Re: CCcam
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
...to libco
nemozem sa ti cez webovy prehliadac dostat na adresu co si mi poslal.
mas vypnuty server ?
Roman
nemozem sa ti cez webovy prehliadac dostat na adresu co si mi poslal.
mas vypnuty server ?
Roman
AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Boze uchovaj! to ja nerobim . Spolupracujem s chalanmi , lebo nase programy zo satelitu su pre nich nedostupne,takze testujem a male upravy robim, ale nieje to moje dielo !
Treba vyckat - na azbox sa teraz pripravuje nove API - bez OpenXCAS . Vysvetlim blizsie:
Sucasny sposob prace s kartou je:
reader - OpenXCAS_API - STAPI .
cielom je dosiahnut stav
reader -STAPI .
OPenXCAS_API je sice elegantne riesenie (tzv -bez roboty) , zbytocne vsak zdrzuje pracu s ecm , co na mboxe robi tiez problem . A CCcam najlepsie spolupracuje cestou - /sci/ -CCcam -STAPI . Rozne ine medziclanky ho zdrzuju - a plati to aj pre ostatne emulatory.
A vsetko zalezi aj od toho , ako sa k tomu vyvoju postavi OpenSat . Ci ho prijme do original image.
Treba vyckat - na azbox sa teraz pripravuje nove API - bez OpenXCAS . Vysvetlim blizsie:
Sucasny sposob prace s kartou je:
reader - OpenXCAS_API - STAPI .
cielom je dosiahnut stav
reader -STAPI .
OPenXCAS_API je sice elegantne riesenie (tzv -bez roboty) , zbytocne vsak zdrzuje pracu s ecm , co na mboxe robi tiez problem . A CCcam najlepsie spolupracuje cestou - /sci/ -CCcam -STAPI . Rozne ine medziclanky ho zdrzuju - a plati to aj pre ostatne emulatory.
A vsetko zalezi aj od toho , ako sa k tomu vyvoju postavi OpenSat . Ci ho prijme do original image.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
.... cez cccam sa mi nedari z free serverov nic rozkodovat aj ked su aktivne, skusim cez newcs plugin,
len nemozem nikde najst config pluginu newcs, kde by som vlozil N line....
nasiel som iba newsc.xml ....
poradite prosim kde najst subor newsc.cfg alebo kde vlozit tie N line riadky.
niekde som nasiel ze by to malo ist do newcamd.list ????
Roman
len nemozem nikde najst config pluginu newcs, kde by som vlozil N line....
nasiel som iba newsc.xml ....
poradite prosim kde najst subor newsc.cfg alebo kde vlozit tie N line riadky.
niekde som nasiel ze by to malo ist do newcamd.list ????
Roman
Naposledy upravil(a) r.paklic dne 01 zář 2009, 01:22, celkem upraveno 1 x.
AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
newcs vie iba server obsluzit, ako klient sa neda pouzit .
ked ides cez cccam ako klient, musis dost presne vediet aky program chces dekodovat , obycajne je treba pouzit CCcam.prio na urcenie priority CAID . Tak isto je dobre mat stiahnutu najaktualnejsiu verziu CCcam.provideros a chanelinfo .
Bez tychto suborov si na zdielani, napriklad D+, moc nepomozes.
ked ides cez cccam ako klient, musis dost presne vediet aky program chces dekodovat , obycajne je treba pouzit CCcam.prio na urcenie priority CAID . Tak isto je dobre mat stiahnutu najaktualnejsiu verziu CCcam.provideros a chanelinfo .
Bez tychto suborov si na zdielani, napriklad D+, moc nepomozes.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
newcs.xml slúži na nastavenie čítačky
Ty - ak máš prístup na server v newcamd protokole - zapíšeš potrebné údaje do
/EMU/OpenXCAS/mgcamd/newcamd.list
v tomto tvare
CWS = IP PORT MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
01-14 je DES key - ten sa môže od štandartného tiež líšiť
a samozrejme - je to konfiguracny subor pre mgcamd - ten vie byt klientom newcamd protokolu
Ty - ak máš prístup na server v newcamd protokole - zapíšeš potrebné údaje do
/EMU/OpenXCAS/mgcamd/newcamd.list
v tomto tvare
CWS = IP PORT MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
01-14 je DES key - ten sa môže od štandartného tiež líšiť
a samozrejme - je to konfiguracny subor pre mgcamd - ten vie byt klientom newcamd protokolu

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
...tak som aj urobil .... a stale nic.....
teda vlastne z Cyfrowy Polsat S.A. mi ide program Polsat Play .... a este Polsat Cafe .... len neviem ci to nie je nahoda.
... kolko serverov mozem dat do newcamd.list ?
R.
teda vlastne z Cyfrowy Polsat S.A. mi ide program Polsat Play .... a este Polsat Cafe .... len neviem ci to nie je nahoda.
... kolko serverov mozem dat do newcamd.list ?
R.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tie dva programy idu v dcw .
ked chces vyuzit newcamd.list , musis stopnut pouzivanie CCcamu a spustit mgcamd.
ked chces vyuzit newcamd.list , musis stopnut pouzivanie CCcamu a spustit mgcamd.
-
- Nováček
...tak som aj urobil cccam vypnuty a spusteny iba mgcamd .... a nic
neodpovedal mi nikto kolko mozem mat nadefinovanych pristupov v configu na prijem od free poskytovatela ?
... na vyskusanie neposkytol by mi niekto pristup na sharing ?
S "Libco" sme nieco skusali len sa mu nedarilo dostat ku mne na box. Ked som sa s nim pokusal spojit cez web rozhranie na jeho server tak mrtvo. Na free servery som sa cez web rozhranie v pohode spojili.
- dalej som zisitl ze aj ked mam cccam vypnuty (je pri nom mriezka) cez web rozhranie sa na cccam server dostanem a ukazuje mi aktulane pripojenia na free servery vcetne moznosti ponukanych sharingov. Nemal by byt nefunkcny ?
thx.
Roman
neodpovedal mi nikto kolko mozem mat nadefinovanych pristupov v configu na prijem od free poskytovatela ?
... na vyskusanie neposkytol by mi niekto pristup na sharing ?
S "Libco" sme nieco skusali len sa mu nedarilo dostat ku mne na box. Ked som sa s nim pokusal spojit cez web rozhranie na jeho server tak mrtvo. Na free servery som sa cez web rozhranie v pohode spojili.
- dalej som zisitl ze aj ked mam cccam vypnuty (je pri nom mriezka) cez web rozhranie sa na cccam server dostanem a ukazuje mi aktulane pripojenia na free servery vcetne moznosti ponukanych sharingov. Nemal by byt nefunkcny ?
thx.
Roman
-
- Nováček
funguje niekomu nahravanie programov s pouzitim cccam 2.1.1? mne to nefunguje, sice sa tvari ze nahrava, vytvori subor ale nedokaze ho prehrat, neskusal som ci ho dokare prehrat v PC,
taktiez ma zaujim ako je mozne ze ked zakomentujem dvbapi a chcem pouzivat mgcam stale bezi web konzola pre cccam a tiez bezia vsetky procesy. Robi mi to potom to, ze mgcam a newcs sa po chvili kusne. skusal som aj killall -cislo procesu ale nekilne ich
taktiez ma zaujim ako je mozne ze ked zakomentujem dvbapi a chcem pouzivat mgcam stale bezi web konzola pre cccam a tiez bezia vsetky procesy. Robi mi to potom to, ze mgcam a newcs sa po chvili kusne. skusal som aj killall -cislo procesu ale nekilne ich
AZBOX HD Premium + Hitachi HDD 500GB, Dreamsky 7500, 2x Openbox 810, motor, 85 AL + multifeed, SAMSUNG PS50B550
-
- Nováček
funguje niekomu nahravanie programov s pouzitim cccam 2.1.1? mne to nefunguje, sice sa tvari ze nahrava, vytvori subor ale nedokaze ho prehrat, neskusal som ci ho dokare prehrat v PC,
AZBOX HD Premium + Hitachi HDD 500GB, Dreamsky 7500, 2x Openbox 810, motor, 85 AL + multifeed, SAMSUNG PS50B550
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
treba killnut aj dvbapi aj tento command:
killall -9 ld.so.1
cccam ako take, sa spusta z
/DISK2/etc/start.d/S2cccamd
tusim sa ten startovaci skript takto vola, treba zmenit meno napr. na s2cccamd
killall -9 ld.so.1
cccam ako take, sa spusta z
/DISK2/etc/start.d/S2cccamd
tusim sa ten startovaci skript takto vola, treba zmenit meno napr. na s2cccamd
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Nováček
monkus dakujem vyskusam, pokial premenujem ten startovaci script tak to spôsoby to, ze ked dvbapi zakomentujem a restartnem stb nemal by sa spustit, ale pojde po pusnei cez priority start camd????mam pravdu?
a este ma zaujima ci aj vam robi, to ze ked vypnem a zobudim stb prvy program mi napise kodovane, chiti sa az potom ako prepnem na iny.da sa to dako ostetrit v cccam.config??
a este ma zaujima ci aj vam robi, to ze ked vypnem a zobudim stb prvy program mi napise kodovane, chiti sa az potom ako prepnem na iny.da sa to dako ostetrit v cccam.config??