahodit E2, pretoze to to pre mna nemalo az taky vyznam kedze mam dva tunery... a nechcel som x-krat pokusat sa odpalit box :15:
(staci mi vediet, ci vsetko berie z USB a cez AZUP alebo ako to bolo v RC7 - kernel z kluca a E2 cez AZUP)
dakujem
Robinek to myslim vyssie napisal ze tie hlasky treba preklikat. Na USB kluc netreba nic davat.Idem tiez skusit hlavne druhy tuner (DVB-T).

Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
anfro11 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od anfro11 »

anfro11 píše:
alihen píše:konecne rozumna rec...
dakujem
Robinek to myslim vyssie napisal ze tie hlasky treba preklikat. Na USB kluc netreba nic davat.Idem tiez skusit hlavne druhy tuner (DVB-T).
Zabudol som samozrejme ze nestaci len preklikat ale aj najst kde je subor patch.e2 ulozeny aby pokracovala instalacia kern+E2>reboot. Tak az po II. RST aj HDMI OK. Ladenie DVBT-T OK cez automaticke vyhladanie (rucne vsak nie). Este PIP a vsetky pluginy a :55:

Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
doga67
Nováček
Nováček

Příspěvek od doga67 »

Zkušenosti RC8 - jeden krok vřed dva vzad :95:
+ Ve standardním menu lze nastavi zobrzazovací mod ale nepamatuje si po restartu či probuzeni vždy zpět na full screen
- DVB tituly se nezobrazuji jen občas probliknou ale jsou na správném místě
- Externi tituly se u AVI nezobrazí ,
- Externi titulky se u mkv zobrazi ale prozměnu se nezobrazí interni
- Zvuková stopa u mkv není synchroní
- AC3 zvuk u HD i SD programů přes spdif občas vypadne
- Nova HD občas ozubené kolečka
- Nelze zpříkazové řádky provést reboot - zamrzne pomuze az power off/on
- přechod do rescue modu také zatuhne opět nutný power off/on

Návrat na RC7

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

instalace RC8 bez problémů (test na hdmi)
obnova ze zálohy - žádný problém
instalace tunisian - bez problémů
instalace camd přes tunisian - cccam a mgcamd v pořádku
nastavení share, inicializace cccam camd manageru v pluginech vše OK
po rebootu nutno znovu aktivovat cccam v camd manageru - sám mi nenaběhl
GSU - stále zelená smrt (zatim nepodstatné protože již funguje aspoň trochu camd manager)
přehrávání medií přes media centrum testováno krátce, šlo v pořádku
přehrávání medií přes přehrávač médií zmrznutí boxu při přetáčení
při nahrávání a sledování jiného programu na stejném transpordéru ztráty obrazu, výpadky zvuku.
naprogramováno nahrávání - výsledek až zítra
druhý tuner DVB-T i DVB-C zkusím až o víkendu
Pro mě stále zůstává nejlepší image GP3 RC4

Probuzení ze standby - nerozpoznáno HDMI nutný restart
Tak to co jsem nahrál nepřehraji. Při spuštění nahraného souboru v azboxu, napíše nahrávám (divný) - můžu do menu,ale nic víc - na sledování TV se už nevrátím, nutný restart.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Babangida
Nováček
Nováček

RTi core RC8 Enigma 2

Příspěvek od Babangida »

Mohu jen jeden hloupi dotaz nez se pustim do nahazovani teto verze do AZBOXu, jak to je s moznosti vypnuti ventilatoru, vim ze RC4 tuto moznost nemela a hluk je to celkem nezanedbatelny.

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“