Ponuka stále platí
Enigma 2 RTi core RC1
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Enigma 2 RTi core RC1
Ariva Ti pomôže v napĺňaní Tvojich túžob :)
Ponuka stále platí
Ponuka stále platí

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co ty mas furt s tou arivou :) toto je tema o RTI core RC1. ked ho chces porovnat s arivou tak ani netreba lebo ariva funguje a na tomto nefunguje prakticky nic. ale hlavne ze vam to rychlo prepina :)
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Pekne si prečítaj tie sprostosti čo si popísal v tejto téme / ale radšej všetky / a potom hádam pochopíš že za 100 € sa iný hd prijímač ako Ariva a jeho klony kúpiť nedá
Pre tých ktorí túto tému čítajú prvý raz odporúčam prečítať si theruck-ove príspevky všetky
Potom bude aj ostatným jasný Tvoj postoj k tomuto prijímaču a fóru :)
search.php?author_id=12920&sr=posts
Pre tých ktorí túto tému čítajú prvý raz odporúčam prečítať si theruck-ove príspevky všetky
Potom bude aj ostatným jasný Tvoj postoj k tomuto prijímaču a fóru :)
search.php?author_id=12920&sr=posts

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a co konkretne je podla teba sprostost? ja tu vidim sprostosti akurat od teba. ja komentujem to coho sa tyka tato tema zatial co ty sa tu len navazas. mal si tento fw vobec nainstalovany?
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Mal som nainštalované doteraz všetky. Aj tie o ktorých si Ty ani nepočul.
Pokiaľ si dobre pamätám tak ani po jednom som nenapísal že E2 je prevádzkyschopná na AZ HD
Ja som dokonca dlho predtým ako sa objavili prvé verzie písal o tom že táto cesta bude dlhá a ešte dlho nebude môcť enigma nahradiť ofic. fw
Avšak nebudem tu trpieť vyhlásenia ktoré podnecujú nejaké nálady proti tomuto smerovaniu.
Nechceš používať enigmu ? Nepoužívaj ju, ale nekydaj tu na všetkých tých ktorí sa snažia niečo urobiť. Tento môj postoj je jasný odkedy toto fórum existuje a platí stále.
Nebude dlho trvať a trochu Ti skomplikujem Tvoje pôsobenie na tomto fóre a to ako odplatu k tomu ako tu pôsobíš Ty
My nie sme Opensat. My nie sme ani Sapro. Ak máš niečo proti ich práci tak založ blog a tam si kydaj na koho chceš. Nás tu zaujímajú - a jedine to je dôležité na tomto mieste - len fakty a technické riešenia. Kto sa chce uvolniť môže ísť na toaletu a tam do dovracať zo svojich dojmov. Sem nič také nepatrí.
Si tu na návšteve a tak sa riaď pravidlami fóra a tým čo som napísal.
V opačnom prípade ŤA pošlem do RC1, RC2 a ak bude treba tak aj do RC3
Týmto Ťa varujem pred podobným rozširovaním týchto nálad...
Pokiaľ si dobre pamätám tak ani po jednom som nenapísal že E2 je prevádzkyschopná na AZ HD
Ja som dokonca dlho predtým ako sa objavili prvé verzie písal o tom že táto cesta bude dlhá a ešte dlho nebude môcť enigma nahradiť ofic. fw
Avšak nebudem tu trpieť vyhlásenia ktoré podnecujú nejaké nálady proti tomuto smerovaniu.
Nechceš používať enigmu ? Nepoužívaj ju, ale nekydaj tu na všetkých tých ktorí sa snažia niečo urobiť. Tento môj postoj je jasný odkedy toto fórum existuje a platí stále.
Nebude dlho trvať a trochu Ti skomplikujem Tvoje pôsobenie na tomto fóre a to ako odplatu k tomu ako tu pôsobíš Ty
My nie sme Opensat. My nie sme ani Sapro. Ak máš niečo proti ich práci tak založ blog a tam si kydaj na koho chceš. Nás tu zaujímajú - a jedine to je dôležité na tomto mieste - len fakty a technické riešenia. Kto sa chce uvolniť môže ísť na toaletu a tam do dovracať zo svojich dojmov. Sem nič také nepatrí.
Si tu na návšteve a tak sa riaď pravidlami fóra a tým čo som napísal.
V opačnom prípade ŤA pošlem do RC1, RC2 a ak bude treba tak aj do RC3
Týmto Ťa varujem pred podobným rozširovaním týchto nálad...

-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Skusal niekto v tejto E2 mediacenter projekt valerie?
http://code.google.com/p/project-valerie/
Vyskusal som nainstalovat poslednu verziu project-valerie_rev457_mipsel_oe16.ipk a hned po restarte nabehla zelena smrt. Pomohlo len cez ftp vymazat a potom odinstalovat cez glass system utility.
http://code.google.com/p/project-valerie/
Vyskusal som nainstalovat poslednu verziu project-valerie_rev457_mipsel_oe16.ipk a hned po restarte nabehla zelena smrt. Pomohlo len cez ftp vymazat a potom odinstalovat cez glass system utility.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a teda kde su tie sprostosti co som tu napisal? ja sem pisem len tolko co aj ostatni. nevidim ze by tu niekto riesil nieco technicke kazdy si sem napise len svoj nazor na tuto verziu firmwaru tak neviem co mas za problem prave somnou. neviem sice za akym cielom si toto forum zriadoval (ak si ho zriadoval) a uz vobec neviem kto je (za) SAPRO ale ked si tu chcel mat 5 ludi s ktorymi chces diskutovat o vysoko sofistikovanych technickych rieseniach tak si nemal povolit verejnu registraciu a mal si si to nechat pre seba pripadne na pozvanky. kazdopadne v pravidlach fora sa nic z toho co mi tu vycitas nespomina. pisem do spravnej sekcie a v ramci pravidiel. ked mas s tym nejaky problem tak dakujem za upozornenie. budem to respektovat
mimochodom tvoja website url co mas v popise je v rozpore z pravidlami tohto fora
mimochodom tvoja website url co mas v popise je v rozpore z pravidlami tohto fora
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy pripomínam že si tu na návšteve. Ak by som tu robil čokoľvek - tak je to v poriadku.12.O zamykání a mazání témat rozhoduje redakce.Nepište zbytečně do příspěvku ,že toto téma by jste smazali aneb , proč bylo mé téma smazáno a podobně.Nechejte to na posouzení administrátorů a moderátorů fora. Vyhrazujeme si právo smazat témata, reakce i komentáře, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, osobní napadání, skrytou reklamu na firmy, weby, služby či se netýkají satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno Satdigitalne.cz.
V případě Vaší nespokojenosti s nekterým přijímačem nebo nesprávnými údaji deklarovanými prodejcem se obracejte na prodejce který Vám přijímač prodal. Na forum nepatří náladové pozitivní a negativní hodnocení, které se mění změnou fw. Na forum patří pouze poznatek jestli ta nebo ona funkce pracuje nebo ne. Takové příspěvky budou mazány a v prípadě opakování bude uživateli zamezen přístup na forum.
Na návšteve si Ty. Čím viac ma budeš nútiť zaoberať sa Tvojim správaním tým skôr ma to prestane baviť a ľahko sa vyhnem tomu aby som tu musel čítať podobné výlevy od usera ktorý nerešpektuje svoje možnosti. Tu nehľadaj práva usera - hľadaj len povinnosti.
To bol posledný príspevok v ktorom riešiš seba a porovnávaš so mnou

- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si pohrál s tím probouzením ze standby a výsledek přikládám.
SCART a CINCHe - funkčnost probouzení ze standby bez problémů,
problémy má bohužel HDMI, kdy ze standby box normálně naběhne, ale HDMI prostě není občas (je to tak 50na50) rozpoznáno (takže nic moc).
Pravděpodobně stále problém samotného ovladače pro HDMI.
Testováno na Elite a premium.
Hlavně mě prosím neukamenujte za to, že to není 100%
problémy má bohužel HDMI, kdy ze standby box normálně naběhne, ale HDMI prostě není občas (je to tak 50na50) rozpoznáno (takže nic moc).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja som sa dnes vratil z E2 na 4890 a uz to nebolo bez problemov ako predchadzajuce navraty:
-samotny upgrade cez AZup na 4890 OK
-box som nastavil ako treba, nahodil zalohu a chcel som vymenit multicas za novy a po restarte mi nedetekoval box int. HDD, musel som HDD odpojit, zapnut box, vypnut box, pripojit HDD, zapnut box - vysledok OK
-po opraveni youtube playera fixom z 5209 sa mi box nepripajal na net, pritom v nastaveni sa tvaril ze je vsetko ok.
-opatovny upgrade 4890
-po nastaveni a nahodeni zalohy a fixu youtube vsetko OK. Uff.
-box som nastavil ako treba, nahodil zalohu a chcel som vymenit multicas za novy a po restarte mi nedetekoval box int. HDD, musel som HDD odpojit, zapnut box, vypnut box, pripojit HDD, zapnut box - vysledok OK
-po opraveni youtube playera fixom z 5209 sa mi box nepripajal na net, pritom v nastaveni sa tvaril ze je vsetko ok.
-opatovny upgrade 4890
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- marcel79
- Nováček

Děkuju moc na Elite funguje super.Díky
AZbox ELITE (DVB-T+DVB-S) latest FW E2 OpenRSi 3.0,Vantage 1100,Dreambox 500,Skystar HD,Skylink ICE (no paid) block,T-Mobile Start(Gratis),75E-45W,Samsung LE40C650 Hacked PVR on Hotel mod,Xtreamer PRO Hack CZ Archiv,THL 100 root,NEXUS 7 2012 Root
-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja teda neviem ci to suvisi s tymto firmwarom nejako ale tipoval by som ze nie ale tiez som mal po prvom reboote po navrate na 4890 problem ze mi zostal box zaseknuty na "checking"vikino píše:ja som sa dnes vratil z E2 na 4890 a uz to nebolo bez problemov ako predchadzajuce navraty:
-opatovny upgrade 4890
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
takze, reportujem presne rovnaky problem. az na to, ze mne nejako ten disk zacal blbnut, tak som ho radsej odpojil nadobro. musim podstupit viac investigacie a troubleshootingu, inak problem resolution nebude :-)vikino píše:ja som sa dnes vratil z E2 na 4890 a uz to nebolo bez problemov ako predchadzajuce navraty:
-opatovny upgrade 4890
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
dedecek_
- Mírně pokročilý

Tak nevím: u počítačů i AZboxu je vždycky něco, co je záhadou - také jsem se vrátil na 4890 + fix youtube 5209 / i když s lítostí, protože obraz na enigmě je lepší, ale má bohužel ještě dost jiných nedostatků/ a napoprvé a bez problému. Pouze jsem z HDD vymazal balast, co tam zůstal po enigmě /logy/
azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
-
johank
- Nováček

Vyzkoušeno AzBox HD Premium plus, nahráno v neděli, vyzkoušeno několik vypnutí a zapnutí, přes noc v pohotovostním režimu a ráno spuštění bez problému, HDMI pokaždé detekovánschmegea píše:Tak jsem si pohrál s tím probouzením ze standby a výsledek přikládám.
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI