Problém s EPG.

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
lubo28
Nováček
Nováček

Problém s EPG.

Příspěvek od lubo28 »

Skúšal som rôzne verzie imagu,napríklad 2 dni som mal nainštalovaní ItalySat 2.0 Dragon Edition,no nejak sa mi nepozdávala funkčnosť epg
hlavne u programoch UPC(freesat).
Napr.:
Pri programoch HBO HD CZ,HU,HBO2,HBO Comedy,Cinemax ale aj u takých ako NGC,NGC Wild...,bolo EPG len v angličtine a bez podrobnejších informácií,pritom v rovnakom čase na inom stb(HDBox 9105) fungovalo EPG tak ako má - s českým(slovenským) názvom filmu a o čom ten film je.
Neviem v čom môže byť problém,v menu mám jazyk nastavený na český a v automatickom výbere jazyka u epg češtinu.

Dnes som skúsil pre zmenu tento image ET9x00 HDF-Teamimage v4.8 based on OpenPLi2.1 vom 04.04.2012 z tadeto:http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 868#p82445 a výsledok je ešte horší,pretože okrem vyššie popísaných problémoch na UPC sa pridali aj problémy zo znakmi ako "čšľžťäň" dokonca na Skylinku v EPG pri STV1.
Pritom aj na tomto image mám vybraný jazyk češtinu a ako epg jazyk češtinu .

Neviem,či náhodou nemám niečo zle nastavené.
V menu je ešte položka prispôsobiť,a ak vyberieme v nastavovacom mode expert,tak na konci sú 4 položky ako povoliť freesat EPG,Viasat EPG a ešte ďalšie 2 EPG(sorry nemám zapnútí box).
Skúsil som sa pohrať s tými nastaveniami(síce iba trochu),no nespozoroval som v epg žiadne zmeny.Načo vlastne slúžia tieto 4 položky,ktoré sa týkajú EPG?

Nevie niekto,čo s tým môže byť?
Alebo,čo má vplyv na nastavenie EPG?

Ináč v oboch image funguje bezproblémov a na 100 % iba EPG u všetkých nemeckých kanáloch.

Xtrend 9200
HD Box FS-9105
Opticum HD X402p
Parabola - 85E Multifokus 23,5°E + 19,2°E + 13,0°E + 01,0°W
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Problém s EPG.

Příspěvek od vikino »

U mna je epg OK aj na jupici aj na sky-linku, jasne, ze drobne chybky a vypadky sa vzdy najdu, ale to sa ovplyvnit velmi neda, kedze chyba je niekedy na strane poskytovatela.
U sky-linku mi chyba epg u CT1 a CT2, u jupici mi zase chyba epg u filmboxu basic, ostatne je OK. Ked pozeram program s ceskym epg a kuknem v channelliste programy od telenoru ako napr History HD, tak epg u neho je cestine, ked pozeram uz ten History HD, tak sa mi epg zmeni na norstinu a zmeni sa aj u ostatnych programov od telenoru. Podla mna s tym nikto nic neurobi, je to proste tak a ja som si uz na to zvykol. U HBO- ciek ako pisem je u mna epg bez problemov, madarske hbo nepozeram.
dym1 píše:Aby sa spravne zobrazovalo epg http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... ing#p77564 skopirovat do usr/share/enigma2
K tomu encoding.conf: skoro do kazdeho image si instalujem skin HD Glass a ten si zaktualizijem a tym padom mam aj aktualny encoding.conf, cize sa nim vobec nezaoberam, HD Glass urobi vsetko za mna.

U HDF img je od v4.4 rozhodena diakritika a dym1 tu dal moznost napravy, nevyskusal som, lebo HDF nepouzivam...
dym1 píše:Stiahnut,rozbalit http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 290&t=7349 skopirovat do usr/share/fonts.Restart E2
Treba si precitat diskusiu tu na fore ohladom et9x00, je tu zvykom, ze sa rozobera kazdy image v samostatnom vlakne a nie vsetky problemy vsetkych images v jednom, potom by tu z toho bol riadny galimatias...
Ku kazdemu image je v diskusii alebo v "otazkach zaciatocnikov" zalozene tema. Ak nahodou nenajdes, zaloz nove...

Inak tiez teraz skusam rozne image, ale z uplne ineho dovodu... prestal mi ist plugin mytube, ktory pouzivam skoro denne a prestal fungovat hadam vo vsetkych imgs, uz som z toho total jelen... :57:

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
lubo28
Nováček
Nováček

Re: Problém s EPG.

Příspěvek od lubo28 »

vikino píše:
dym1 píše:Aby sa spravne zobrazovalo epg http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... ing#p77564 skopirovat do usr/share/enigma2
Vďaka za radu,
už mi ide EPG po skopírovaní encoding.conf v poriadku.

Xtrend 9200
HD Box FS-9105
Opticum HD X402p
Parabola - 85E Multifokus 23,5°E + 19,2°E + 13,0°E + 01,0°W
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“