Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od dempsey »

Ja mám book tiež wifi a normálne z neho zdieľam napr. aj DVD mechaniku do az.

Treba ale v HOME 7 nastaviť IP PC

Home 7 - sieť -Ok - doprava na MSHOME - malé menu - vložiť IP adresu - ok

V PC kliknúť pravým tlačítkom na pričinok ktorý chceš zdieľať a je to.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Ak vidíš v AZ pc ktorý je na kábli a noťas je na tej istej sieti, musíš vidieť aj ten.

ICQ 563 123 279
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

zadal jsem v azboxe ip ntb - vlastne by mela byt stejna jak je v dcc, ne? a neprpoji se, ukazuje mi toprazdny soubor. dik borci, zitra se tim nejak budu prokousavat dal. zatim dobrou :)
jeste teda v nastaveni souborovy server, musim zadat jako server IP AZboxu?

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
miresku
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miresku »

toto iste robiloaj mne,ked som pripojeny notebokom cez wifi k routeru. Akonahle som zapol siet cez kabel na notebook,tak som videl vsetky adresare.

AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

delam neco spatne? pri nastaveni souboroveho ser vru se mi stale seka azbox, kdyz prejedu z vypleneho radku s ipadresou azb na heslo. kuroz prestane blikat a zasek.
a mam otazku jak se nastavuje ftp connect? host? port? id?pw? netusim. kdyz sem zadal ftp pripojeni nic moc to tady nenaslo :(

FTP prenos do AZBOX mi vali jedno mega za sekundu pres wifi, pres kabel az 2mega za sekundu (totalcommander)

testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?
Naposledy upravil(a) whisky dne 26 srp 2009, 21:14, celkem upraveno 1 x.

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
marnav
Nováček
Nováček

Příspěvek od marnav »

Díky moc Dempsey, nasdílel jsem DVD mechaniku.
Jak je vše jednoduché když se ví jak nato :59:

HDBOX FS-9105 HD Plus, 2.11.90 4x
ICE, Skylink, Fuba 85, Monoblock Quad 23,5+19,2
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

whisky píše:delam neco spatne? pri nastaveni souboroveho ser vru se mi stale seka azbox, kdyz prejedu z vypleneho radku s ipadresou azb na heslo. kuroz prestane blikat a zasek.
a mam otazku jak se nastavuje ftp connect? host? port? id?pw? netusim. kdyz sem zadal ftp pripojeni nic moc to tady nenaslo :(

FTP prenos do AZBOX mi vali jedno mega za sekundu pres wifi, pres kabel az 2mega za sekundu (totalcommander)

testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?
Je to bug. Dej si jazyk angličtinu, nastav to heslo a pak se můžeš vrátit na češtinu.
Ftp connect v některých firmwarech zlobil. Nastavíš si libovolný ftp server na světě a můžeš oboustraně přetahovat. Blbé je že parametry serveru nejdou uložit a vyťukávat to pořád dálkáčem je opruz.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

whisky píše:testnul jsem primou volbu na nahravani discovery HD, asi deset minut. soubor i s popisem jsem nasel pod malym menu ve slozce nahrane programy, ulozeni na HDD, prehrani funkcni v pohode, jen sem ten solubor nenasel ve spravci souboru. ma tam vubec byt, nebo se ocitne nekde jinde a uvuidim ho jen pres male menu?
No to mě taky překvapuje, že nahrané programy nejsou ve správci souborů :42:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
MAYER
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAYER »

Prosím o informaci, mám nainstalovaný FW 0.9.2371 a pokoušel jsem se nahrát záznam na
flash disk, cca po 3minutách záznamu se box kousne a konec, opakoval jsem několikrát. Je to normální stav nedokonalého FW, nebo nahrát jiný FW? (flash usb správně naformátován velikost 8GB) Díky za radu!!!

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

MAYER píše:Prosím o informaci, mám nainstalovaný FW 0.9.2371 a pokoušel jsem se nahrát záznam na
flash disk, cca po 3minutách záznamu se box kousne a konec, opakoval jsem několikrát. Je to normální stav nedokonalého FW, nebo nahrát jiný FW? (flash usb správně naformátován velikost 8GB) Díky za radu!!!
Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

visper píše: Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.
Prosím tě čím to kopíruješ? Monkusovým scriptem? (Protože ve správci složka s nar.prg.není)

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

shibal píše:
visper píše: Taky mi zlobí nahrávání na flashku, na vnitřní disk je to bez problémů. Tak to dělám tak že nahraju na disk a potom na flash překopíruju.
Prosím tě čím to kopíruješ? Monkusovým scriptem? (Protože ve správci složka s nar.prg.není)
Monkus sem dal ipkg managera, nainstaluj si ho a potom midnight commander (mc) je to podobné ako totalcommander vo win. Otvoríš si ho v telnete a kopíruješ čo hrdlo ráči.

ICQ 563 123 279
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

shibal píše:
Ve starších softwarech to bylo ve správci souborů, ale tam byl velký problém když to tam někdo vymazal tak v index souboru ta nahrávka pořád byla a Azbox ji asi hledal při bootování nenašel a zatuhnul. Mě se to několikrát stalo a nedalo se z toho jinak vymotat než odpojením interního disku.
Dnes se kopírují nahrávky z TV takto: Malé menu - nahrané programy - označit pořad - znovu malé menu a tam je položka kopírovat a přesunout. Ale vyzkoušej, myslím že jsou přehozené.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Dík, tohle jsem fakt nevěděl :89:

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Pánové, vysílá některá HD televize zvuk 5.1? Mně to zatím všude na domácím kinu ukazuje jen stereo. Propojeno samozřejmě optikou...

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“