CCcam 2.3.0 Ide ICE karta!!
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: CCcam 2.3.0 Ide ICE karta!!
Skusal som ccam zakazat potom povolit ako aj restartovat avsak nic nepomohlo. Ten skin je co, aky mam tam dat a ako.
Dakujem za trpezlivost.
Dakujem za trpezlivost.
-
- Nováček
Jak se dají zobrazit zápisy na kartě s ID 08? Když dám http://ip boxu:16001/entitlements tak se mi zobrazí pouze zápisy s id 04.
AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
-
- Nováček
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
- Nováček
Neviem kde mam co stlacit a kde sa mi to ma zobrazit. Viem naladit parabolu viem pospajat kabliky trosku viem sa pohybovat v primacoch nieco do nich nahrat cez USB a rs 232 ale takym recom nerozumiem a rad by som mal primac vkope. SORY
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
08 ti zobrazi oscam alebo newcskrokous píše:Jak se dají zobrazit zápisy na kartě s ID 08? Když dám http://ip boxu:16001/entitlements tak se mi zobrazí pouze zápisy s id 04.
Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
-
- Nováček
Nerozumiem asi sa vratim na klasiku. Dokonca som dnes skusal modul na irdeto aj tak nerozkodovalo ale aj tak dikes.
-
- Nováček
CI zatim nefungujou, tak proto, ti ted zadnej modul nepujde, do klasiky uz bych se nikdy nevratil, to je lepsi zprovoznit E2.
AZBox HD Premium 512MB DOM Enigma2 Skylink ICE Western Scorpio Blue Panasonic Plazma Paraboly 170x160 90x80 60x60
-
- Mírně pokročilý
no, modul na E2 zatim nefunguje
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
- Nováček
Mam nasledovny problem. Po nainstalovani cccam2.3.0 mi ICE kartu nacita, ale po urcitom case ju prestane detekovat. Po nejakom case ju znova detekne a chvilu zasa ide. A toto stale dookola. Myslel som, ze je zly kontakt s citacou, ale tym to asi neni. Ked restartnem cccam tak ju znovu chyti, ale len na chvilu. V com moze byt problem. Dakujem.
-
- Nováček
Už jsem si nakonfiguroval OScam, bohužel nešlo mi s ním v E2 nahrávat, po 5 minutách začla nahrávka blbnout. Tak jsem si řekl, že vyzkouším cccam. Instalace jednoduchá - nakopírovat program a skript, chmod 755, přes modré CAM manager - už tam byla položka, start a všechno fičí jak má. Velké překvapení!
Pak jsem jej potřeboval naučit čtení karty z druhého azboxu - stačil jeden N: řádek a taky funguje.
Teď ještě potřebuju opačně, abych se z druhého azboxu dostal na cccam, hledám info, studuju a našel jsem na vedlejším foru, že cccam obsahuje backdoor a že proto jej hodně lidí zavrhlo a nepoužívá.
Nebudu psát link, stačí do vyhledávače zadat cccam backdoor.
Co vy na to? CCCam funguje skvěle, je nebezpečí když jej používám jen ve vnitřní síti? Monitoroval někdo jeho provoz, zda-li se skutečně někam nepřipojuje a neposílá citlivé údaje?

Pak jsem jej potřeboval naučit čtení karty z druhého azboxu - stačil jeden N: řádek a taky funguje.

Teď ještě potřebuju opačně, abych se z druhého azboxu dostal na cccam, hledám info, studuju a našel jsem na vedlejším foru, že cccam obsahuje backdoor a že proto jej hodně lidí zavrhlo a nepoužívá.
Nebudu psát link, stačí do vyhledávače zadat cccam backdoor.
Co vy na to? CCCam funguje skvěle, je nebezpečí když jej používám jen ve vnitřní síti? Monitoroval někdo jeho provoz, zda-li se skutečně někam nepřipojuje a neposílá citlivé údaje?
AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Na vnútornej sieti to vlastne ani neni ako sledovať - ako by sa tam kto zvonku dostal že ? Na verejnej by to šlo, ale .... tak pritiahnuté fakty nefakty za vlasy ako sú v tejto téme som zatiaľ nespozoroval ani na jednom mýte , nech už sa to týka hocijakej problematiky.
Musím zodpovedne prehlásiť že osobne nepoznám nikoho kto by tejto operácie bol schopný, alebo mal čo len minimálne praktické skúsenosti s backdoorom v cccame. A to už som chcel rôznym ľuďom ktorí sa tvárili, že o tom niečo vedia aj zaplatiť, aby mi z skúšobne postaveného servera vyčítali aspoň sériové číslo karty, keď už nie zbytok dát na serveri, ktorý je len minimálne chránený.
Takže netvrdím že to neni možné - to nie - ale v širokej obci ľudí ktorí sa touto tématikou zaoberajú som nenašiel nikoho kto by to dokázal a to je tiež výsledok.
Záver nech si urobí každý sám
Musím zodpovedne prehlásiť že osobne nepoznám nikoho kto by tejto operácie bol schopný, alebo mal čo len minimálne praktické skúsenosti s backdoorom v cccame. A to už som chcel rôznym ľuďom ktorí sa tvárili, že o tom niečo vedia aj zaplatiť, aby mi z skúšobne postaveného servera vyčítali aspoň sériové číslo karty, keď už nie zbytok dát na serveri, ktorý je len minimálne chránený.
Takže netvrdím že to neni možné - to nie - ale v širokej obci ľudí ktorí sa touto tématikou zaoberajú som nenašiel nikoho kto by to dokázal a to je tiež výsledok.
Záver nech si urobí každý sám

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
dnes jsem zaplatil balík programů na Ice, ale programy nejedou, nejspíš neprošly zápisy
cccam 2.3.0 instalovaný z tunisiasatu :-( začal se chovat nějak nestabilně ve verzi 1.6.
máte někdo podobný problém chlapi ?
cccam 2.3.0 instalovaný z tunisiasatu :-( začal se chovat nějak nestabilně ve verzi 1.6.
máte někdo podobný problém chlapi ?
HDBOX 9105+ TV samsung PS42a Bigsat SG2100
-
okol
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, jak si overim ze si CCcam v teto konfiguraci (jen nakopirovane do usr/script a usr/bin) sahne pri spusteni pro CCcam.cfg v /etc kdyz ho tam vytvorim. Chci si jen zakazat zapisy a rad bych mel jistotu.
Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
-
- Nováček
Tím, že dáš obnovit z webu providera a volba Entitlements se nezmění ani po pár minutách. Tak jsem právě předevčírem zápisy uzamkl a ještě dnes tam mám 4.1.
Taky jsem kopíroval a cfg strči do /etc.
Taky jsem kopíroval a cfg strči do /etc.
AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650