piril píše:Me to pres box naformatovalo ext2.Zkousel jsem to znovu a to se mi vzdy kousne a nic to nedela.Nechal jsem to pres noc a zustalo to ve stejnem seklem stavu.
Zdravím ve spolek, jsem nový uživatel, AZBox Premuim mám teprve 6 dnů, předtím jsem měl Dreambox DM600PVR, ale v něm pouze DVB-T tuner, tudíž pojmy jako EMU, NEWCS atd. my byly dokonale cizí, nicméně díky Vám a tomuto fóru se už začínám celkem orientovat. I instalaci paraboly jsem zvládl sám. Po prvotních problémech sem všechno rozchodil (kartu mám SKYLINK) a nejstabilnější firmware se mi jeví poslední 0.9.3281. Nicméně proč sem píšu, mám úplně stejný problém, v žádném firmware se mi pořádně nepodařilo rozjet nahrávání na interní disk (zatím nějaký Seagate 160GB). Normálně jsem ho naformátoval v nějakém předešlém firmware, většinou se mi pořady nenahráli vůbec (asi tím že jsem AZBOX vypínal do Standby), nebo jen prvních pár sekund. Jeden pořad se mi nahrál dokonce celý, ale sekal se obraz a zvuk každých 10s. Po nainstalování posledního firmware 0.9.3281 sem dal pro jistotu formát disku a vždy to zůstane stát mezi 5 až 20%. Objednal jsem si nový disk který tu někdo chválil (SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI), ale mám obavu že mi to asi moc nepomůže. Mám ten nový disk naformátovat v PC? A je možné ext3 vytvořit ve WIN? Jinak AZBOX by byl skvělej kdyby se podařilo dodělat Firmware, třeba jako DAR k Vánocům. A sem zvědav kdy bude možno zakoupit 2.tuner. M