Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Ja mám book tiež wifi a normálne z neho zdieľam napr. aj DVD mechaniku do az.
Treba ale v HOME 7 nastaviť IP PC
Home 7 - sieť -Ok - doprava na MSHOME - malé menu - vložiť IP adresu - ok
V PC kliknúť pravým tlačítkom na pričinok ktorý chceš zdieľať a je to.
Treba ale v HOME 7 nastaviť IP PC
Home 7 - sieť -Ok - doprava na MSHOME - malé menu - vložiť IP adresu - ok
V PC kliknúť pravým tlačítkom na pričinok ktorý chceš zdieľať a je to.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- libco
- Mírně pokročilý
Ak vidíš v AZ pc ktorý je na kábli a noťas je na tej istej sieti, musíš vidieť aj ten.
ICQ 563 123 279
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zadal jsem v azboxe ip ntb - vlastne by mela byt stejna jak je v dcc, ne? a neprpoji se, ukazuje mi toprazdny soubor. dik borci, zitra se tim nejak budu prokousavat dal. zatim dobrou :)
jeste teda v nastaveni souborovy server, musim zadat jako server IP AZboxu?
jeste teda v nastaveni souborovy server, musim zadat jako server IP AZboxu?
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
toto iste robiloaj mne,ked som pripojeny notebokom cez wifi k routeru. Akonahle som zapol siet cez kabel na notebook,tak som videl vsetky adresare.
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
delam neco spatne? pri nastaveni souboroveho ser vru se mi stale seka azbox, kdyz prejedu z vypleneho radku s ipadresou azb na heslo. kuroz prestane blikat a zasek.
a mam otazku jak se nastavuje ftp connect? host? port? id?pw? netusim. kdyz sem zadal ftp pripojeni nic moc to tady nenaslo
FTP prenos do AZBOX mi vali jedno mega za sekundu pres wifi, pres kabel az 2mega za sekundu (totalcommander)
testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?
a mam otazku jak se nastavuje ftp connect? host? port? id?pw? netusim. kdyz sem zadal ftp pripojeni nic moc to tady nenaslo

FTP prenos do AZBOX mi vali jedno mega za sekundu pres wifi, pres kabel az 2mega za sekundu (totalcommander)
testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?
Naposledy upravil(a) whisky dne 26 srp 2009, 21:14, celkem upraveno 1 x.
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
-
- Nováček
Díky moc Dempsey, nasdílel jsem DVD mechaniku.
Jak je vše jednoduché když se ví jak nato
Jak je vše jednoduché když se ví jak nato

HDBOX FS-9105 HD Plus, 2.11.90 4x
ICE, Skylink, Fuba 85, Monoblock Quad 23,5+19,2
ICE, Skylink, Fuba 85, Monoblock Quad 23,5+19,2
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Je to bug. Dej si jazyk angličtinu, nastav to heslo a pak se můžeš vrátit na češtinu.whisky píše:delam neco spatne? pri nastaveni souboroveho ser vru se mi stale seka azbox, kdyz prejedu z vypleneho radku s ipadresou azb na heslo. kuroz prestane blikat a zasek.
Ftp connect v některých firmwarech zlobil. Nastavíš si libovolný ftp server na světě a můžeš oboustraně přetahovat. Blbé je že parametry serveru nejdou uložit a vyťukávat to pořád dálkáčem je opruz.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- shibal
- Mazák
No to mě taky překvapuje, že nahrané programy nejsou ve správci souborůwhisky píše:testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
-
- Nováček
Prosím o informaci, mám nainstalovaný FW 0.9.2371 a pokoušel jsem se nahrát záznam na
flash disk, cca po 3minutách záznamu se box kousne a konec, opakoval jsem několikrát. Je to normální stav nedokonalého FW, nebo nahrát jiný FW? (flash usb správně naformátován velikost 8GB) Díky za radu!!!
flash disk, cca po 3minutách záznamu se box kousne a konec, opakoval jsem několikrát. Je to normální stav nedokonalého FW, nebo nahrát jiný FW? (flash usb správně naformátován velikost 8GB) Díky za radu!!!
- visper
- Odborník
Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.MAYER píše:Prosím o informaci, mám nainstalovaný FW 0.9.2371 a pokoušel jsem se nahrát záznam na
- shibal
- Mazák
Prosím tě čím to kopíruješ? Monkusovým scriptem? (Protože ve správci složka s nar.prg.není)visper píše: Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.
- libco
- Mírně pokročilý
Monkus sem dal ipkg managera, nainstaluj si ho a potom midnight commander (mc) je to podobné ako totalcommander vo win. Otvoríš si ho v telnete a kopíruješ čo hrdlo ráči.shibal píše:Prosím tě čím to kopíruješ? Monkusovým scriptem? (Protože ve správci složka s nar.prg.není)visper píše: Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.
ICQ 563 123 279
- visper
- Odborník
Ve starších softwarech to bylo ve správci souborů, ale tam byl velký problém když to tam někdo vymazal tak v index souboru ta nahrávka pořád byla a Azbox ji asi hledal při bootování nenašel a zatuhnul. Mě se to několikrát stalo a nedalo se z toho jinak vymotat než odpojením interního disku.shibal píše:Prosím tě čím to kopíruješ? Monkusovým scriptem? (Protože ve správci složka s nar.prg.není)visper píše: Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.
Dnes se kopírují nahrávky z TV takto: Malé menu - nahrané programy - označit pořad - znovu malé menu a tam je položka kopírovat a přesunout. Ale vyzkoušej, myslím že jsou přehozené.
- shibal
- Mazák
Dík, tohle jsem fakt nevěděl 

-
- Nováček
Pánové, vysílá některá HD televize zvuk 5.1? Mně to zatím všude na domácím kinu ukazuje jen stereo. Propojeno samozřejmě optikou...
AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1