Clarke-Xtrend Support Image

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Clarke-Xtrend Support Image

Příspěvek od vikino »

V AAF ide stahovat softcamy uplne normalne, teraz som stiahol mgcamd koli tomu aj ked ho nepotrebujem. Zrejme je chyba niekde u teba. Ked sa Ti v pluginoch pri stahovani novych zobrazi polozka softcams, tak softcams-feed mas nainstalovany ok, nemas potom problem so sietou - pripojenie na net?
EDIT: testujem ten mgcamd1.35a v aaf a ide OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
streethawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od streethawk »

Neviem no, vsetko mi to zacalo blbnut odvtedy ako mi nenabootoval ten openPLI, odvtedy mam problemy...problemy zo sietou nemam, ostatne pluginy idu stahovat a instalovat normalne, iba softcamy nie...takze problemy zo sietou som vylucil...

Inak ten AAF sa mi celkom paci, je rychly, prehladny a je tam vsetko co potrebujem...este ak sa mi podari ho rozchodit zo vsetkym (teda aj softcamy) tak si ho urcite na nejaky cas necham...

Mmmt som tam dal CT 1.3 MOD bacup od Teba a ani tam mi nejde stiahnut moduly, ziadne preistotu...nechapem...ale za to mgcamd mi tam ide aj cccam...

Uz tomu fakt nerozumiem...

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Vravim, ze problem je u teba, ked ani v tom CT MODe Ti to nejde. Otestuj si pripojenie na siet - net a ked tak restartuj enigmu a potom skus stiahnut softcami. Skusaj nastavit v boxe DHCP, potom pevnu IP, vsetko by ti malo fungovat, ked nie skus restart router a pod.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
streethawk
Nováček
Nováček

Skusal som vsetko co si povedal uz niekolko krat, niesom v tejto oblasti amater, ale to je jedno...
Mam tam teraz ten SW Egami je to sice bieda, ale napr. tam ide stahovat vsetko, camy som nainstaloval manualne... a pohoda, akurat sa mi tento SW vobec nepaci, v sieti nemoze byt problem, mam router a skusal som restartovat, napadlo ma to...nepomohlo, siet ide OK, aj test prebehne OK, internet je pripojeny, alebo taku nejaku hlasku to zahlasi...

Dakujem aj tak...budem skusat dalej, zajtra cez tento EGAMI skusim nahrat najnovsi openPLI...

;) Čafff

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
ondrej9
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondrej9 »

V najnovších Pli je Autobackup a pravdepodobne máš vo svojej zálohe chybu, daj si tam nejaký backup-image Pli od užívateľov z tohto fóra a potom nahraj nový Pli.

Xtrend ET 10000 Pli, HDD Western Digital 2TB, Toroidal 90, LG 50PV350
streethawk
Nováček
Nováček

Prisiel som na to dnes rano, pretoze pri boote mi to vzdy textovo vypisovalo, ale myslel som ze to je nejaka sucast bootu...vymazal som moje zalohy z HDD a flash noveho openPLI aj samotny boot prebehol OK...

Aj tak dakujem...

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“