Prezeranie suborov cez AZBOX v PC
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Prezeranie suborov cez AZBOX v PC
Ahojte,
som relativne cerstvy majitel AZboxu Premium, takisto skusam a experimentujem... S cim si momentalne neviem rady je, akym sposobom sa dostat na sharovane files do mojho pocitaca, co sa tyka nastaveni v PC, tak som ich dal zdielat. V AZBOXE vidim jednotlive sharovane adresare a podadresare, ale teda ked uz kliknem na nejaky posledny s konkretnymi subormi (napr. fotky), tak v nom nic nevidim... Je potrebne este nieco dodatocne nastavit v AZBOXE, resp v PC?
som relativne cerstvy majitel AZboxu Premium, takisto skusam a experimentujem... S cim si momentalne neviem rady je, akym sposobom sa dostat na sharovane files do mojho pocitaca, co sa tyka nastaveni v PC, tak som ich dal zdielat. V AZBOXE vidim jednotlive sharovane adresare a podadresare, ale teda ked uz kliknem na nejaky posledny s konkretnymi subormi (napr. fotky), tak v nom nic nevidim... Je potrebne este nieco dodatocne nastavit v AZBOXE, resp v PC?
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Prezeranie suborov cez AZBOX v PC
Taky jsem se stím trápil. Jestli máš XP professional tak Možnosti složky, Zobrazení, Použít zjednodušené sdílení souborů - nezaškrtávat.minoarpi píše:Ahojte,
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
takze som to
urobil podla tvojej rady (vid obrazok), ale bezuspesne, stale nevidim konkretne subory v zlozkeNemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- visper
- Odborník
Tak jsem to nemyslel. Ten první řádek v tomto obrázku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nováček
Priznam sa, ze takuto moznost v nastaveniach nemam, neviem ci to nie je tym ze mam XP ale Home edition a nie Professional, aj ked mi to pride ze niekde by sa to nastavit malo....
Aj tak dakujem za ochotu.
Aj tak dakujem za ochotu.
-
- Nováček
teraz som sa docital na nete citujem: Zjednodušené sdílení souborů je v počítačích se systémem Windows XP Home Edition vždy zapnuto. Takze je to potom prednastavene a v tomto chyba asi nebude. :sad:
-
- Nováček
Ahoj, docetl si se spravne, v homech tato volba neni. Ovsem jestli se nepletu, tak visper to myslel, prave naopak - ta volba zaskrtla byt nema. Problem je, ze ty ji v homech jakoby zaskrtlou mas.
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
-
- Nováček
existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
- visper
- Odborník
Já ti neporadím, nemám XP Home, ale nějak to jít musí. Ve WIN98 se mi to taky podařilo, ale už nevím jak.minoarpi píše:existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
- tear12
- Mírně pokročilý
Podle mně to půjde přes úpravu registrů, ale to bys musel pohledat někde na netu já mám xp profi, ale z různých zdrojů vím že co není v menu xp home tak se většina věcí dá nastavit přes registr windowsminoarpi píše:existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- shibal
- Mazák
Pokud ta volba není nastavitelná přes uživateské rozhraní, tak by to určitě šlo nastavit přímo v registrech. Mohlo by to taky jít pomocí utility "Tweak UI - XP", která právě takové jinak nepřístupné nastavení umožňuje.minoarpi píše:existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
Nedal jsem sem přímo odkaz na stažení, protože tak odkud takové věci většinou beru (server Slunečnice) obsahuje reklamy a v nich odkazy na e-shopy.
EDIT: na tom serveru je ještě soft: "Regino 5.0", ten vypadá že je i počeštěný/poslovenčený a má i o hvězdičku víc v hodnocení.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
- tear12
- Mírně pokročilý
Ještě jsem našel tento článek ale nevím jestli odkaz admini nesmažou reklamy tam skoro nejsou uvidíme tady je adresa http://xxxx
Pravidlá sú jasné - neviem prečo to vôbec skúšaš keď ich poznáš. Radšej to nerob..
dempsey
Pravidlá sú jasné - neviem prečo to vôbec skúšaš keď ich poznáš. Radšej to nerob..
dempsey
Naposledy upravil(a) dempsey dne 29 led 2010, 19:03, celkem upraveno 2 x.
Důvod: reklamy tam je dosť...
Důvod: reklamy tam je dosť...
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- shibal
- Mazák
Pokud ti jde o to zveřejnit tady "článek" ze serveru, kde jsou reklamy, tak nakopíruj jeho text a vlož ho sem např. ohraničený pomocí "Code" , pak to vypadá takhle:
Kód: Vybrat vše
a
n
e
b
e
r
e
t
o
m
o
c
m
i
s
t
a
:-)
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB