Prezeranie suborov cez AZBOX v PC

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
minoarpi
Nováček
Nováček

Prezeranie suborov cez AZBOX v PC

Příspěvek od minoarpi »

Ahojte,
som relativne cerstvy majitel AZboxu Premium, takisto skusam a experimentujem... S cim si momentalne neviem rady je, akym sposobom sa dostat na sharovane files do mojho pocitaca, co sa tyka nastaveni v PC, tak som ich dal zdielat. V AZBOXE vidim jednotlive sharovane adresare a podadresare, ale teda ked uz kliknem na nejaky posledny s konkretnymi subormi (napr. fotky), tak v nom nic nevidim... Je potrebne este nieco dodatocne nastavit v AZBOXE, resp v PC?

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Prezeranie suborov cez AZBOX v PC

Příspěvek od visper »

minoarpi píše:Ahojte,
som relativne cerstvy majitel AZboxu Premium, takisto skusam a experimentujem... S cim si momentalne neviem rady je, akym sposobom sa dostat na sharovane files do mojho pocitaca, co sa tyka nastaveni v PC, tak som ich dal zdielat. V AZBOXE vidim jednotlive sharovane adresare a podadresare, ale teda ked uz kliknem na nejaky posledny s konkretnymi subormi (napr. fotky), tak v nom nic nevidim... Je potrebne este nieco dodatocne nastavit v AZBOXE, resp v PC?
Taky jsem se stím trápil. Jestli máš XP professional tak Možnosti složky, Zobrazení, Použít zjednodušené sdílení souborů - nezaškrtávat.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
minoarpi
Nováček
Nováček

Příspěvek od minoarpi »

takze som to
nastavenie.jpg
urobil podla tvojej rady (vid obrazok), ale bezuspesne, stale nevidim konkretne subory v zlozke
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Tak jsem to nemyslel. Ten první řádek v tomto obrázku.
poi.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

minoarpi
Nováček
Nováček

Příspěvek od minoarpi »

Priznam sa, ze takuto moznost v nastaveniach nemam, neviem ci to nie je tym ze mam XP ale Home edition a nie Professional, aj ked mi to pride ze niekde by sa to nastavit malo....
Aj tak dakujem za ochotu.

minoarpi
Nováček
Nováček

Příspěvek od minoarpi »

teraz som sa docital na nete citujem: Zjednodušené sdílení souborů je v počítačích se systémem Windows XP Home Edition vždy zapnuto. Takze je to potom prednastavene a v tomto chyba asi nebude. :sad:

Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

Ahoj, docetl si se spravne, v homech tato volba neni. Ovsem jestli se nepletu, tak visper to myslel, prave naopak - ta volba zaskrtla byt nema. Problem je, ze ty ji v homech jakoby zaskrtlou mas.

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
minoarpi
Nováček
Nováček

Příspěvek od minoarpi »

existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

minoarpi píše:existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
Já ti neporadím, nemám XP Home, ale nějak to jít musí. Ve WIN98 se mi to taky podařilo, ale už nevím jak.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

minoarpi píše:existuje potom moznost ako to v XP Home edition odskrtnut, aby neostala zaskrtnuta ta defaultna?
Podle mně to půjde přes úpravu registrů, ale to bys musel pohledat někde na netu já mám xp profi, ale z různých zdrojů vím že co není v menu xp home tak se většina věcí dá nastavit přes registr windows

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Pokud ta volba není nastavitelná přes uživateské rozhraní, tak by to určitě šlo nastavit přímo v registrech. Mohlo by to taky jít pomocí utility "Tweak UI - XP", která právě takové jinak nepřístupné nastavení umožňuje.
Nedal jsem sem přímo odkaz na stažení, protože tak odkud takové věci většinou beru (server Slunečnice) obsahuje reklamy a v nich odkazy na e-shopy.

EDIT: na tom serveru je ještě soft: "Regino 5.0", ten vypadá že je i počeštěný/poslovenčený a má i o hvězdičku víc v hodnocení.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Ještě jsem našel tento článek ale nevím jestli odkaz admini nesmažou reklamy tam skoro nejsou uvidíme tady je adresa http://xxxx

Pravidlá sú jasné - neviem prečo to vôbec skúšaš keď ich poznáš. Radšej to nerob..
dempsey
Naposledy upravil(a) dempsey dne 29 led 2010, 19:03, celkem upraveno 2 x.
Důvod: reklamy tam je dosť...

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Pokud ti jde o to zveřejnit tady "článek" ze serveru, kde jsou reklamy, tak nakopíruj jeho text a vlož ho sem např. ohraničený pomocí "Code" , pak to vypadá takhle:

Kód: Vybrat vše

a

n
e
b
e
r
e

t
o

m
o
c

m
i
s
t
a

:-) 

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“