Taky mi to nechtělo fungovat s tímto pluginem až jsem kontroloval přes RCC plugin a v tuxbox a news.xml je nastaven procesor 500Mhz.Přepsal jsem ho na 368mhz a vše začalo fungovat.Když znovu zkontroluji po restartu je tam zpět 500mhz.No a zkouším zapnout DHCP , postup dle příspěvku a emu i karta nenaskočí jen když dám napevno ip adresu.grantec píše:nahravaj podla tohtohttp://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 018#p30018
tam sa ziadne atributy nemenia.
Newcs + Mgcamd
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: Newcs + Mgcamd
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
je tam nastavena frekvencia pre citacku . 368znamena 3,68MHz - Nagra2 karty.
Cryptoworks vyzaduju : 357 - Bios 3,4
Nove karty cryptoworks maju ochranu proti pretaktovaniu - tam pouzivam nastavenie 5,00MHz -ale iba koli odozve citacky.
Cryptoworks vyzaduju : 357 - Bios 3,4
Nove karty cryptoworks maju ochranu proti pretaktovaniu - tam pouzivam nastavenie 5,00MHz -ale iba koli odozve citacky.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Zeptam se jinak, pokud mi nefunguje nahravani pres USB , tak abych se nekam dostal, vymazu komplet vse v adresari /var a nakopiruji do neho pres FTP vse z plugin.zip ( viewtopic.php?f=173&t=3595#p30018), nastavim atributy a vznikne mi to same jako pres USB ? Uvazuji spravne ? Pokud ne, muzete mi prosim nekdo sem dat kompletni obsah adresare /var noveho HD-boxu pred instalaci cehokoliv ? Dik.
Hd-box , fw. 1.07.75
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
v podstate sa da aj prekopirovat , ale atributy potrebnym suborom musis priradovat manualne.
atribut 755 musia mat tieto subory:
sci.ko
start.sh
magcamd
newcs
ostatne staci 644 - pre emualciu.
On ten sposob pridavania pluginu bol trochu nestastne voleny. Aby sa uzivatel nemusel unuvat s nicim, su subory implicitne kopirovane s atributom 755. Co napriklad pri pouziti s newcs.xml , moze, ako uvadzas ty, menit frekvenciu na prednastavenu - teda 5,00MHz .
sci.ko
start.sh
magcamd
newcs
On ten sposob pridavania pluginu bol trochu nestastne voleny. Aby sa uzivatel nemusel unuvat s nicim, su subory implicitne kopirovane s atributom 755. Co napriklad pri pouziti s newcs.xml , moze, ako uvadzas ty, menit frekvenciu na prednastavenu - teda 5,00MHz .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Dobre, vecer to znovu vyzkousim nahrat od zacatku pres FTP cely VAR adresar. Jen me jeste napadla jedna vec, nemuze byt problem, ze se mi nespusti Emu , ze to testuji zatim bez karty ?
Zajimave je, ze automaticky se start.sh nespusti, rucne se mi v Telnetu pres start.sh nic nespustilo, MENU+cervene nic neudela, ale pokud jsem provadel z prikazove radky jednotlive prikazy ze start.sh, tak to castecne jelo, na web jsem se dostal a procesy v PS bezely. Je v tom nejaka zahada.
Zajimave je, ze automaticky se start.sh nespusti, rucne se mi v Telnetu pres start.sh nic nespustilo, MENU+cervene nic neudela, ale pokud jsem provadel z prikazove radky jednotlive prikazy ze start.sh, tak to castecne jelo, na web jsem se dostal a procesy v PS bezely. Je v tom nejaka zahada.
Hd-box , fw. 1.07.75
-
- Nováček
Pokud bereš digi tak ti to emu musí jít na Intelsatu. Jak jseš jen na astře bez karty ti pujdou jen volné programy.Najed do menu a CAS dej heslo 9200 a vypni položku internal card read,znovu menu a vypni přístroj tlačítkem na ovladači.Znovu zapni a dej menu a červené tlačítko a musí ti digi jet.petrde píše:Dobre, vecer to znovu vyzkousim nahrat od zacatku pres FTP cely VAR adresar. Jen me jeste napadla jedna vec, nemuze byt problem, ze se mi nespusti Emu , ze to testuji zatim bez karty ?
-
- Nováček
A ty udělej to samé co jsem psal o řádek výše.Vypni hlavně čtečku karet. tj 9200 je heslo u fw 75.No a pak na flešce teprve uvidíš ten tvuj plugin.Jinak ne.petrde píše:Dobre, vecer to znovu vyzkousim nahrat od zacatku pres FTP cely VAR adresar. Jen me jeste napadla jedna vec, nemuze byt problem, ze se mi nespusti Emu , ze to testuji zatim bez karty ?
-
- Nováček
Jeden postřeh od té doby co se změnila frekvence na 500mhz tak funguje čtečka bez problémů.Blblo mi to hlavně u novy a některejch slováků.Psalo to že karta je vadná.Díky.Teď OK.grantec píše:v podstate sa da aj prekopirovat , ale atributy potrebnym suborom musis priradovat manualne.
sci.ko
start.sh
magcamd
newcs
-
- Nováček
ctecku karet jsem mel vypnutou, na intelsatu jsem, ale presto to nejelo. vecer to vyzkousim znovu.
Hd-box , fw. 1.07.75
-
- Nováček
Ja se omlouvam, ale jsem s rozumem v koncich, vse jsem nekolikrat overil a nic. Sice mam HD-box jeden den, ale uz ho mam plne zuby.
- /var komplet vymazan a nove vse nahrano z plugin.zip
- atributy nastaveny sci.ko , start.sh , magcamd , newcs 755 vse ostatni 644
- Menu - CAS - ctecka vypnuta
- DHCP zapnuto
- pristroj vypnut a zapnut tlacitkem na ovladaci
- MENU + cervene nic se nedeje, zustane to stat v menu, nic se nespusti
Evidentne neprobehne start.sh a mgcamd ani newcs se nespusti. Uz mam podezreni, jestli neni neco vadneho v HD-boxu. Nemate jeste nejaky napad ? Je divne, ze vsem to funguje a me ne. Dik.
- DHCP zapnuto
Evidentne neprobehne start.sh a mgcamd ani newcs se nespusti. Uz mam podezreni, jestli neni neco vadneho v HD-boxu. Nemate jeste nejaky napad ? Je divne, ze vsem to funguje a me ne. Dik.
Hd-box , fw. 1.07.75
-
- Nováček
Jak máš propojen hdbox do netu.přes co?poprvé musiš dhcp vypnout a zadat IP adresu kterou víš že funguje. neblokuje ti náhodou tvůj poskytovatel internetu mac adresu HDboxu? když meniš atributy dáš menu a modré tl ?Snažíš na DIGI nebo rozběhat kartu? Parabolu máš na intelsat nebo astru? Chytneš volně ct4?petrde píše:Ja se omlouvam, ale jsem s rozumem v koncich, vse jsem nekolikrat overil a nic. Sice mam HD-box jeden den, ale uz ho mam plne zuby.
- DHCP zapnuto
Naposledy upravil(a) bery2 dne 24 lis 2009, 18:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
hd-box mam pripojen do hw routeru, ktery tvori branu do netu, bezi na nem NAT
atributy menim pres ftp z totalcomanderu, overim si to v telnetu a pak restartnu
menu a modre mi nic nedela stejne jako menu a cervene
na vedlejsim IPboxu mi to funguje, parabola na intelsat, ct24 chytnu, snazim se zatim jen o cigi
atributy menim pres ftp z totalcomanderu, overim si to v telnetu a pak restartnu
na vedlejsim IPboxu mi to funguje, parabola na intelsat, ct24 chytnu, snazim se zatim jen o cigi
Hd-box , fw. 1.07.75
-
- Nováček
[quote="petrde"]hd-box mam pripojen do hw routeru, ktery tvori branu do netu, bezi na nem NAT
net máš od O2 nebo nějakýho místního poskytovatele? Když zmeníš ip adresu na pc funguje ti net? Tímto musíš začít aby jsi věděl že máš opravdu volno do netu. Když ti naběhne HDbox a ty zmáčkneš menu + modré tl tak se ti neobjeví na obrazovce STOP?
net máš od O2 nebo nějakýho místního poskytovatele? Když zmeníš ip adresu na pc funguje ti net? Tímto musíš začít aby jsi věděl že máš opravdu volno do netu. Když ti naběhne HDbox a ty zmáčkneš menu + modré tl tak se ti neobjeví na obrazovce STOP?
-
- Nováček
se sitema nemam problem a s linuxem taky ne, z hd-boxu si pingnu do netu bez problemu, jak jsem uz psal, pokud se bavime o tlacitkach na DO, menu+modre ani menu+cervene nic se nestane, zustane to viset v menu . postel jsem rucne pres telnet start.sh a neprobehne. v tom vidim problem. jen zatim nedokazi specifikovat na cem se to kousne. ve spustenych procesech linuxu Newcs ani Mgcamd neni.
Hd-box , fw. 1.07.75
-
- Nováček
zajedu pro hdbox a pošlu sem můj plugin .zatím pres usb a zelené tlacítko smaž tvoje nastaveni ve varu a nahrej znovu fw 75 .vypni dhcp a zadej ip do netu a vypni čtečku nic jinýho nedělej musiš počkat než pro to zajedu a dam to sem na net. to musi jit maš tam chybu.hlavne prvně udělej přes to usb kde mas nahraný ten plugin te reset varu.petrde píše:se sitema nemam problem a s linuxem taky ne, z hd-boxu si pingnu do netu bez problemu, jak jsem uz psal, pokud se bavime o tlacitkach na DO, menu+modre ani menu+cervene nic se nestane, zustane to viset v menu . postel jsem rucne pres telnet start.sh a neprobehne. v tom vidim problem. jen zatim nedokazi specifikovat na cem se to kousne. ve spustenych procesech linuxu Newcs ani Mgcamd neni.
Naposledy upravil(a) bery2 dne 24 lis 2009, 19:02, celkem upraveno 1 x.