Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- shibal
- Mazák
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Ty GOGO listy jsou nějaké "divné" . Třeba v nich u toho daného TP, kde jsi měl ty problémy, byl nějaký parametr jinak. Svého času doporučoval Dempsey je nepoužívat a jak vidno, tak tato rada stále platí, těžko v tom udělali nějakou změnu, když mají jiné, důležitější věci na práci. Gogo listy- prostě nebrat. (Jinak ti asi nepomůže ani go-go koktejl). Nejlepší je vzít si nastavení odsud: viewtopic.php?f=84&t=3468
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
-
- Nováček
O jaké korekci je řeč?jarsou píše:.... Zkus NewCS + MGCamd odinstalovat a znovu nainstalovat a přesně podle návodu udělej korekci...

A jeste by mne zajimalo, jestli je nejaky nejlepe free soft kterym se daji vystrihat reklamy z .TS souboru a zase jako .TS ulozit v plne kvalite (bez rekomprese)?
-
- Nováček
Já používám AVIDEMUX.Nejdřív ale musíš soubor *.TS přejmenovat na *.AVI,jinak ho v tom programu neotevřeš.A taky umí jenom jeden střih na začátek a jeden na konec takže musíš film rozstříhat a pak spojit ve více krocích.Ale pokud nekomprimuješ do jiného formátu tak je s ním velice svižná spolupráce.jarsou píše:
A jeste by mne zajimalo, jestli je nejaky nejlepe free soft kterym se daji vystrihat reklamy z .TS souboru a zase jako .TS ulozit v plne kvalite (bez rekomprese)?
AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
-
- Nováček
mccase69 píše:Já používám AVIDEMUX.Nejdřív ale musíš soubor *.TS přejmenovat na *.AVI,jinak ho v tom programu neotevřeš.A taky umí jenom jeden střih na začátek a jeden na konec takže musíš film rozstříhat a pak spojit ve více krocích.Ale pokud nekomprimuješ do jiného formátu tak je s ním velice svižná spolupráce.jarsou píše:
Nejak nefunguje, zkouseno na HD (H264) - melo by jit? Nebo pomuze nastavit nejake externi filtry?
-
- Nováček
Jsem novým majitelem AZ Boxu a našel jsem tyto skvělé stránky. Díky nim se mi podařilo rozchodit kartu CSLink ve ctecce, ale mam problem. Nejdou mi nahravat zakodovane programy - napr. z CT24 nahravam v pohode, pri pokusu o nahravani z Nova HD se objevi hlaska "fail to record". Zkouseno s MultiCAS i s kartou v CA modulu. Poradi mi prosim nekdo co s tim? Diky.
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to není problém s kodovanými programy, ale s mediem na které chceš nahrávat. Mě nahrává i kodované programy přes share.
(FW 2372 SHARE AZBOX elite - server, klient - azbox premium a sab ultimate, karta skylink, HDD interní seagate 250 GB 2,5" naformátován na ext3)

(FW 2372 SHARE AZBOX elite - server, klient - azbox premium a sab ultimate, karta skylink, HDD interní seagate 250 GB 2,5" naformátován na ext3)
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
- Nováček
Nahrávám na interní HDD, přístroj jsem koupil s ním. Domnívám se, že kdyby byl problém s médiem nešlo by nahrávat vůbec?schmegea píše:Myslím že to není problém s kodovanými programy, ale s mediem na které chceš nahrávat. Mě nahrává i kodované programy přes share.
-
- Nováček
kemza: Zkusil bych jiny firmware, tovarni nastaveni atp. S tim jsem nikdy problem nemel, disk mam externi uz asi ctvrty (uz jsem pochopil, ze to USB neutahne, ani s Y, takze tam mam volne lozeny 2.5"SATA s kabelovou redukci a adapterem. Bezi furt a tenhle aspon moc nezere).
-
- Nováček
Tak abych se přiznal HD jsem s tím nezkoušel.Ale obyč. formáty pokud máš v PC kodeky umí.JardaB píše:
Nejak nefunguje, zkouseno na HD (H264) - melo by jit? Nebo pomuze nastavit nejake externi filtry?
AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
-
- Nováček
vymaz celu pamat, potom naskenuj cely skylink manualne zo satelitu a malo by to ist.Kemza píše:Jsem novým majitelem AZ Boxu a našel jsem tyto skvělé stránky. Díky nim se mi podařilo rozchodit kartu CSLink ve ctecce, ale mam problem. Nejdou mi nahravat zakodovane programy - napr. z CT24 nahravam v pohode, pri pokusu o nahravani z Nova HD se objevi hlaska "fail to record". Zkouseno s MultiCAS i s kartou v CA modulu. Poradi mi prosim nekdo co s tim? Diky.
Prijimac ma problem identifikovat kanaly editovane v roznych programoch, napr. nespravna verzia AZBox editu alenbo MAZ. Takisto pouzivanie Settings z roznych zdrojov na internete moze sposobovat hlasku typu "fail to record".
Avsak jedna vec je ista: ak das vyhladat urcity satelit manualne v prijimaci, vsetky typy nahravania idu bez problemov.
-
- Nováček
Prosimte v cem jsi ten disk formatoval?Ja to zkousel v Partition Magic a nechce se mi poradne zobrazit.DikyKemza píše:Nahrávám na interní HDD, přístroj jsem koupil s ním. Domnívám se, že kdyby byl problém s médiem nešlo by nahrávat vůbec?schmegea píše:Myslím že to není problém s kodovanými programy, ale s mediem na které chceš nahrávat. Mě nahrává i kodované programy přes share.
|AzBox S720USB|DM500|AzBoxHD Elite|E2 OpenPLI 2.1|13E,19,2E,23.5E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung LE40A686|
- shibal
- Mazák
Pokud možno formátujte to přímo AZ boxem - v "nastavení" v sekci "Storage" ,nebo na nějakém linuxovém stroji, který vám tam udělaá Ext3. (ale tím boxem -> to je mnohokrát ověřeno)
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
-
- Nováček
Me to pres box naformatovalo ext2.Zkousel jsem to znovu a to se mi vzdy kousne a nic to nedela.Nechal jsem to pres noc a zustalo to ve stejnem seklem stavu.
|AzBox S720USB|DM500|AzBoxHD Elite|E2 OpenPLI 2.1|13E,19,2E,23.5E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung LE40A686|
-
- Nováček
Teď mi kleknul Samsung SpinPoint F1 1TB, měnil jsem ho za za WD Green 1TB a AZBox mi ho nechtěl naformátovat, vždycky to skončilo na 99%, zřejmě v okamžiku, kdy se snažil vytvořit adresáře. Nakonec pomohlo ho vyndat, v PC bootnout linux a naformátovat ručně na EXT3, poté jsem ho vrátil do AZBoxu a znovu naformátoval - a vše proběhlo OK.
- kitrab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
format v boxu s FW 23xx mi nesel koncilo to na 99%. s FW 3180 bezproblemu dobehlo do konce, ale na 99% to stalo dost dlouho radove 10 min.
AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"