Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
jarsou
Nováček
Nováček

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od jarsou »

ne, napřed jsem nahrál ty z toho prvého a potom přepsal jen SoftCam.Key z toho posledního. Kde může soudruh z NDR dělat pořád chybu? :95:

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

můžeš mi prosím stručně popsat postup, jak ty jsi toho dosáhl?

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Selekt kino 1-7 mi taky jede. Podívej se do Softcam.key jestli tam máš providera 1101, jednou se mi stalo že tam nebyl.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

grantec Ti predsa napísal aby si do mgcamd adresára skopíroval ním priložené súbory.
Na to aby Ti išlo KD HOME treba okrem štandartných súborov pre emulátor autoroll a softcam.keys hlavne priority.list a ignore.list.
To všetko ale v ním priloženom sú súbore je...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
miresku
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miresku »

najidealnejsie by bolo,keby si si poriadne prestudoval toto viewtopic.php?f=76&t=3198, podla toho to urcite rozchodis

AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Vše jsem prostudoval. postupoval viz výše, vše nahrál do /EMU/OpenXCAS/mgcamd/, TP ok, v Softcam.key po zadání 1101 jsem KD nalezl a přesto jede jen EPG. Není problém v firmware 2880?

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Tak teď se to rozběhlo. Ale musím mít zapnutý MultiCAS a news a mgcamd vypnuté. A já myslel, že tomu má být naopak. Teď mi běží jak KD, tak CS Link přes kartu. Takto to máte zapnuté i vy?

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

jarsou píše:Tak teď se to rozběhlo. Ale musím mít zapnutý MultiCAS a news a mgcamd vypnuté. A já myslel, že tomu má být naopak. Teď mi běží jak KD, tak CS Link přes kartu. Takto to máte zapnuté i vy?
Ne já mám zapnuté newcs+mgcamd a jde mi skylink+sdílení+cigi+KD. Nic nepřepínám.
Ještě mne napadlo že to chápeš opačně. Křížek znamená vypnuto.

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

bingo!!!! Tak to je ono. S Linuxem jsem nikdy nic společného neměl, takže jsem fakt od začátku chápal, že to, co je označené, je aktivní... Jak prosté, (ale proti logice opačné), milý Watsone..... :106:

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

jarsou píše:bingo!!!! Tak to je ono. S Linuxem jsem nikdy nic společného neměl, takže jsem fakt od začátku chápal, že to, co je označené, je aktivní... Jak prosté, (ale proti logice opačné), milý Watsone..... :106:
Yes, it's simply mr. Watson. Tak to vidíš a někteří možná kvůli podobnému nedorozumnění Azbox vrátili a nafackovali prodejci :)

JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Zdravím, jsem majitelem subj. prave 20 dní (tim se objasňuje, proč jsem našel mj. tyto stranky ;-) ).... Pocity mam rozporuplne, obraz dobrý, zvuk dobrý, funkce zajímavé, funkčnost dost neúplná - konečně jsem v tomto světle pochopil, že já např. produkuju naprosto dokonalý software ;-)
No zatím hledám informace, IMHO se zdá, že vývojový tým se nepřetrhne. Včera mne např. nas..o, že pokud si naplánuju nahrávání dle EPG a pak prodloužím záznam, tak se mi místo názvu pořadu objeví jen číslo :51: Proč nefunguje stabilně interní čtečka s MultiCAS ani NewCS+mgcamd nechápu(vše staženo z menu AZBoxu, nevím, jestli se dají sehnat lepší verze) - dnes jsem strávil celý den bádáním, proč se neprovádí zápisy na kartu, MultiCAS jsem pro to nerozchodil, NewCS po úpravě konfigurace - povolení zápisu fungovalo. Ale skutečně při povoleném zápisu nefunguje nehrávání, taková souvislost by mne v životě nenapadla :42:

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Ano, čím dál se mi to více líbí. Toto je svět mého mládí. Plný překvapení a úžasných nadějí. Ti, co AZBox vrátili, asi o moc přicházejí... :55:
Musím se přiznat, že jsem asi jeden z mála, který aktivně pamatuje ještě relátkové SPS - strojně počítačové stanice - a tranzistorové sálové počítače, které jsem také programoval.
A potom ta krása - Sinclair ZX81. Podobná překvapení. A tak se moc těším, co ještě nám náš AzBox přinese.... :57:

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

No, překvapení fakt je hodně. Teď jsem zkusil udělat GOGO list - Download kanálu.
Co jsem to vlastně provedl? Od toho okamžiku mi přestal jet transponder 11635 V 28500 DVB S2 FEC 9/10 - KD HOME. Ať to nastavuji, jak to nastavuji, signál není. 11515 V také nejde, 11555 H také ne, ale třeba 11475 V jede.... Co s tím?

JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Tak NewCS + MGCamd (FW2880) taky nejak moc nejde, obcas vypadne a ani jsem nezjistil, jak to pak nahodit - nejak po ruznych pokusech to zase zacne fungovat... Budu brzo rezignovat, hodte nejaky tip na osvedceny CI modul :118:
Nebo se to da STABILNE nejak rozchodit? Co jeste vyzkouset? (Multicas taky funguje blbe)

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Tak u mne funguje karta CS Link na NewCS + MGCamd naprosto stabilně, týrám to dnes celý den. Zkus NewCS + MGCamd odinstalovat a znovu nainstalovat a přesně podle návodu udělej korekci. Také jsem s tím měl potíže, ale pak se to rozběhlo. Hlavně se také nespleť jako já - # znamená vypnuto, takže u NewCS + MGCamd nesmí být.

Když jsem si teď vytvořil nový satelit jen na KD Home a nacpal do něj transpondery, tak to funguje ok. Ale v základním nastavení Astry, i když jsou transpondery naprosto stejně, tak po tom downloadu kanálu tam nejdou. Záhada...

Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“