OpenPLi-2.1
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
- eemil
- Mírně pokročilý
Re: Open PLI 2.1 beta
aha, už chápu. Ale pli tenhle plugin v základu nemá a já ho ani neinstaluju.
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
-
- Nováček
Chcem sa len podeliť o skusenosť ,fleshnul som backup od vikina Backup_OpenPli2.1 beta Image based on Linux3.1. for ET9x00_by_vikino_28122011 a chcem dodať,že je perfektny aspoň zatial, super grafika a ten čisty obraz, zda sa mi že je čistejši ako pred tym (Backup_OpenPli2.1 beta Image based on Linux3.0.3 for ET9x00_by_vikino_27102011), chcem podakovať vikinovi za tu namahavu pracu čo si s tým dal
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Neni zac, kym to prinasa potesenie a zabavu, preco by som nezverejnil svoj backup... len ma mrzi, ze sa nepridaju aj dalsi so zverejnovanim svojich zaloh, skoda.
Ten cisty obraz ma zrejme na svedomi Linux 3.1. na ktorom je PLi postaveny a grafika je novym skinom suprova, v tychto sedivych, zamracenych dnoch je oranzovo modra pastvou pre oci, no nie?
Ten cisty obraz ma zrejme na svedomi Linux 3.1. na ktorom je PLi postaveny a grafika je novym skinom suprova, v tychto sedivych, zamracenych dnoch je oranzovo modra pastvou pre oci, no nie?
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Vikino děkuji ti za tvoje image rád je používám a je tam plno zajímavých věcí, ale u tvé dnešní zálohy s mi stalo to, že po nahrání se mi box zastaví hned při prvním naběhnutí v bootingu a dál to nenaběhne. Pokud to znovu přehraju mojí starší zálohou ta to naběhne. Znovu jsem zkusil tvojí zálohu a zase zásek. Co se stím dá dělat? Poradíš mi prosím. Děkuji
-
vikino
- V.I.P.
No kedze to uzivatelovi akordeon islo flashnut, predpokladam ze bude asi problem niekde u teba... sprav si pred flashnutim mojho backupu tovarne nastavenie a az potom to naflashuj. Predpokladam, ze mas instalovany posledny bootloader... takze tu problem nebude...
Rozmyslam ako som to nechal nastavene: pevnu IP som nenastavoval, nechal som DHCP, aj nahravanie a timeshift som nechal defaultne na HDD...., len nastavenie tunerov som nechal ako mam ja, ked tak to upravim na "nenakonfigurovane" a urobim novu zalohu...
Rozmyslam ako som to nechal nastavene: pevnu IP som nenastavoval, nechal som DHCP, aj nahravanie a timeshift som nechal defaultne na HDD...., len nastavenie tunerov som nechal ako mam ja, ked tak to upravim na "nenakonfigurovane" a urobim novu zalohu...
- eemil
- Mírně pokročilý
No to bude asi tím, že všichni používají tvoje zálohy, takže není co zveřejňovat a já jedu sice na svoje, ale nemám ho tak vyšperkovaný a prakticky mám furt to samý, pouze ho občas aktualizuju.

vikino píše:Neni zac, kym to prinasa potesenie a zabavu, preco by som nezverejnil svoj backup... len ma mrzi, ze sa nepridaju aj dalsi so zverejnovanim svojich zaloh, skoda.
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
-
- Nováček
Je mi taky divný, že i když dám tovární nastavení, aby se box vymazal, tak po nahrání čistého pli se mi objeví seting který tam byl původně včetně nastavení motoru. Je možno nějak vymazat komplet vnitřní paměť? děkuji
-
vikino
- V.I.P.
To sa stalo minule aj mne... dal som znova tovarko a znova preflashoval a uz bolo OK. To tovarko by malo vsetko zmazat..., tak ho urob aj 3x...pre istotu :-)
-
- Nováček
no vieš do hudby sa rozumiem ,ale do toho akurat ,ako ho nahrať aj to si myslim, že je velmi veľa, mrzi ma to tiež,že len kopirujem od druhych a ničim nepomôžem, ale nerozumiem tomu sory.
-
- Nováček
Pozdravujem, ja by som sa chcel opytať, tu na fore som viac krat čital,že ked flashnem novy image tak je ho treba online aktualizovať. Ja som asi pred tyždňom nainšaloval novy image Backup_OpenPli2.1 beta Image based on Linux3.1. for ET9x00_by_vikino_28122011, ale niaku atualizaciu som nerobil. Je potrebne to urobiť?
Lebo ste tu pisali niektori, že sa vam, prave naopak skomplikoval stav image. Pytam sa preto, či nahodou tym,že neaktualizujem, tak či sa mi to po čase nesekne,asi takto.
Lebo ste tu pisali niektori, že sa vam, prave naopak skomplikoval stav image. Pytam sa preto, či nahodou tym,že neaktualizujem, tak či sa mi to po čase nesekne,asi takto.
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Ahoj,funguje Vám stránka clarke-support.com?
,Dreambox Two/Dreambox DM900/Xtrend ET10000 /parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
-
vikino
- V.I.P.
Podpora pre et9000 sa zmenila a forum je tu:
Kód: Vybrat vše
http://www.et-view-support.com
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Vikino díky moc.
,Dreambox Two/Dreambox DM900/Xtrend ET10000 /parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
-
vikino
- V.I.P.
@akordeon - spokojne aktualizuj, ale pokial ides na oscam-e, tak si zazalohuj binarku a po aktualizacii si ju vrat spat. OScam sa totiz aktualizuje na dnesnu verziu svn 6199, ktora nie je uplne OK. Posledna verzia mnou odskusana a je OK je svn build #6170, je aj tu na fore v downloade.
-
- Nováček
Používám PLI a rád bych se zeptal. Nejde mi nainstalovat seting pomocí dreamboxeditu 5003 hlásí to Při připojení k Dreamboxu na IP adrese 192.168.0.101 došlo k chybě, zkontrolujte IP adresu nebo nastavení sítě. Přitom přes dreamset vše proběhne jak má, ale dreamboxedit mi ten seting z boxu do počítače stahne. Díky za radu