Asi mi nic jinýho nezbyde, dík za radu.SlavoF píše:vyzerá to že poradie vo FAV je na tvrdo také akým poradím ich tam pridávaš, aj v STBEditore
t.j. presun na koniec = vybrať z FAV , pridať do FAV , iné asi nepomôže
Jimmy
Moderátor: 005jon
Asi mi nic jinýho nezbyde, dík za radu.SlavoF píše:vyzerá to že poradie vo FAV je na tvrdo také akým poradím ich tam pridávaš, aj v STBEditore
t.j. presun na koniec = vybrať z FAV , pridať do FAV , iné asi nepomôže
Doplneni problem sse zvukem v HDMI:tessi píše:V kabelu problem neni, mam dva [resp 3] , - 2x 1,5m, oba bezne pouzivam - Notas -TV, PC- monitor , a ten 3. z PCdo TV a je 10 m !!! a vse OK.ShaMan píše:Jak dlouhý máš HDMI ,tessi píše:Zdravim, druhy den si hraju s timto prijimacem, a mam problemy se zvukem pres HDMI. Vetsinou nejde, snad asi jen 2x mi naskocil. Setkal jste se s tim nekdo?.
Pres koax vystup do AV receiveru jde bez problemu.
Dik Tessi
některé TV s delšími HDMI mají problémy , existuje něco jako opakovač HDMI , ale nejdříve zkusit kratší kabel popř kvalitnější .
A ted si uvedomuju, ze po rozbaleni jsem to pripojil k monitoru - TV byla "obsazena", a ani na monitoru [ Samsung ] jsem nemel zvuk, kdyz jsem poustel netova radia a nejake soubory z disku. Ale nevenoval jsem tomu pozornos, protoze jsem hlavne daval SW 1.14 a nastavoval sit atd.
NXP castecne prehravani multimedii zastane pokud jde o prehravani avi,mkv a webove radia s youtube. Ale jinak je dle meho nazoru absolutne nesrovnatelne. Xtreamer ti nabidne moznost prehravani v dalsich x formatech,moznosti sledovani ceskych televiznich archyvu a spoustu dalsich moznosti. Ale jako sekundarni mediacentrum NXP lze doporucit.bens píše:Zdravim,
uvazujem o kupe noveho satelitu a oslovil ma nxp, predovsetkym preto, ze som zvazoval aj kupu xtreamera. NXP ale zvlada aj prehravanie multimedii, tym padom by som nemusel kupovat xtreamer.
Vsimol som si, ze viaceri mate aj toto zariadenie aj xtreamer. Je mi jasne, ze xtreamer je asi nadupanejsi, ale dokaze NXP zastupit aspon ciastocne xtreamer?
Narazil som na nejake prispevky, kde bol problem so zvukom. Preto mozno "blba" otazka, ale multimedia 5.1 dokaze prehrat bez problemov, kde ho napojim na av receiver?
Dik
Diky za odpoved. Som rad, ze si potvrdil to co som si aj myslel. Asi najprv kupim Dreamsky NXP a ked mi nebude stacit podpora suborov, tak potom zvazim xtreamer.dk_line píše:NXP castecne prehravani multimedii zastane pokud jde o prehravani avi,mkv a webove radia s youtube. Ale jinak je dle meho nazoru absolutne nesrovnatelne. Xtreamer ti nabidne moznost prehravani v dalsich x formatech,moznosti sledovani ceskych televiznich archyvu a spoustu dalsich moznosti. Ale jako sekundarni mediacentrum NXP lze doporucit.bens píše:Zdravim,
uvazujem o kupe noveho satelitu a oslovil ma nxp, predovsetkym preto, ze som zvazoval aj kupu xtreamera. NXP ale zvlada aj prehravanie multimedii, tym padom by som nemusel kupovat xtreamer.
Vsimol som si, ze viaceri mate aj toto zariadenie aj xtreamer. Je mi jasne, ze xtreamer je asi nadupanejsi, ale dokaze NXP zastupit aspon ciastocne xtreamer?
Narazil som na nejake prispevky, kde bol problem so zvukom. Preto mozno "blba" otazka, ale multimedia 5.1 dokaze prehrat bez problemov, kde ho napojim na av receiver?
Dik
Jinak pripojeni k AV reciveru je mozne HDMI pripadne chinch, na audio je jeste moznost optiky. Osobne to mam diky staremu AV reciveru (bez HDMI) ale propojene HDMI primo do TV a pak teprva optikou do AV reciveru a 5.1 jede. Co vim tak je problem s 7.1 na starsich prvnich radach Xtreameru, od verze Pro nebo SW by uz problem byt nemel. Stejne mam pripojeny i NXP - tedy HDMI do TV odkud uz to jde stejnou optikou do AV. Akorat jsem musel vypnout automatickou regulaci hlasitosti na TV, jiny problem jsem nezaznamenal.
vdaka už to ide.marsim21 píše:Firmware verze 1.14
Po stlačení tlačítka SUB máš na výběr dvě volby TXT druhá DVB.Po zvolení volby TXT i DVB vše OK.Pokud je pořad opatřen Cz zvukovou stopou Cz titulky nejsou aktivovány.Ještě doplním upoutávky na pořady nejsou opatřené titulky.
to je skoda, co sa tyka toho zvuku, tam sa to asi nevyriesi, ale ako to bolo uz spominane, tak cez HDMI zvuk ide. A co sa tyka podpory MKV, hadam sa to este doladi. Ale dik za info.libo píše:Dreamsky NXP256 HD neprehrá cez koaxialny výstup 5.1 zvuk z DivX a MKV.Pri MKV sa nevie dopredu ktoré prehrá,je schopný sa v polke filmu reštartnúť.