nejde mi stahnout firmware pres net

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

chachy
Nováček
Nováček

nejde mi stahnout firmware pres net

Příspěvek od chachy »

Zdravim. Nevim jestli je to chyba firmwaru, ale od urcite verze mi nejde upgradeovat z internetu. pokazde se mi to kousne nekde mezi 50 a 70 procenty. Kdyz jsem tam dal nejaky starsi firmware tak to zase slo, ale jak jsem tam dal zase novejsi tak prd. Mate s tim nekdo stejnou zkusenost? Co s tim? dik

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nejde mi stahnout firmware pres net

Příspěvek od paleaaro »

Nahravaj FW cez USB key.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

a sprav tovarko..

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
chachy
Nováček
Nováček

Příspěvek od chachy »

Tovarko nepomaha a pres USB nahravam . co jineho mam delat.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

daj fw 4585 na flash disk tak, ze tam budes mat len patch.bin a nic ine. vraz ho do usb z predu a vypni vzadu vypinacom. potom po chvilke zapni. Nabehne ti obrazovka s ponukou. Daj format aplication area. Potom postupuj podla pokynov na obrazovke. Az ti ponukne zase obrazovku kde je upgrade fw. daj cez usb. Prebehne upgrade fw. V momente ked po upgradovani zacne odpocitavat do rebootu, vytiahni flashku z usb. Ked box nabehne je potrebne este tovarne nastavenie. Znova bude bootovat a az potom znova vsetko ponastavovat.
PS: ked po odpocitavani a reboote nenabehne obraz na TV, je potrebne cely postup urobit este raz, vacsinou sa na druhy pokus chyti.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
chachy
Nováček
Nováček

Příspěvek od chachy »

Dik za reakci. Provedl jsem to jak jsi psal, dokonce to fakt nenabehlo na poprve, ale az na podruhe ale nejak to nepomohlo. Teda s tim internetem, jinak si myslim, ze to pomohlo celkove stabilite. takze dik. Nemuze byt nejaky problem s pripojenim? Pluginy mi to stahuje v poho, youtube chodi, tak nechapu.

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

skor si mal plny disk alebo nieco take

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
michoid
Nováček
Nováček

Příspěvek od michoid »

Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?

AZbox HD Premium; DVB-S2; E2 OpenRSI 2.1; Toroidal T55: 0,8W 13E 19,2E 23,5E; CCcam 2.3.0; Skylink ICE
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

My ostatmi,nahravame FW z USB kluca..... :21:

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Paul2081
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paul2081 »

michoid píše:Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
Tak jsem v tom taky, všechny nahrávané fw přes link do 4690 v pohodě, jedu na 4785 a jen 50% ani boha nic dál.
Tovarní nast. a znovu nic. Nejde o to, že to jde přes USB, AZtko snad by mělo fungovat i přes linky ne? A mimo to je to pohodlnější. Poradí někdo co dál s boxem.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

najpohodlnejsie je nerobit s boxom nic... :idea: :wink:

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Paul2081 píše:
michoid píše:Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
Tak jsem v tom taky, všechny nahrávané fw přes link do 4690 v pohodě, jedu na 4785 a jen 50% ani boha nic dál.
Tovarní nast. a znovu nic. Nejde o to, že to jde přes USB, AZtko snad by mělo fungovat i přes linky ne? A mimo to je to pohodlnější. Poradí někdo co dál s boxem.
Mě to taky nejde mám fw 4749 dám aktualizovat na 15% se to zastaví a hlásí to chybu :!: Pěkně mě to štve , protože když dám aktualizovat z USB , tak se všechno nastavení prej smaže mám tam 10 konvertorů a několik složek oblíbené a znova to všechno nastavovat to zabére hodně času. LS.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

to Kessn - tak si to pred upgadom zalohuj cez acc. daj backup all, uloz, upgraduj, a potom das v acc restore plugins a restore channels a mas to ako pred upgradom.

Paul2081
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paul2081 »

vikino píše:najpohodlnejsie je nerobit s boxom nic... :idea: :wink:
vikino dík za radu

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:to Kessn - tak si to pred upgadom zalohuj cez acc. daj backup all, uloz, upgraduj, a potom das v acc restore plugins a restore channels a mas to ako pred upgradom.
Prosím tě je tady někde přesnej návod jak to udělat jaký programy stáhnout na tu zálohu už to pěkně dlouho hledám a pořád to nemůžu najít prosím o odkaz já mámv PC jen program na správu RCC. Dík LS.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“