Nahrání nového firmware

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nahrání nového firmware

Příspěvek od Kessn »

Ahoj mám dotaz když se nahraje nový firmware do AZboxu tak se všechno smaže :?: Kanály , složky oblíbené , pluginy , nastavení antény a pod. mám ještě Golden Interstar a v něm se to smaže. Chtěl jsem nahrát nový firmware do přijímače v menu NASTAVENÍ-SYSTÉMOVÉ INFORMACE-UPRAGE FIMWARU jsou tam verze 0.9.3877 tu mám a dalších asi pět starších funguje tady ta aktualizace a proč tam není nová verze:?: Nebo musím nahrát novou verzi z flash :?: Jestli ano tak prosím o odkaz s nejnovější verzí firmware českým menu tady na foru jsem našel pouze anglické stránky kde se to dá stáhnout. Dík Lád'a :sad:

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nahrání nového firmware

Příspěvek od j3nda »

kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

... ale od toho, abys o ty nastavení programů (+pluginů) nepřišel, přece slouží zálohy :55:
Od fw 3686 je to tááák jednoduché: Udělám zálohy na USB, flešnu fw, obnovím zálohy. A vše pomocí jedné USB flešky.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

prosim vas je nejaky rozdiel vo firmwaroch pre 1 tuner alebo 2 tunery ak mam azbox premium hd plus? ide mi o to ze ci sa mam vobec hrat s nastaveniami kym mi dorazi druhy tuner aby som to potom nemusel robit vsetko nanovo.

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Firmware je společný pro Elite, Premium i PremiumPlus

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

j3nda píše:kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?
Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnout :?: Tento způsob mě připadá nejednoduší. A je tady na foru návod jak nahrát nový firmware přes flešku USB včetně jak zálohovat nastavení kanálů a pod. Dík Lád'a :wink:

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

cital si vobec daco tu na fore?Co ta precitat Rady a Navody?

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Kessn píše: Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnout :?: Tento způsob mě připadá nejednoduší. ....
Pokud chceš dělat instaci fw z menu přijímače (z režimu Setting), tak si můžeš dát různé firmware na flešku v tomto formátu. Změníš tam zdroj z internetu na USB a můžeš vesele flešovat a budeš mít na výběr třeba 15 fw.
Bohužel tím příjdeš o možnost Format AA. Zůstanou ti však zachovány veškerá nastavení, pluginy i setting
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

Kessn píše:
j3nda píše:kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?
Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnout :?: Tento způsob mě připadá nejednoduší. A je tady na foru návod jak nahrát nový firmware přes flešku USB včetně jak zálohovat nastavení kanálů a pod. Dík Lád'a :wink:
jsem ti to uz psal: staci si v menu zmenit adresu na fw.azupd.com a pak se da update z menu pres internet normalne udelat, ale nejlepsi je udelat instalaci nacisto

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

j3nda píše:
Kessn píše:
jsem ti to uz psal: staci si v menu zmenit adresu na fw.azupd.com a pak se da update z menu pres internet normalne udelat, ale nejlepsi je udelat instalaci nacisto
Já mám v přijímači adresu http://www.azupd.com to ji mám změnit na http://www.fw.azupd.com :?: Dík :wink: LS. ps. je ale nefunkční :!:

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

skus bez www.

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“