nejde mi stahnout firmware pres net
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
nejde mi stahnout firmware pres net
Zdravim. Nevim jestli je to chyba firmwaru, ale od urcite verze mi nejde upgradeovat z internetu. pokazde se mi to kousne nekde mezi 50 a 70 procenty. Kdyz jsem tam dal nejaky starsi firmware tak to zase slo, ale jak jsem tam dal zase novejsi tak prd. Mate s tim nekdo stejnou zkusenost? Co s tim? dik
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Re: nejde mi stahnout firmware pres net
Nahravaj FW cez USB key.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Mírně pokročilý
a sprav tovarko..
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
-
- Nováček
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
daj fw 4585 na flash disk tak, ze tam budes mat len patch.bin a nic ine. vraz ho do usb z predu a vypni vzadu vypinacom. potom po chvilke zapni. Nabehne ti obrazovka s ponukou. Daj format aplication area. Potom postupuj podla pokynov na obrazovke. Az ti ponukne zase obrazovku kde je upgrade fw. daj cez usb. Prebehne upgrade fw. V momente ked po upgradovani zacne odpocitavat do rebootu, vytiahni flashku z usb. Ked box nabehne je potrebne este tovarne nastavenie. Znova bude bootovat a az potom znova vsetko ponastavovat.
PS: ked po odpocitavani a reboote nenabehne obraz na TV, je potrebne cely postup urobit este raz, vacsinou sa na druhy pokus chyti.
PS: ked po odpocitavani a reboote nenabehne obraz na TV, je potrebne cely postup urobit este raz, vacsinou sa na druhy pokus chyti.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Dik za reakci. Provedl jsem to jak jsi psal, dokonce to fakt nenabehlo na poprve, ale az na podruhe ale nejak to nepomohlo. Teda s tim internetem, jinak si myslim, ze to pomohlo celkove stabilite. takze dik. Nemuze byt nejaky problem s pripojenim? Pluginy mi to stahuje v poho, youtube chodi, tak nechapu.
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
skor si mal plny disk alebo nieco take
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
-
- Nováček
Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
AZbox HD Premium; DVB-S2; E2 OpenRSI 2.1; Toroidal T55: 0,8W 13E 19,2E 23,5E; CCcam 2.3.0; Skylink ICE
-
frcko73
- Mazák
My ostatmi,nahravame FW z USB kluca..... 

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
-
- Nováček
Tak jsem v tom taky, všechny nahrávané fw přes link do 4690 v pohodě, jedu na 4785 a jen 50% ani boha nic dál.michoid píše:Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
Tovarní nast. a znovu nic. Nejde o to, že to jde přes USB, AZtko snad by mělo fungovat i přes linky ne? A mimo to je to pohodlnější. Poradí někdo co dál s boxem.
-
vikino
- V.I.P.
najpohodlnejsie je nerobit s boxom nic...

- Kessn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě to taky nejde mám fw 4749 dám aktualizovat na 15% se to zastaví a hlásí to chybuPaul2081 píše:Tak jsem v tom taky, všechny nahrávané fw přes link do 4690 v pohodě, jedu na 4785 a jen 50% ani boha nic dál.michoid píše:Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
Tovarní nast. a znovu nic. Nejde o to, že to jde přes USB, AZtko snad by mělo fungovat i přes linky ne? A mimo to je to pohodlnější. Poradí někdo co dál s boxem.

-
vikino
- V.I.P.
to Kessn - tak si to pred upgadom zalohuj cez acc. daj backup all, uloz, upgraduj, a potom das v acc restore plugins a restore channels a mas to ako pred upgradom.
-
- Nováček
vikino dík za raduvikino píše:najpohodlnejsie je nerobit s boxom nic...![]()
- Kessn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě je tady někde přesnej návod jak to udělat jaký programy stáhnout na tu zálohu už to pěkně dlouho hledám a pořád to nemůžu najít prosím o odkaz já mámv PC jen program na správu RCC. Dík LS.vikino píše:to Kessn - tak si to pred upgadom zalohuj cez acc. daj backup all, uloz, upgraduj, a potom das v acc restore plugins a restore channels a mas to ako pred upgradom.