Golden Reloaded aktualice FW

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
miki1250
Nováček
Nováček

Golden Reloaded aktualice FW

Příspěvek od miki1250 »

Zdravím a předem se omlouvám za laický dotaz. Sice jsem googloval, ale asi málo... a zde na diskuzi jsem k tomu jaksi nic nenašel. Mám Golden Reloaded, v kterém je Spark - FW 1.2.68 (mám v něm také enigmu2). Ve Sparku v menu Aktualizace je nabízena nová verze FW 1.2.69. Ví někdo, čím se liší od předchozí verze? Nějaké novinky? A ještě - pokud spustím aktualizaci (ještě jsem ji nedělal ) přes menu Aktualizace software, jak to probíhá - není nějaký problém? Jak je to pak u nové verze s češtinou - je tam k dispozici? Je možná aktualizace přes USB z flash? Pokud ano - jak postupovat? Kde se dají stáhnout nové verze FW (ale aby uměly česky :-) Díky za odpověď - s Goldenem teprve začínám.

asomtam
Nováček
Nováček

Re: Golden Reloaded aktualice FW

Příspěvek od asomtam »

miki1250 píše:Zdravím a předem se omlouvám za laický dotaz. Sice jsem googloval, ale asi málo... a zde na diskuzi jsem k tomu jaksi nic nenašel. Mám Golden Reloaded, v kterém je Spark - FW 1.2.68 (mám v něm také enigmu2). Ve Sparku v menu Aktualizace je nabízena nová verze FW 1.2.69. Ví někdo, čím se liší od předchozí verze? Nějaké novinky? A ještě - pokud spustím aktualizaci (ještě jsem ji nedělal ) přes menu Aktualizace software, jak to probíhá - není nějaký problém? Jak je to pak u nové verze s češtinou - je tam k dispozici? Je možná aktualizace přes USB z flash? Pokud ano - jak postupovat? Kde se dají stáhnout nové verze FW (ale aby uměly česky :-) Díky za odpověď - s Goldenem teprve začínám.
Takže 1.2.69 vie dobre po česky. ale vždy sa môžeš vrátiť k hociktorému staršiemu. Samozrejme sa dá aktualizovať aj z USB, ale nie je na to dôvod.

http://www.cynextra.com/downloads/Software/

Pokiaľ máš E2 tak ju používaj,

deather
Nováček
Nováček

Příspěvek od deather »

Ahoj, aktualizace je v pohodě, jedinou změnu, co jsem našel, tak že to ukazuje průběh programu.

miki1250
Nováček
Nováček

Příspěvek od miki1250 »

deather píše:Ahoj, aktualizace je v pohodě, jedinou změnu, co jsem našel, tak že to ukazuje průběh programu.
Ahoj - díky za info. Vše proběhlo OK :-) Dík.

miki1250
Nováček
Nováček

Příspěvek od miki1250 »

asomtam píše:
miki1250 píše:Zdravím a předem se omlouvám za laický dotaz. Sice jsem googloval, ale asi málo... a zde na diskuzi jsem k tomu jaksi nic nenašel. Mám Golden Reloaded, v kterém je Spark - FW 1.2.68 (mám v něm také enigmu2). Ve Sparku v menu Aktualizace je nabízena nová verze FW 1.2.69. Ví někdo, čím se liší od předchozí verze? Nějaké novinky? A ještě - pokud spustím aktualizaci (ještě jsem ji nedělal ) přes menu Aktualizace software, jak to probíhá - není nějaký problém? Jak je to pak u nové verze s češtinou - je tam k dispozici? Je možná aktualizace přes USB z flash? Pokud ano - jak postupovat? Kde se dají stáhnout nové verze FW (ale aby uměly česky :-) Díky za odpověď - s Goldenem teprve začínám.
Takže 1.2.69 vie dobre po česky. ale vždy sa môžeš vrátiť k hociktorému staršiemu. Samozrejme sa dá aktualizovať aj z USB, ale nie je na to dôvod.

http://www.cynextra.com/downloads/Software/

Pokiaľ máš E2 tak ju používaj,
Ahoj - díky za info i za odkaz na FW ze stránek výrobce.

Co se týče E2, rád bych ji používal (hlavně kvůli archivům CZ/SK), ale mám tam následující problémy:

1) V E2 mi nechodí Prima HD a CT HD, přičemž ve Sparku mi tyto prog. chodí bez probl. Jako by E2 měla nějakou menší citlivost ??

2) V E2 přijímač velmi pomalu a neochotně reaguje na příkazy z dálk. ovladače. Ovladačem přitom musím mířit přímo na přijímač a většinou musím tl. ovladače mačkat několikrát, než přijímač zareaguje. Ve Sparku ale tentýž ovladač funguje zcela bez probl., dokonce i s odrazem od stropu, takže nemusím mířit přímo na přijímač.

3) V E2 mi nechodí programy z transpondéru 12109, přičemž ve Sparku mi chodí vše. Někdy některý z těchto programů v E2 vyjímečně naskočí, ale kostičkuje a nakonec se to sekne. Jakoby slabý sig. z konvertoru. Koupil jsem i nový LNB, ale je to stejné-nepomohlo. Nepomohlo zatím ani pohnutí parabolou.... Až bude tepleji udělám s tím další pokus (na střeše :-). Parabola má 100 cm...

Má někdo podobné zkušenosti? Co s tím? Dík.

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“