Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnoutj3nda píše:kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?
Pokud chceš dělat instaci fw z menu přijímače (z režimu Setting), tak si můžeš dát různé firmware na flešku v tomto formátu. Změníš tam zdroj z internetu na USB a můžeš vesele flešovat a budeš mít na výběr třeba 15 fw.Kessn píše: Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnoutTento způsob mě připadá nejednoduší. ....
jsem ti to uz psal: staci si v menu zmenit adresu na fw.azupd.com a pak se da update z menu pres internet normalne udelat, ale nejlepsi je udelat instalaci nacistoKessn píše:Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnoutj3nda píše:kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?Tento způsob mě připadá nejednoduší. A je tady na foru návod jak nahrát nový firmware přes flešku USB včetně jak zálohovat nastavení kanálů a pod. Dík Lád'a
Já mám v přijímači adresu http://www.azupd.com to ji mám změnit na http://www.fw.azupd.comj3nda píše:jsem ti to uz psal: staci si v menu zmenit adresu na fw.azupd.com a pak se da update z menu pres internet normalne udelat, ale nejlepsi je udelat instalaci nacistoKessn píše:Čau a nevíš kdy dají nový firmware do menu aby se tam mohl stáhnoutj3nda píše:kdyz si zmenis adresu na fw.azupd.com tak se ti nabidnou i tyto novejsi testovaci fw... pokud updatujes fw pres menu tak se to vetsinou nesmaze, ale kdyz to udelas spravne pres usb vcetne formatu aplikacniho prostoru, tak prijdes o vsechna nastaveni. proc to davas jako nove tema do downloadu fw?Tento způsob mě připadá nejednoduší. A je tady na foru návod jak nahrát nový firmware přes flešku USB včetně jak zálohovat nastavení kanálů a pod. Dík Lád'a