fw 0.9.4690

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: FW 0.9.4690

Příspěvek od VraKo »

Stevo102 píše:
VraKo píše:Zdá se mi, že to má rychlejší reakce, ale EPG stále mizí a obnovuje, po přehrání filmu .mpg nebo .ts je po přepnutí na tv jen černá obrazovka, vracím se k 4348.
Ano rekcie sú rýchle, EPG sa stratí ale sa načíta aj po sleepe a po filmoch alebo nahrávkach tam je teda aspoň bolo keď som skúšal... Tú čiernu obrazovku som nemal ešte ani raz, všetko šlape ako má - perfektný fw. Inak nič v zlom ale 4348??? To ti nevadí tá otravná hláška "Occured your system?" Radšej do kolena vŕtať ako starší fw. :D
Uvidíme jak dlouho budeš bez této hlášky v 4690. Jaký používáš setting ? Vlastní pro každý firmware a nebo poslední od Thomika ?

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
alihen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alihen »

-prepnutie z prehravania filmu *.ts a.i. do TV modu bez problemov
-streaming nenechava na HDD nic
-na predoslej verzii sa mi za den stratil signal aj 3x (obraz zamrzol a box stuhol-nutny reboot), v tejto verzii zatial vsetko slape OK

Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

VraKo píše:
Stevo102 píše:
VraKo píše:Zdá se mi, že to má rychlejší reakce, ale EPG stále mizí a obnovuje, po přehrání filmu .mpg nebo .ts je po přepnutí na tv jen černá obrazovka, vracím se k 4348.
Ano rekcie sú rýchle, EPG sa stratí ale sa načíta aj po sleepe a po filmoch alebo nahrávkach tam je teda aspoň bolo keď som skúšal... Tú čiernu obrazovku som nemal ešte ani raz, všetko šlape ako má - perfektný fw. Inak nič v zlom ale 4348??? To ti nevadí tá otravná hláška "Occured your system?" Radšej do kolena vŕtať ako starší fw. :D
Uvidíme jak dlouho budeš bez této hlášky v 4690. Jaký používáš setting ? Vlastní pro každý firmware a nebo poslední od Thomika ?
Tak bez tej hlášky som už od fw. 4585, jedinú chybu čo som si všimol je to vypadávajúce EPG, inak nič vážnejšie. V tomto poslednom fw mi EPG vypadlo len raz keď som rozbaloval stiahnuté z rapidu - asi zaplnilo ramku... Inak mi všetko šlape úplne nádherne, z predošlého fw som sem dal screen z newcska a uptime tam bol 2dni 9hodin, takže vidíš že žiadne rebooty. Som úplne spokojný ešte pridať 24p a bude všetko na jedničku..
K tomu settingu, vždy svoj, nerobím format app. area ani tovarko - jednoducho by sa mi tam nechcelo všetko pracne dávať. Mám tam ftp užívateľa pridaného, rapidshare downloader, ipkg, rar, zip, a v openxcase newcs mgcamd swapon a všetky od monkusa, takže znovu to tam dávať by bolo na figu.
Naposledy upravil(a) Stevo102 dne 21 bře 2010, 20:17, celkem upraveno 1 x.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Ano , je pravda že to EPG funguje pořád "podivně", vyřeší to sice naprogramovaný reboot v noci, ale ti tak by to chtělo určitě opravit.
Ještě se mi stalo, že se mi nespulil rezervovaný prgram, a to 2x pokaždé z jiného TP, to však může být tím, že tam mám už dost starý setting. (nahrávat jsem nezkoušel, ale ten můj setting je ještě z 3877 :28: , tak to "není směroplatné, viď Máňo")
Jednou se mi stalo, že zamrzl na ČT a to asi hodinu po předchozím rebootu.
Celkově spokojenost, oproti tomu co už v přechozích fw někdy fungovalo schází jen přehrávání MVK filmů do cca 12Mb/s umístěných někde na síti (to jelo do 4142).

Edit: jo 24p by bylo třeba. Dal jsem to i do "Suggestion" na domovském fóru. Je tam nato zatím jen jediná reakce o jiné uživatele.
"Yes, 24p playback is absolutely necessary. Thanks for suggesting it!
All other media player boxes already support 24p."

Tak uvidíme

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

shibal píše:Ano , je pravda že to EPG funguje pořád "podivně", vyřeší to sice naprogramovaný reboot v noci, ale ti tak by to chtělo určitě opravit.
Ještě se mi stalo, že se mi nespulil rezervovaný prgram, a to 2x pokaždé z jiného TP, to však může být tím, že tam mám už dost starý setting. (nahrávat jsem nezkoušel, ale ten můj setting je ještě z 3877 :28: , tak to "není směroplatné, viď Máňo")
Celkově spokojenost, oproti tomu co už v přechozích fw někdy fungovalo schází jen přehrávání MVK filmů do cca 12Mb/s umístěných někde na síti (to jelo do 4142).

Edit: jo 24p by bylo třeba. Dal jsem to i do "Suggestion" na domovském fóru. Je tam nato zatím jen jediná reakce o jiné uživatele.

Tak uvidíme
No mohli by to tam pridať (24p), je to treba ako soľ - v podstate bez toho mkv nejdu plnohodnotne. Nahrávanie ide super, skúšal som aj Discovery HD bez problémov, nahrávky idu prehrať zo všetkých fw čo som doteraz mal. Ja som urobil setting v 4283 a od vtedy ho tam mám, pred 4466 som robil tovarko a format aa ale znovu som to tam hodil zo zálohy a všetko mi ide perfektne, naozaj s ničím nemám problémy. Ešte by som odporučil všetkým SWAP, ja vidím že ho azbox používa - v minulom fw používalo cca 25MB, čo je dosť by som povedal. Osobne by som azboxu s týmto fw pridelil 4 hviezdičky z piatich.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

shibal píše:Ano , je pravda že to EPG funguje pořád "podivně", vyřeší to sice naprogramovaný reboot v noci, ale ti tak by to chtělo určitě opravit.

Tak uvidíme
Mana sice nejsem, ale jen tak ze srandy, jak dlouho ti to jelo nejdele bez hryznuti? Preci to zapnu, a pokud netestuji, tak to musi jet!
A ten reboot mas vynuceny cronem? Safra, a proc? Toz to mi nerikej, ze to ma takovou hryzavku ...

Ja jsem ted byl behem tydne vzdalen na severu, tak mi to jelo do doby nez jsem se vratil a zacal do toho vrtat.

MMP[~]$ uptime
13:17:54 up 5 days, 15:40, load average: 1.29, 1.43, 1.59
MMP[~]$

P.S. ktere jsi myslel to domovske forum ?

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Včera som skúšal zapnúť tú hardwarovú akceleraciu, potom som skúsil pustiť mkv 1080p, výsledný efekt - obraz sa rozpadal na kocky a potom box stuhol. Po reboote sa sekal obraz aj na TV.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

zbyneksk píše: Mana sice nejsem, ale jen tak ze srandy, jak dlouho ti to jelo nejdele bez hryznuti? Preci to zapnu, a pokud netestuji, tak to musi jet!
A ten reboot mas vynuceny cronem? Safra, a proc? Toz to mi nerikej, ze to ma takovou hryzavku ...

Ja jsem ted byl behem tydne vzdalen na severu, tak mi to jelo do doby nez jsem se vratil a zacal do toho vrtat.

MMP[~]$ uptime
13:17:54 up 5 days, 15:40, load average: 1.29, 1.43, 1.59
MMP[~]$

P.S. ktere jsi myslel to domovske forum ?
Ale ne ..... :D vše mi v klidu jede, ten reboot jsem dělal je kvůli načtení EPG (kvůli jiným čenům domácnosti).
Chtěl jsem jen napsat, že to, že se mi nespustil rezevovaný program, může být tím starým setingem, tak ať to někdo nebere jako problém tohoto fw.

Domovské fóru AZ boxu je: http://www.azbox.com/forum/

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Stevo102 píše:Včera som skúšal zapnúť tú hardwarovú akceleraciu, potom som skúsil pustiť mkv 1080p, výsledný efekt - obraz sa rozpadal na kocky a potom box stuhol. Po reboote sa sekal obraz aj na TV.
Já to zapnul, pustil prohlížeč, hd video - rozdíl jsem nepoznal, přepnul na tv a po 20 minutách box zatuhnul, - přehřátej - tak jsem hardwarovou akceleraci vypnul.
Jsou to drobnosi co nepomáhají, potřebujeme spíše jen uživatelsky nastavit priority činnosti
- pustím iradio, nebo mp3 a jdu na web, nebo prohlížím fotky (zatím je web i prohlížení fotek nepoužitelné)
- sleduji video z disku, nebo ze sítě
- sleduji tv (streamuji jiný pořad)
možná, že jde ještě něco jiného vymyslet, ale na toto by se měli nastavit priority, pokud by to pustili ven, asi bychom nastavení zoptimalizovali a určili výchozí hodnoty.

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

Stevo102 píše:Včera som skúšal zapnúť tú hardwarovú akceleraciu, potom som skúsil pustiť mkv 1080p, výsledný efekt - obraz sa rozpadal na kocky a potom box stuhol. Po reboote sa sekal obraz aj na TV.
chladit chladit chladit

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Pokud jsem při sledování TV na něco alergický, tak je to zvuk ventilátoru. AZBox jsem si pořídil proto, aby mě při sledování TV nic nerušilo. Jinak mám HDMI kabelem spojené PC s LCD TV a v PC 2 sat. karty. Ale ten hukot při sledování HD mě fakt štval. A spotřeba :51:
Doufám, že nebudu muset bastlit ventilátor na AZBox.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

ja zu mam zbastleny/vymeneny ten hucak original ale problem je v tom ze ta perforacia na zadnej stene vlastne sposobuje ten hluk. najlepsie by bolo keby tam bol iba cisty vyrez na ventilator a potom by to vobec nebolo pocut... asi to odtal nejako vyrezem alebo vystrihnem lebo tiez mam na to strasne nervy jak to huci

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Mate Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mate »

Tak uvidíme
Mas to pry dat do templatu. Pokud se Ti nebude chtit, rekni udelam to.

19.2 E | 23.5 E | 28.2 E | 1.0 W | AZ Elite (vzdy posledni FW) + Xtreamer eTRAYz 1TB (Samsung F1) | LCD Philips 47PFL7642D/12 | LCD Funai LT7-M32BB
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Mate,
moje angličtina je prachmizerná. Psal jsem to systémem čeština -> google překladač -> angličtina -> google překladač -> čeština a když to neztratilo smyl, tak jsem to tam dal.
Jestli můžeš, tak to prosím udělej. Díky.

Dotaz: ... a to ti říkal/psal kdo?
Naposledy upravil(a) shibal dne 22 bře 2010, 16:05, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“