špatná kvalita obrazu SD i HD na HD BOX 9300 PVR
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
špatná kvalita obrazu SD i HD na HD BOX 9300 PVR
Zdravím vás všechny.Prosím o pomoc. Zakoupil jsem HD BOX FS 9300 PVR a výsledný obraz je špatný.Před tím jsem měl Vantage 7100 S a obraz byl super,SD i HD. Něco jsem vyladil přímo na televizoru,ale obraz, hlavně na SD je stále máznutý,hodně neostrý a to nemluvím o těch voskových obličejích....Přitom recenze píší o "vynikající kvalitě obrazu jak SD i HD". Poraďte co mám dělat...
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: špatná kvalita obrazu SD i HD na HD BOX 9300 PVR
To vis Karle, vse je o zvyku. Ja ti sem prilepim cosi na postudovanie a uvaz, kto z Vas dvoch ma pravdu a este k tomu vacsiu :)
Kód: Vybrat vše
Vantage 7100S
Mám Vantage 7100S. Vlastním ho síce krátko, ale veľmi som sklamaný kvalitou SD obrazu (HD je ok). Mám ho prepojený cez scart i HDMI s plazmou Panasonic. Vyskúšal som všetky možné nastavenia, ale na kvalitu obrazu môjho predchádzajúceho príjmača Openbox X-810 nemá (mám motor, Gital, Skylink....). O týchto príjmačoch som počul samé chvály, že budem mať takéto problémy ma ani nenapadlo. Mám teda ďalej skúšať, alebo sa s tým proste zmieriť?
Autor: bhucko
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ak máš pocit že Tvoj Hdbox nemá dobrý obraz tak ho vráť predajcovi.
Nebudem tvrdiť že Hdboxy majú najlepší obraz, ale určite z nich lezie lepší obraz ako z Dreamboxov Hd. Vantage som nikdy nemal a ak sú obrazovo vyladené tak ako Vitamin tak môžeš byť s inou kvalitou nespokojný
Nebudem tvrdiť že Hdboxy majú najlepší obraz, ale určite z nich lezie lepší obraz ako z Dreamboxov Hd. Vantage som nikdy nemal a ak sú obrazovo vyladené tak ako Vitamin tak môžeš byť s inou kvalitou nespokojný

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Měl jsem Vantage 7100 S,televize Samsung,propojení přes HDMI,obraz super ,kvalita SD se hodně blížila HD,absolutně žádný problém.A já idiot jsem ho vyměnil za HD BOX 9300 kvůli nahrávání....grantec píše:To vis Karle, vse je o zvyku. Ja ti sem prilepim cosi na postudovanie a uvaz, kto z Vas dvoch ma pravdu a este k tomu vacsiu :)Kód: Vybrat vše
Vantage 7100S Mám Vantage 7100S. Vlastním ho síce krátko, ale veľmi som sklamaný kvalitou SD obrazu (HD je ok). Mám ho prepojený cez scart i HDMI s plazmou Panasonic. Vyskúšal som všetky možné nastavenia, ale na kvalitu obrazu môjho predchádzajúceho príjmača Openbox X-810 nemá (mám motor, Gital, Skylink....). O týchto príjmačoch som počul samé chvály, že budem mať takéto problémy ma ani nenapadlo. Mám teda ďalej skúšať, alebo sa s tým proste zmieriť? Autor: bhucko
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ok. A čo s tým teraz urobíš ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
No to právě nevím a prosím o radu. Jestli ho mám vrátit, ale tím způsobím problémy solidnímu prodejci,který mě ho zároveň přišel nainstalovat,pak znovu přeinstalovat....doma budu koukat do zdi.Mám ho teprve týden, ale jak říkám,na některé pořady v SD se nedá koukat a HD mizerné...Nejde mě vůbec o ten Linux,ale jde mě o kvalitní obraz,mám Skylinkdempsey píše:Ok. A čo s tým teraz urobíš ?
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Moja rada je vyššie. Ak niesi spokojný tak si ten prijímač predsa nemôžeš nechať.
Asi budeš musieť kúpiť Vantage a vyriešiť nejako to nahrávanie

-
- Nováček
To jsem právě chtěl udělat a koupit Vantage 8000 S s interním diskem 500 GB.Byl jsem ale zrazován prodejcem,že Vantage už nemá žádnou podporu. tak mě byl doporučen tento HD BOX ....dempsey píše:Moja rada je vyššie. Ak niesi spokojný tak si ten prijímač predsa nemôžeš nechať.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
A načo Ti je podpora keď chceš len sledovať telku a nahrávať ?

- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mancini ,Mancini. Jeden z Vas dvoch - stazovatelov musi evidentne klamat, alebo si vymyslate obaja. Mam HDbox9200 a obraz mam dobry. Voskove tvare su voskove a zive su zive. To je debata o nicom. Najkrajsie obrazy maluje moj jednorocny synovec.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Ne,ne, prostě obraz je o třídu horší než byl, přijeď se mě podívat a uvidíš to sám. Proto jsem odešel od kabelové UPC a koupil si svůj satelit, abych měl lepší a ostřejší obraz. Výsledkem je opět šílená kvalita obrazu jako u UPC Direct. Pokud by obraz byl OK, tak bych tady na tom fóru ani nebyl.grantec píše:Mancini ,Mancini. Jeden z Vas dvoch - stazovatelov musi evidentne klamat, alebo si vymyslate obaja. Mam HDbox9200 a obraz mam dobry. Voskove tvare su voskove a zive su zive. To je debata o nicom. Najkrajsie obrazy maluje moj jednorocny synovec.
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Přidej nám sem prosím screen z menu HDBOXU tvého nastavení položky Av výstupu,aby nám bylo jasné jakym rozlišením krmíš to své TV.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
A/V výstup : Typ TV - automaticky (PAL je to samé)marsim21 píše:Přidej nám sem prosím screen z menu HDBOXU tvého nastavení položky Av výstupu,aby nám bylo jasné jaky rozlišením krmíš to své TV.
poměr TV obrazovky - 16:9
Rozlišení obrazovky - 1080i (720p je to samé)
Formát displeje - plný
HDMI Dolby Digital - Vypnuto
Dolby Digital defaulr - vypnuto
mód zvuku - stereo
nevypínat napájení - zapnuto
Audio Sync Delay - 0 ms
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Poté, když se ti obraz nezamlouvá vrat přijímač tvému prodejci.Zde není, již co řešit a toto téma pokládám za uzavřené.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.