Jaaaj taaak, tak to preto som bol tak prekvapkany, ze to na mna zrazu "hutori" nejakym neznamim dialektom a nie je to ani vychodnarcina ani zahoractina.
Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .
No mne je to popravde u zadele, len prislo mojmu oku "zvlastne", ze si do svojho textu zrazu zakomponoval obrazok ktory sa akosi vymykal. A ako sa nie nadarmo hovori, OKO NIE JE DURA, OKO VIDI ! A kedze sem skoro nikto nechody tak som jediny ktory to zaznamenal.
No ale myslim, ze sme uz minuli potencial tohoto vlakna a tak za mna za vasu pozornost a idem sa ja zas "povenovat" dnesnemu sviatku na cintorin.
Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .
Tak som naspet z a odpisem ti posledny post v tomto threade.
Zeby to bolo tym, ze som sa namiesto zvysovania si ega obrazkami z internetu (ktore su mi naozaj naprosto u prdele) na menej skusenom, sa snazil mu narodiel od teba aspon trosku napisat k veci a poradit ?
Skor som myslel to obkecavanie naco a ako pouzivam box. Tie uvodne prispevky samozrejme kvitujem. Ja osobne som si od Mutanta nechal HD51 kedze jeden z poslednych este pouziva LOOP.
thebeno píše: ↑01 lis 2023, 21:39
Hlavne mutant hd51 na rozdiel od HD60,61 a 66se pouziva iny kernel a ine kernel moduly. Takze mnou opisovana chyba sa tam nemusi prejavit.
To je jasne, prispevky boli k tomu ze ani 8008 nie je ziadne terno, ale pre DVB-S/S2 (a aj pre rezim DVB-S2X s LongFrameRate) plne postacuje .
Pri januarovych DVB-S2X testoch s ShortFrameRate na HotBirde Octagon tiez ostal bez LOCK.