A myslim,ze problem je vyrieseny. mgcamd (a aj pre polske HD) potrebuje barlicky. prio a ignore. s CAID , SID a PID . Nieje to len chyba mgcamdu ! rovnako hlupo sa sprava aj CCcam . V takomto pripade,je ale dobre v mg-cfg povolit znovu nacitanie konfiguracnych suborov po zmene kanala. Ta volba je tam prave preto,ze autori o chybe vedia - len ju nevedia odstranit. Pri takomto nastaveni , po kazdej zmene programu mgcamd znovu nacita prio a ignore a tak sa nemoze (alebo by sa nemal ) stat pripad, ktory spominas .RadekV píše:Jak je to s verzemi mgcamd? 1.33 je jedina verze, ktera jede se dvema tunery? Co teda se spolehlivosti tohoto emu? Ja mam kartu na jinem boxe na LAN. Mam na tom pripojenej jeste DM7025 a koktnuti spojene s dekodovanim se mi projevi tak 1x za mesic. A to nahravam denne i nekolik programu najednou.
Incubus mi jel jen s jednim tunerem...
Radek
Jediny emulator, ktory nerobi problemy je evocamd2.17. Zial pre sh4 ho uz nik neskompiluje . Tu je namieste zelanie - bud osvieteny Mixtv rovnako ,ako zosnuly autor evocamdu.
Inak - vzdy podozrievam HW - niektore tu spominane chyby jednoducho na prijimaci neviem simulovat ani nasilim. A netyka sa to len HDboxu. Rovnako zasnem nad zavadami, ktore dokumentuju aj majitelia AZboxu.
A tiez je mozno aj problem v tom,ze vsetky sat. prijimace napajam zo zalozaka- online. Stabilnych 232V ~ . Ale nemam tu ani zasuvku, v ktorej by som mal surove napajanie zo siete.