Pred koncem nahravky se roztoci kolecka a pomuze jenom vypnuti vzadu.
Je to skoda jinak moc dobre image.
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

No ja presel po cca 3 letech na enigmu:hitman222 píše:Panove jedna otazecka,vypina vam to nahravku?
Pred koncem nahravky se roztoci kolecka a pomuze jenom vypnuti vzadu.![]()
Je to skoda jinak moc dobre image.

Musis skusit a uvidis,u mna velka spokojenost.Este ma male musky,ale stale sa na tom pracuje.brano2405 píše:Pani,chcem sa opytat ci sa oplati prejist z 1.7 na tento images? Dik

U mna co potrebujem ide super.Mirec12345 píše:ja som odskusal ale vratil som sa k 1.7, ktora mi pracovala uz celkom ok,
nedavno vysiel novy kernel pre Premium+ a vraj je napisany skupinou RTi specialne pre OpenRSI, ale stale su tam bugy ktore v RTi 1.7 uz nie su, takze by to pre mna bol krok spat

A este sa daju vypnut tie ledky,svieti len cervena pri nahravani.hitman222 píše:U mna co potrebujem ide super.Mirec12345 píše:ja som odskusal ale vratil som sa k 1.7, ktora mi pracovala uz celkom ok,
nedavno vysiel novy kernel pre Premium+ a vraj je napisany skupinou RTi specialne pre OpenRSI, ale stale su tam bugy ktore v RTi 1.7 uz nie su, takze by to pre mna bol krok spat
-Vali HD skin,ziadna zelena
-My Tube
-Media Center
-Media Player prehrava m3u
-Display ukazuje vsetko krasne ziadne kliky haky
Jedine co ma trapi ze nevypina nahravku,musis restartnut box,ale sattommy pisal ze sa na tom pracuje.
Tak treba pockat.

Ahoj Hitman,hitman222 píše:U mna co potrebujem ide super.Mirec12345 píše:ja som odskusal ale vratil som sa k 1.7, ktora mi pracovala uz celkom ok,
-Vali HD skin,ziadna zelena
-My Tube
-Media Center
-Media Player prehrava m3u
-Display ukazuje vsetko krasne ziadne kliky haky
Jedine co ma trapi ze nevypina nahravku,musis restartnut box,ale sattommy pisal ze sa na tom pracuje.
Tak treba pockat.