Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
jarsou
Nováček
Nováček

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od jarsou »

Díky za info! :89:

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Tak už se fakt těším na nový firmware, z tohoto už mi občas jde hlava kolem.
Když nahrávám z KD, tak se mi nikdy nestalo, že by se to nenahrálo celé. Včera jsem se těšil na Šifru mistra Leonarda na Nově HD a vždy uprostřed reklam mi vypadlo kódování, restart Multicast nepomohl a pomohl jen restart boxu, pak teprve karta naskočila. Takže nahrávka v čudu. Zajímavé bylo, že se to dělo jen v době vysílání reklam, v jejich konci. Stalo se to také někomu?

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

jarsou píše:Zajímavé bylo, že se to dělo jen v době vysílání reklam, v jejich konci. Stalo se to také někomu?
Mně se to samý stalo při nahrávání Asterixe předminulý týden na konci posledních reklam.Připisoval jsem to tomu že změnili kódování a nepřišly zápisy.Občas se mi to stává,pomůže překlapnout na jiný program a zpět (což je při nahrávání dost problém)

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Potvrzuli ten samý problém(tzn. zamrznutí newcs při nahrávání native HD programu)
Projevil se mi to jak u hoto Asterixe i před 2 měsíci u "pravé blondýnky", včera jsem raději šifru narával na 2 čísti. Do 2.rekladního bloku a od něj až do konce a povedlo se . Mezi tím jsem box raději rebootnul. No, povedlo se to,ale doufám, že to není "konečné řešení" (a tím ani v nejmenším nemyslím na 2. nejvěšího xindla 20.století - poStalinovi)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
MAYER
Nováček
Nováček

Datový tok AZ BOX PREMIUM

Příspěvek od MAYER »

Lze pomoci nějakého tlačítka zjistit informaci, jaký je momentální datový tok u nějakého HD kanálu?

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Datový tok AZ BOX PREMIUM

Příspěvek od visper »

MAYER píše:Lze pomoci nějakého tlačítka zjistit informaci, jaký je momentální datový tok u nějakého HD kanálu?
Zatím ne. Ale dá se to nahrát a v počítači vyhodnotit nějakým programem (třeba MediaInfo).

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
matous2
Nováček
Nováček

Příspěvek od matous2 »

matous2 píše:Tak, a mám nový problém. Už jsem myslel že je vše celkem OK. Včera jsem koukal na nahraný SD film a po necelé hodine najednou tma na TV, jen problikával nápis HDMI3 na kterém mám AZBOX připojen, jako by na TV nějaký signál šel ale nemohla ho zpracovat. Nejdříve jsem udělal restart bez výsledku, pak vypnutí zapnutí, taky nic. Pak sem nechal AZBOX asi 30min. vyplej a pak už to normálně naskočilo a dokoukl sem film do konce. Takže to vypadalo na přehřátí. AZBOX mám v otevřené skřínce, po stranách cca 6cm a nad boxem asi 4cm prostor, za ním je asi tak ještě 15cm místa. BOX celkem hřeje, používáte nějaké aktivní chlazení nebo máte box třeba na skříni a pak je to OK?
Mám nové poznatky k tomuto problému. Do skříňky jsem umístil provizorně větráček (do AZBOXu zatím nechci fyzicky zasahovat) a přijímač je krásně studený. Jenže se mi ten problém opakoval znovu. Zase asi po hodině koukání tma na TV. Restart nepomohl. Po asi 5min. vypnutí naběhl obraz "krásně" červený, asi po 10s znovu tma. To mě přivedlo na myšlenku že by to mohlo být HDMI kabelem. Vypl jsem tedy přijímač, vyměnil kabel a hned zapl a obraz od té doby jede. Snad to tedy bylo jen tím kabelem. Jinak přijímač mi nahrál přes víkend asi 8 filmů bez žádného problému (0.9.3281), takže zatím spokojenost, jen mám pocit že kolem přijímače musím chodit po špičkách aby to tak vydrželo.

AZBoxHD Premium (fw0.9.4466), interní HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

v 3281 nenalezne usb ve file manager, ale ve storage ano. je to chyba fw, nebo "rukama"

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dedecek_ »

Prosím o radu: mám AZBox HD premium, poslední FW - u SD 16:9 a nastavení displey Pan & Scan dochází k zdvojení obrazu a značnému chvění - co s tím? Moc děkuju.

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Daj Pillar Box. Táto chybka je v nových fw

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

Zdravim,
nefunguje mi ceska zvukova stopa na kanali History HD (Skylink), v momente, ako ju navolim, nepocut ani slovo a obraz sa v niekolkosekundovych intervaloch zasekava. Moze byt problem v starom fw? Vidim, ze ta zvukova stopa je oznacena ako AC3, ale takisto je to aj pri Discovery HD a tam zvuk ide. Vdaka za odpoved.

AZBox HD Premium, E2 1.6, motor SG-2100 USALS, SkyLink
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

soduso píše:Zdravim,
nefunguje mi ceska zvukova stopa na kanali History HD (Skylink), v momente, ako ju navolim, nepocut ani slovo a obraz sa v niekolkosekundovych intervaloch zasekava. Moze byt problem v starom fw? Vidim, ze ta zvukova stopa je oznacena ako AC3, ale takisto je to aj pri Discovery HD a tam zvuk ide. Vdaka za odpoved.
Mě jde History HD bez problémů všechny tři zvuky.

soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

moze byt teda problem v starom fw? Vsimol som si, ze aj CT HD vysiela s dvomi zvukovymi stopami, jedna mi funguje avsak druha, oznacena rovnako ako pri History HD (AC3) nefunguje a sprava sa rovnako, teda ziaden zvuk a sekanie obrazu.

AZBox HD Premium, E2 1.6, motor SG-2100 USALS, SkyLink
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

soduso píše:moze byt teda problem v starom fw? Vsimol som si, ze aj CT HD vysiela s dvomi zvukovymi stopami, jedna mi funguje avsak druha, oznacena rovnako ako pri History HD (AC3) nefunguje a sprava sa rovnako, teda ziaden zvuk a sekanie obrazu.
Mám stejný fw jako ty v podpisu.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

soduso píše:moze byt teda problem v starom fw? Vsimol som si, ze aj CT HD vysiela s dvomi zvukovymi stopami, jedna mi funguje avsak druha, oznacena rovnako ako pri History HD (AC3) nefunguje a sprava sa rovnako, teda ziaden zvuk a sekanie obrazu.
Ja som to postrehol u HBO, kde je CZech_AC3. Ked prepnem obraz sa zasekne, musim prepnut inam a spat, obraz potom ide ale zvuj nie.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“