Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
ne, napřed jsem nahrál ty z toho prvého a potom přepsal jen SoftCam.Key z toho posledního. Kde může soudruh z NDR dělat pořád chybu? 

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
-
- Nováček
můžeš mi prosím stručně popsat postup, jak ty jsi toho dosáhl?
AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Selekt kino 1-7 mi taky jede. Podívej se do Softcam.key jestli tam máš providera 1101, jednou se mi stalo že tam nebyl.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
grantec Ti predsa napísal aby si do mgcamd adresára skopíroval ním priložené súbory.
Na to aby Ti išlo KD HOME treba okrem štandartných súborov pre emulátor autoroll a softcam.keys hlavne priority.list a ignore.list.
To všetko ale v ním priloženom sú súbore je...
Na to aby Ti išlo KD HOME treba okrem štandartných súborov pre emulátor autoroll a softcam.keys hlavne priority.list a ignore.list.
To všetko ale v ním priloženom sú súbore je...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
najidealnejsie by bolo,keby si si poriadne prestudoval toto viewtopic.php?f=76&t=3198, podla toho to urcite rozchodis
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
- Nováček
Vše jsem prostudoval. postupoval viz výše, vše nahrál do /EMU/OpenXCAS/mgcamd/, TP ok, v Softcam.key po zadání 1101 jsem KD nalezl a přesto jede jen EPG. Není problém v firmware 2880?
-
- Nováček
Tak teď se to rozběhlo. Ale musím mít zapnutý MultiCAS a news a mgcamd vypnuté. A já myslel, že tomu má být naopak. Teď mi běží jak KD, tak CS Link přes kartu. Takto to máte zapnuté i vy?
- visper
- Odborník
Ne já mám zapnuté newcs+mgcamd a jde mi skylink+sdílení+cigi+KD. Nic nepřepínám.jarsou píše:Tak teď se to rozběhlo. Ale musím mít zapnutý MultiCAS a news a mgcamd vypnuté. A já myslel, že tomu má být naopak. Teď mi běží jak KD, tak CS Link přes kartu. Takto to máte zapnuté i vy?
Ještě mne napadlo že to chápeš opačně. Křížek znamená vypnuto.
-
- Nováček
bingo!!!! Tak to je ono. S Linuxem jsem nikdy nic společného neměl, takže jsem fakt od začátku chápal, že to, co je označené, je aktivní... Jak prosté, (ale proti logice opačné), milý Watsone..... 

- visper
- Odborník
Yes, it's simply mr. Watson. Tak to vidíš a někteří možná kvůli podobnému nedorozumnění Azbox vrátili a nafackovali prodejci :)jarsou píše:bingo!!!! Tak to je ono. S Linuxem jsem nikdy nic společného neměl, takže jsem fakt od začátku chápal, že to, co je označené, je aktivní... Jak prosté, (ale proti logice opačné), milý Watsone.....
-
- Nováček
Zdravím, jsem majitelem subj. prave 20 dní (tim se objasňuje, proč jsem našel mj. tyto stranky ;-) ).... Pocity mam rozporuplne, obraz dobrý, zvuk dobrý, funkce zajímavé, funkčnost dost neúplná - konečně jsem v tomto světle pochopil, že já např. produkuju naprosto dokonalý software ;-)
No zatím hledám informace, IMHO se zdá, že vývojový tým se nepřetrhne. Včera mne např. nas..o, že pokud si naplánuju nahrávání dle EPG a pak prodloužím záznam, tak se mi místo názvu pořadu objeví jen číslo
Proč nefunguje stabilně interní čtečka s MultiCAS ani NewCS+mgcamd nechápu(vše staženo z menu AZBoxu, nevím, jestli se dají sehnat lepší verze) - dnes jsem strávil celý den bádáním, proč se neprovádí zápisy na kartu, MultiCAS jsem pro to nerozchodil, NewCS po úpravě konfigurace - povolení zápisu fungovalo. Ale skutečně při povoleném zápisu nefunguje nehrávání, taková souvislost by mne v životě nenapadla 
No zatím hledám informace, IMHO se zdá, že vývojový tým se nepřetrhne. Včera mne např. nas..o, že pokud si naplánuju nahrávání dle EPG a pak prodloužím záznam, tak se mi místo názvu pořadu objeví jen číslo

-
- Nováček
Ano, čím dál se mi to více líbí. Toto je svět mého mládí. Plný překvapení a úžasných nadějí. Ti, co AZBox vrátili, asi o moc přicházejí...
Musím se přiznat, že jsem asi jeden z mála, který aktivně pamatuje ještě relátkové SPS - strojně počítačové stanice - a tranzistorové sálové počítače, které jsem také programoval.
A potom ta krása - Sinclair ZX81. Podobná překvapení. A tak se moc těším, co ještě nám náš AzBox přinese....

Musím se přiznat, že jsem asi jeden z mála, který aktivně pamatuje ještě relátkové SPS - strojně počítačové stanice - a tranzistorové sálové počítače, které jsem také programoval.
A potom ta krása - Sinclair ZX81. Podobná překvapení. A tak se moc těším, co ještě nám náš AzBox přinese....

-
- Nováček
No, překvapení fakt je hodně. Teď jsem zkusil udělat GOGO list - Download kanálu.
Co jsem to vlastně provedl? Od toho okamžiku mi přestal jet transponder 11635 V 28500 DVB S2 FEC 9/10 - KD HOME. Ať to nastavuji, jak to nastavuji, signál není. 11515 V také nejde, 11555 H také ne, ale třeba 11475 V jede.... Co s tím?
Co jsem to vlastně provedl? Od toho okamžiku mi přestal jet transponder 11635 V 28500 DVB S2 FEC 9/10 - KD HOME. Ať to nastavuji, jak to nastavuji, signál není. 11515 V také nejde, 11555 H také ne, ale třeba 11475 V jede.... Co s tím?
-
- Nováček
Tak NewCS + MGCamd (FW2880) taky nejak moc nejde, obcas vypadne a ani jsem nezjistil, jak to pak nahodit - nejak po ruznych pokusech to zase zacne fungovat... Budu brzo rezignovat, hodte nejaky tip na osvedceny CI modul
Nebo se to da STABILNE nejak rozchodit? Co jeste vyzkouset? (Multicas taky funguje blbe)

Nebo se to da STABILNE nejak rozchodit? Co jeste vyzkouset? (Multicas taky funguje blbe)
-
- Nováček
Tak u mne funguje karta CS Link na NewCS + MGCamd naprosto stabilně, týrám to dnes celý den. Zkus NewCS + MGCamd odinstalovat a znovu nainstalovat a přesně podle návodu udělej korekci. Také jsem s tím měl potíže, ale pak se to rozběhlo. Hlavně se také nespleť jako já - # znamená vypnuto, takže u NewCS + MGCamd nesmí být.
Když jsem si teď vytvořil nový satelit jen na KD Home a nacpal do něj transpondery, tak to funguje ok. Ale v základním nastavení Astry, i když jsou transpondery naprosto stejně, tak po tom downloadu kanálu tam nejdou. Záhada...
Když jsem si teď vytvořil nový satelit jen na KD Home a nacpal do něj transpondery, tak to funguje ok. Ale v základním nastavení Astry, i když jsou transpondery naprosto stejně, tak po tom downloadu kanálu tam nejdou. Záhada...