Nové Fw 1.28
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Re: Nové Fw 1.28
Takže to tuhnutí CT HD s kartou CSlink souvisí s firmwarem, protože už mi to zatuhlo i na Nově HD což se ze starším firmwarem (1.17) nikdy nestalo. Nicméně na Nově HD se mi to kouslo teprve jednou, kdežto na CT HD to tuhne pravidelně. Na druhou stranu ale teď kvůli hokeji sleduji převážně CT HD.
-
- Nováček
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Chyba bude někde jinde.Sleduji Čt HD celí šampionát a nemám sebemenší problém.Podotýkám v 1.28, jsem po delší době udělal nový setting, který jsem si přenesl do 1.29 a ani v jedné verzi problém nepozoruji.Naopak od začátku šampionátu, nelze sledovat ČT HD na přijímači HD Box neustále se obraz seká a jede trhavě,proto nyní koukám na NXP, kde je vše OK.acepek píše:Takže to tuhnutí CT HD s kartou CSlink souvisí s firmwarem, protože už mi to zatuhlo i na Nově HD což se ze starším firmwarem (1.17) nikdy nestalo. Nicméně na Nově HD se mi to kouslo teprve jednou, kdežto na CT HD to tuhne pravidelně. Na druhou stranu ale teď kvůli hokeji sleduji převážně CT HD.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
ja mam taky problem s ct hd taky piše kodovano firmware 1.28 a udělan novy setting ale dneska se to stalo ale v patek jo takže nějaky problem tam určitě je
-
marsim21
- Administrátor
Tak musím trochu poupravit opravdu nyní mi přijímač zatuhl na Čt HD.Nelze změnit kanál.Jak již jsem psal před chvíli co začal šampionát,tak problémy na Čt HD má více přijímačů. 

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
-
- Nováček
mi ale nezatuhava ale napiše kodovano nebo bez obrazu pomuže přehodit kanal a zpět a hned to jde
-
marsim21
- Administrátor
Tento problém nemám vždy hned naběhne.Jen mi zatím jednou přijímač zatuhl (program běžel bez problémů jen nereagoval na DO)a nepomohlo nic jiného, než tvrdý restart.

- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Pánové , možná by stálo za to napsat i jakou kartu používáte , jinak je to celkem debata na úrovní ...(sprosté slovo)...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček