Ano, přepínání to zrychlí, ale druhotným efektem smazání obsahu tmp je zašednutí programů v nabídce, přepínání je možné jen šipkami nahoru/dolů. Pomůže jen reboot boxu, ale to se adresář tmp zase zaplní všemi těmi soubory, tak nevím ...stora píše:Takže jsem to taky otestoval a zkusil jsem tím příkazem vymazat obsah adresáře tmp. Přepínání se urychlilo, akorát jsem zjistil, že nemůžu přepínat programy pomoci seznamu vyvolaného tlačítkem OK, je vyšedlý(jako když ho zobrazím těsně po zapnutí) pomohl až restart.
Zpomalování reakcí přpínání origo FW... můžete někdo ověřit?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- VraKo
- Mírně pokročilý
Re: Zpomalování reakcí přpínání origo FW... můžete někdo ově
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
- kacenkin
- Nováček
Zní to divně, ale 100% mi to vymazání nemění/nezešedne nabídku kanálů přes OK !
HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)
-
- Nováček
ono to myslím "vyšedne" ak idem mimo TV (napr. si pozriem film a vrátim sa do TV, vtedy je ten efekt šedej cez tlačidlo OK). Včera večer som nahodil nový fw 5302, zmazal som tmp, robí to tiež. Po reštarte sú v tmp 3 súbory s atribútmi 755, tie som zmenil, mal som zapnutý swap a asi 15 minút som prepínal a prepínal a prepínal - bolo to svieže, dokonca cez telnet som videl že nebol využívaný swap...Som v práci, neviem ako by sa to chovalo teraz, možno by to bolo zase ako šnek :-)...Samotný fw bez swapu po chvíli prepínania je pomalý ako tie predošlé..
Azbox HD premium, Enigma2, Western digital Caviar Green D10EADS 1TB,
- kacenkin
- Nováček
Rozumím Bobene, já po vymazání vždy zůstával v módu TV. Vyzkouším jak popisuješ až budu u AZtka.
Btw: asi bychom se měli soustředit na to, který konkrétní soubor je ten hajzlík
a mazat jen jej 
Btw: asi bychom se měli soustředit na to, který konkrétní soubor je ten hajzlík

HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)
-
- Mírně pokročilý
pri bootu si do tempu firmware poznaci par veci.. jako treba HAVE_HDD,HAVE_RF,HAVE_SCART,TUNER_DVBS-0
pokud Vam zasedne seznam programu, zkuste si v tmp vytvorit TUNER_DVBS-0 (prikaz "touch /tmp/TUNER_DVBS-0") jestli to nepomuze? nezkousel jsem to.
pokud Vam zasedne seznam programu, zkuste si v tmp vytvorit TUNER_DVBS-0 (prikaz "touch /tmp/TUNER_DVBS-0") jestli to nepomuze? nezkousel jsem to.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
- Nováček
Postup navrzeny Beamem funguje, po vytvoreni souboru TUNER_DVBS-0 je volba programu pres OK opet aktivni (zmena se neprojevi pokud neopustite TV mod). Do CRON.TABu jsem doplnil dalsi radek:
45 18 * * * rm -R /tmp/*
46 18 * * * touch /tmp/TUNER_DVBS-0
V 18:45 se maze obsah TMP, v 18:46 se vytvori pozadovany soubor.
45 18 * * * rm -R /tmp/*
46 18 * * * touch /tmp/TUNER_DVBS-0
V 18:45 se maze obsah TMP, v 18:46 se vytvori pozadovany soubor.
- paleaaro
- Mírně pokročilý
tento prikaz zmaze vsetko v /tmp okrem suborov zacinajucich na TUNER_DVBS:
rm -Rf $(ls /tmp/* | grep -v TUNER_DVBS)
rm -Rf $(ls /tmp/* | grep -v TUNER_DVBS)
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- bambule
- Profík
- Dostal poděkování: 3 poděkování
a nešel by upravit rovnou cron s timto přikazem
VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Nieje problem:bambule píše:a nešel by upravit rovnou cron s timto přikazem
45 18 * * * rm -Rf $(ls /tmp/* | grep -v TUNER_DVBS)
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Mírně pokročilý
tady se pořád píše-misut píše:Přečti si co napsal 005jon přesně!!
Rozbaľ *rar nachádzajú sa tam dva súbory ( Cron.tgz + Camd.lst )
Ulož na USB a inštaluj
...rar.ti usb nerozbalí v přístroji
misut píše:Přečti si co napsal 005jon přesně!!
Rozbaľ *rar nachádzajú sa tam dva súbory ( Cron.tgz + Camd.lst )
Ulož na USB a inštaluj
Já nevím já tam žádný soubor s příponou Cron.tgz vůbec nevidím jsou tam jen sobory cron,cron.tab,crontab,openxcas.conf,reiniciar.sh,run.sh.Tak kde vy vidíte ten Cron.tgz.
Camd.lst tam je tak bych prosil vysvětlení.
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Já nevím já tam žádný soubor s příponou Cron.tgz vůbec nevidím jsou tam jen sobory cron,cron.tab,crontab,openxcas.conf,reiniciar.sh,run.sh.Tak kde vy vidíte ten Cron.tgz.
To už jsi rozbalil nějak moc :) Ty soubory co jmenuješ jsou zabaleny v tom Cron.tgz.
To už jsi rozbalil nějak moc :) Ty soubory co jmenuješ jsou zabaleny v tom Cron.tgz.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- V.I.P.
Re Bahnak ,
když tak dej nick Skype,pomohl jsem s těma souborama i nickovi - Bambule-,protože to stáhl a stáhlo se zle.žádný soubor .... tgz,tam neměl . Poslal jsem mu své stažené a ihned OK - snad to potvrdí

když tak dej nick Skype,pomohl jsem s těma souborama i nickovi - Bambule-,protože to stáhl a stáhlo se zle.žádný soubor .... tgz,tam neměl . Poslal jsem mu své stažené a ihned OK - snad to potvrdí

-
- Mírně pokročilý
Zajímalo by mě jestli se to někomu podařilo co to stáhl dostat do AZBOXU.Mě pořád píše THERE INOT PLUGINS.LST FILE IN USB.Bylo by dobré kdyby do něj někdo přidal ten příkaz na zachování složky TUNER_DVBS-0 (prikaz "touch /tmp/TUNER_DVBS-0".Jinak konzultoval jsem to s tvůrcem tohoto CRONU vypadalo to nadějně ale přesto to píše THERE INOT PLUGINS.LST FILE IN USB.Asi mi není souzeno,co dělám špatně.Děkuji za nápady.
- VraKo
- Mírně pokročilý
Ano, bez problémů, ale musíš to instalovat z usb v OpenXCAS.Bahnak píše:Zajímalo by mě jestli se to někomu podařilo co to stáhl dostat do AZBOXU.Mě pořád píše THERE INOT PLUGINS.LST FILE IN USB.Bylo by dobré kdyby do něj někdo přidal ten příkaz na zachování složky TUNER_DVBS-0 (prikaz "touch /tmp/TUNER_DVBS-0".Jinak konzultoval jsem to s tvůrcem tohoto CRONU vypadalo to nadějně ale přesto to píše THERE INOT PLUGINS.LST FILE IN USB.Asi mi není souzeno,co dělám špatně.Děkuji za nápady.
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
- mendez
- Nováček
Moc linuxu nerozumím, tak mi dovolte malý dotaz. Pokud to chápu správně tak příkaz 45 18 * * * rm -Rf $(ls /tmp/* | grep -v TUNER_DVBS) smaže vše kromě toho co je zadáno v invertní výběrové podmínce (tady TUNER_DVBS) , pokud mám v boxu i dvb-c tuner tak tu podmínku musím dát jenom TUNER_DVB. Chápu to správně? A další dotaz :) Pokud už mám v boxu nainstalovaný hdsleep plugin, který funguje taky pomocí cronu, stačí tento řádek přidat do /PLUGINS/Cron/cron.tab? Díky
AZBOX ELITE , DVB-S2 + DVB-C , OpenRSI 3.0 , USB HDD WD 1.5TB motor BIGSAT-2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80AE