ktory firmware
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ktory firmware
ahojte,
poradi mi prosim niekto firmware na ktorom funguju tieto veci?
multicas pre citanie novej skylink karty
prehravanie divxov z titulkami
bezproblemove schedulovanie/nahravanie TV a nasledne bezproblemove prehravanie bez sekania
bezproblemove prepinanie TV kanalov - bezproblemovy beh bez rebootov
ak je tu niekto komu toto vsetko funguje naraz tak nech mi da prosim vediet aku verziu fw pripadne multicasu pouziva
podla toho co som tu cital by to mohol byt ten KGD fw?
poradi mi prosim niekto firmware na ktorom funguju tieto veci?
multicas pre citanie novej skylink karty
prehravanie divxov z titulkami
bezproblemove schedulovanie/nahravanie TV a nasledne bezproblemove prehravanie bez sekania
bezproblemove prepinanie TV kanalov - bezproblemovy beh bez rebootov
ak je tu niekto komu toto vsetko funguje naraz tak nech mi da prosim vediet aku verziu fw pripadne multicasu pouziva
podla toho co som tu cital by to mohol byt ten KGD fw?
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- shibal
- Mazák
Re: ktory firmware
Je jich spousta, ale určitě ne ty od 4461 výše. Dej si tam poslední dostupný z nabídky boxu, tzn 3877. Já měl dobré zkušenosti i z 4142 - tam zase "ještě" jede přehrávání filmů ze sítě. Jiní zase používali 4348 (myslím že "vikino"), tam je zase už UDP stream.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
u 4348 KGDTeam fw mi postupne spomalovali reakcie na DO. Zrejme koli zahlcovaniu pamati s EPG.
Mne vsetky tie poziadavky vyssie popisane funguju aj v poslednom fw 4585 s MultiCASom certvym (chvalne nepisem cislo, lebo kazdu chvilku je tu novy).
Mne vsetky tie poziadavky vyssie popisane funguju aj v poslednom fw 4585 s MultiCASom certvym (chvalne nepisem cislo, lebo kazdu chvilku je tu novy).
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- shibal
- Mazák
ve fw 4585 nejedou některé titulky k avíčkům, načtené ze samostatných souborů.
Je to zmíněno na tento webu ve vlákně u toho fw, a je to i na ofiko opensat webu jako "bug". Viz zde: http://www.azbox.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=1449
Je to zmíněno na tento webu ve vlákně u toho fw, a je to i na ofiko opensat webu jako "bug". Viz zde: http://www.azbox.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=1449
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
dik za radu dal som tam ten 3877. je to normal ze ked prepinam skylink ze to trva aj 5-6 sekund medzi kanalmi?
neporadi mi niekto ako sa to da korektne rebootnut pomocou DO?
neporadi mi niekto ako sa to da korektne rebootnut pomocou DO?
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- panborat
- Mírně pokročilý
Já zůstal u standardního 4348 a asi zatím největší spokojenost. Je super stabilní. Možná mínus (i když to může být externím HDD) - některé MKV se koušou.
AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
-
- Nováček
Používám poslední oficiální fw 3877 a vše z uvedených požadavků mi jede. Nemohu se vyjádřit pouze ke kartě. Přijímám Digi - přes emu a cslink - přes sharing. Přepnutí cca 2 až 2,5 s. Pokud jde o titulky - jdou mi mimo *.sub.
Skoro všechny videa mám v xvid (avi) a jedou. V mkv mám pouze 1 soubor - asi 2 roky starou Mravenčí polepšovnu - stáhl jsem pro děti a ten mi AZBox nepřehraje - hlásí "Matroška - neznámý kodek".
Skoro všechny videa mám v xvid (avi) a jedou. V mkv mám pouze 1 soubor - asi 2 roky starou Mravenčí polepšovnu - stáhl jsem pro děti a ten mi AZBox nepřehraje - hlásí "Matroška - neznámý kodek".
AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mohol by si prosim ta vyskusat toto?panborat píše:Já zůstal u standardního 4348 a asi zatím největší spokojenost. Je super stabilní. Možná mínus (i když to může být externím HDD) - některé MKV se koušou.
1. naplanovat nejake nahravanie
2. ist do zoznamu planovanych nahravok
3. predlzit cas nahravania o 10 minut
4. pozriet ci sa ti zmenil nazov nahravky?
na sucasnom firmwary to premenuje nahravku na nejake dlhe cislo. neviem este ako sa to nahra na disk ale uz aj v tom prehlade nahravok je tympadom dost bordel z toho.
ono vedel by som si to vysvetlit ze tym ze presahujem 2 programy v epg ze mi to nevie pomenovat presne ale mozno to v novsich firmwaroch opravili tak keby si to mohol prosim skusit a dat mi vediet ci to funguje
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na bezne pouzivani, sledovani, nahravani a pousteni nahravek pro mistni spolubydlici domu pouzivam fw 0.9.3501.
Mel jsem i vyssi verze, ale tady tato se mne zdala nejvhodnejsi a bylo u ni relativne nejmene povyku.
Netvrdim, ze jine jsou horsi, ale proste tuto jsem si oblibil nejvice. Pozor je to jen a jen muj nazor.
Ostatne, to je zrejme obecne, protoze kdyz se cokoliv prihodi, tak na mne vzdy nekdo pribehne s vykrikem typu:
"CO S TIM ZASE DELAS ? !!!" Ale to uz znate, ze ...
Pro ucely testovani a vedeckeho vyzkumu, tedy pouze pro mne (tzn. mimo osazenstvo domu), pouzivam povetsinu vzdy posledni verzi firmware.
No nerad bych te zmatnul, ale prepinam to jednoduse vymenou originalniho DOM-u za HDD (s posledni fw), ale to uz je zase jine tema.
Mel jsem i vyssi verze, ale tady tato se mne zdala nejvhodnejsi a bylo u ni relativne nejmene povyku.
Netvrdim, ze jine jsou horsi, ale proste tuto jsem si oblibil nejvice. Pozor je to jen a jen muj nazor.
Ostatne, to je zrejme obecne, protoze kdyz se cokoliv prihodi, tak na mne vzdy nekdo pribehne s vykrikem typu:
"CO S TIM ZASE DELAS ? !!!" Ale to uz znate, ze ...
Pro ucely testovani a vedeckeho vyzkumu, tedy pouze pro mne (tzn. mimo osazenstvo domu), pouzivam povetsinu vzdy posledni verzi firmware.
No nerad bych te zmatnul, ale prepinam to jednoduse vymenou originalniho DOM-u za HDD (s posledni fw), ale to uz je zase jine tema.