newcamd klient

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
machec
Nováček
Nováček

newcamd klient

Příspěvek od machec »

Čau, koupil jsem Satelitu 2000 HD a dal na ni SatElita_2000HD_07_30 V1.06B9* (zkoušel jsem i jiné FW) a pořád mi blbne klient newcamd: vypadává, pak třeba nejde ani ping serveru, pak se to po přes noc rozjede. Prostě hrůza. Mám i Dreambox500 a tam to běhalo bez problémů. Neporadíte někdo? Dík.

luna
Nováček
Nováček

Re: newcamd klient

Příspěvek od luna »

machec píše:Čau, koupil jsem Satelitu 2000 HD a dal na ni SatElita_2000HD_07_30 V1.06B9* (zkoušel jsem i jiné FW) a pořád mi blbne klient newcamd: vypadává, pak třeba nejde ani ping serveru, pak se to po přes noc rozjede. Prostě hrůza. Mám i Dreambox500 a tam to běhalo bez problémů. Neporadíte někdo? Dík.
takle mi to blblo když byli na síti 2 satelity ... ipbox server se kousal a padal ...

dokud soused nezměnil mac na své satelitě adresu pak bylo vše ok

machec
Nováček
Nováček

Příspěvek od machec »

MAC jsem změnil, ale místo doménového jména jsem použil přímo IP a zdá se to zatím OK.

machec
Nováček
Nováček

Příspěvek od machec »

Tak ne i s IP to vypadává, jde to a pak najednou nejde ani ping.

Radis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radis »

machec píše:Tak ne i s IP to vypadává, jde to a pak najednou nejde ani ping.
Ahojte,
mám stejný problém, ping chvíli jde, chvíli nejde, je to jednou jestli je tam napsáno doménové jméno nebo IP adresa. Zkoušel jsem i nižžší firmware, ale výsledek je pořád stejný. Je to jedno jestli je to v lokální síti nebo z internetu.

mirek 65
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek 65 »

Hezký večer,používám taky satelitu v místní síti jako klient a hd box jako server a nejstabilnejší fw.je ze 12.4.2010,dhcp mám u obou vypnuté.

Radis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radis »

Tak jsme vyzkoušel firmware o kterém píšeš tedy z 12.4., po jeho nahrání jsme dal tovární nastavení, nastavil klienta zadal URL adresu, ping mi šel, ale nešlo se připojit se na server, který je na Arivě 100 na internetu. Změnil jsme tedy URL adresu na IP adresu a najednou se všechno rozjelo. Vše fungovalo bezproblémů, jen pokud jsme vjel na volný, tedy neplacený kanál např. ČT24, tak se přístroj restartoval. Zkusil jsme tedy firmware z 20.5. a to samé, zkusil jsme i poslední firmware (1.07B4) a výsledek stejný, restarovaní přístoje. Tedy není to úplný restart, jen na obrazovce se objeví zrnění a je nutno přístroj dálkovým ovladačem vypnout a zapnout znovu. Nevíte proč se to děje, čím by to mohlo být způsobeno?

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“