O.K., myslel jsem si, že jdu s křížkem po funusedempsey píše:O tomto tiež programátori vedia. Pripomenul som im to s problémom ohľadom slovenského OSD

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
O.K., myslel jsem si, že jdu s křížkem po funusedempsey píše:O tomto tiež programátori vedia. Pripomenul som im to s problémom ohľadom slovenského OSD
Koukam, ze se dohodnes s programatory, nedalo by se zjistit neco ohledne HW, respektive dalsich neprobadanych pinu?dempsey píše:O tomto tiež programátori vedia. Pripomenul som im to s problémom ohľadom slovenského OSD
Mne to meniť ide.visper píše:Při přímém nahrávání je pevný čas 2 hod. a nejde změnit. Ta možnost tam sice je, ale nefunguje. Dříve to šlo.
Ale na kterém fw? Na tomto nebo na tom co máš v podpisu?marek66 píše:Mne to meniť ide.visper píše:Při přímém nahrávání je pevný čas 2 hod. a nejde změnit. Ta možnost tam sice je, ale nefunguje. Dříve to šlo.
na 4890, podpis som este nemenil, zatial, aj ked tento fw. vyzera ze sa vydarilvisper píše:Ale na kterém fw? Na tomto nebo na tom co máš v podpisu?marek66 píše:Mne to meniť ide.visper píše:Při přímém nahrávání je pevný čas 2 hod. a nejde změnit. Ta možnost tam sice je, ale nefunguje. Dříve to šlo.
Mě to to taky jde změnit na více jak 2 hodiny.visper píše:Při přímém nahrávání je pevný čas 2 hod. a nejde změnit. Ta možnost tam sice je, ale nefunguje. Dříve to šlo.
Ja mam s nahravanim celkom fajn skusenosť, bol som mimo dva dni, tak som z recesie dal nahrat nejake filmy, serialy, dokumenty, spolu asi 7. Až na jeden boli vsetky v pohode a ten jeden bol nahrany len čiastočne, mal začiatok a koniec, asi si decka niečo dokazovali. Nahraval som po sieti na NAS, samozrejme len SD programy. žiadny reboot sa nekonal.Bárt píše:Po ukončení plánovaného nahrávání vždy píše ZAKODOVANO a je potřebný Reboot. Pokud je za sebou více nahrávaných pořadů, tak se nahraje jen ten první a všechny ostatní nahrávky jsou prázdné (nenahrané). Takže opět špatný FW , seting jsem měl dělaný nový.
Já jsem zatím zkoušel maximálně tři načasované nahrávky za sebou, ale vždy naprosto bez problémů.Bárt píše:Po ukončení plánovaného nahrávání vždy píše ZAKODOVANO a je potřebný Reboot. Pokud je za sebou více nahrávaných pořadů, tak se nahraje jen ten první a všechny ostatní nahrávky jsou prázdné (nenahrané). Takže opět špatný FW , seting jsem měl dělaný nový.
Mám i rok staré nahrávky na HDD a všechny jedou, takže problém bude asi jinde u tebe.joe25 píše:Mám problém s přehráním starých nahrávek tv vysílání ani už nevím u kterého fw to začalo nicméně jsem vyskoušel všechny jak postupně přicházely a problém zůstává. Prostě nahraju a přehraju jakmile ale dojde k rebootu napíše mi azbox nepodporovaný formát.Prosím pomozte ktrý fw je bez problémů případně jak na to - dík.