Druhá čtečka

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Druhá čtečka

Příspěvek od ShaMan »

mersa píše:Měl by jsem na vás malý dotaz.
Mám HD-BOX s jednou funkční čtečkou(spodní).Chtěl by jsem si nechat u prodejce zprovoznit i druhou(horní) čtečku.
Ve spodní by byla karta CS Link(tu provozuji nyní) a do horní by jsem dal kartu Skylink.Budou spolehlivě obě karty fungovat?
Mám fw.1.07.55,přístroj je bez pluginů(EMU-mgcamd a newcs).
Určitě musíš mít soft vyší řady a nejlepší by bylo tam nahrát mgcamd - newcs plugin

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
prco007
Nováček
Nováček

Příspěvek od prco007 »

Dnešný deň asi zapíšem čiernou kriedou do komína. :))
Konečne sa mi podarilo rozchodiť hornú čitačku. Po pár telefonátoch do Sapra som sa dozvedel, že to robí aj firma pár kilákou do nás.
Dnes som to tam zaniesol a za necelú hodinu som to mal hotové.
So zapnutou internou čitačkou to funguje hneď. S vypnutou to funguje po nahratí driveru na dve čitačky.

HD-BOX FS-9200 - fw v1.10.13 - Loader 1.19, 2x čítačka, Apacer AC601 320GB
HD-BOX FS-9100 - fw v1.10.13
Vu+ Duo - VTi Team Image v4.2, WD 640GB
Maximum E-85 - (28,2°-23,5°-19,2°-13°-9°-1°), Skylink HD, CSLink - dead
joloSK
Nováček
Nováček

Příspěvek od joloSK »

Ahoj odkial si a co zaruka?

HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
pedroamigo
Nováček
Nováček

Příspěvek od pedroamigo »

Můžu potvrdit podobnou zkušenost. Úpravu respektive výměnu obou čteček mi provedl autorizovaný prodejce u kterého jsem HDBOX zakoupil, v podstatě skoro na počkání. Výměna je na záruku, dostaneš na to potvrzení a dojde i k přilepení originální pečeti na bok přístroje.

STB: HDBox FS-9200, FS-9105.
Pikacu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pikacu »

tiez by ma zaujimalo, odkial si, resp. kde si to dal spravit, nechce sa mi to posielat postou a cakat nato mozno ktovie kolko...

HDBox FS-9200 PVR, Gital, UPC Direct
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Musí to spraviť niekto kto spolupracuje s dovozcom. Zásah nie je zložitý ale ak úpravca nemá plombu od dovozcu mohol by nastať problém pri následnej reklamácii.
Tak či onak toto nie je miesto kde by ste si mali písať kde konkrétne to robia. Bola by to reklama ktorú nepodporujeme. Pošlite si to v súkromnej správe

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

dempsey píše:Musí to spraviť niekto kto spolupracuje s dovozcom. Zásah nie je zložitý ale ak úpravca nemá plmbu od dovozcu mohol by nastať problém pri následnej reklamácii.
Tak či onak toto nie je miesto kde by ste si mali písať kde konkrétne to robia. Bola by to reklama ktorú nepodporujeme. Pošlite si to v súkromnej správe
A co tak napisat vsetky zname miesta, kde sa to vykonava... aj to je nepripustna reklama?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ano. Je

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

dempsey píše:Ano. Je
Akceptujem. Ale nerozumiem.

joloSK
Nováček
Nováček

Příspěvek od joloSK »

Ok tak Vas prosim, kto mate info, kde sa to da spojazdnit oficialne na Slovensku aj so zarucnou plombou, napiste mi to pls do sukromnej spravy. Dik.

HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

jerry píše:
dempsey píše:Ano. Je
Akceptujem. Ale nerozumiem.
Je to jednoduché. Všetky tieto firmy sa zaoberajú predajom a montážou sat prijímačov. Ani jedna neprejavila záujem o inzerciu na tomto fóre. Prečo by sme im mali robiť reklamu ?
To že uvedieš adresy kde robia úpravu čítačky neznamená že tam upravujú len čítačky. O možnosi úpravy sa informujte u Vášho predajcu
No proste kapitalizmus už je tu - dávno

Obrázek
Libor73
Nováček
Nováček

Příspěvek od Libor73 »

dempsey píše:
Ani jedna neprejavila záujem o inzerciu na tomto fóre.
Dempsey, a moznost reklamy na tomto foru je? prosim o odpoved na SZ.

Uz jsem to nasel, omlouvam se za zbytecny prispevek.
Naposledy upravil(a) Libor73 dne 09 bře 2010, 12:46, celkem upraveno 1 x.

Panasonic TH-42PZ8E / HD-BOX FS-9200 PVR / Technisat Multytenne 45 28,5°E/23,5°E/19,2°E/13°E / DIABLO CAM 2.2 (CAS 3+) / T&T / Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-BD80
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

dempsey píše:No proste kapitalizmus už je tu - dávno
Inymi slovami toto je vase komercne forum, ktore si dava zaciel ziskat zakaznikov, ktori neziskali informacie o predajnom mieste blizsie ich bydliska. Inak si to neviem vysvetlit.
Ja som chapal toto forum ako podpora uzivatelom HD-BOXu, nech ho uz kupili kdekolvek. V tom pripade by to bola uzitocna informacia, ked potrebuju servisny zakrok.
Tak-ci-tak si myslim, ze ked uz HD-BOX kupili, tak budu hladat kontakt u svojho predajcu alebo priamo cez sapro.

P.S.: Aj tak robite sql-u pracu. Sam nemam tolko casu hladat riesenia a novinky.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Každý sa na to pozerá zo svojho pohľadu. Ty chceš informácie na jednom mieste. Máš ich a myslím že kvalitné. Dovozca dodáva prijímače predajcom, ktorí predávajú a držia aj záruku dva roky. Preto je jediným relevantým partnerom pre zákazníka a je čisto v jeho réžii riešiť tieto veci.
Tvrdiť že cieľom tohoto fóra je získavanie zákazníkov je scestné a nechápem ako si k tomu prišiel.
Reklamy sú tu len dovozcove / preto že ich zaplatil / a z googlu. Chvíľu tu bol a môj banner a to v rámci kampane na Azbox Elite HD a to tiež v spolupráci s dovozcom.
Odkazy na rôzne shopy a komerčné weby tu netrpíme preto, lebo na nich nie sme závislí a časom by bolo fórum bez písanej informácie. Z lenivosti by tu len pribúdali príspevky typu: Viete toto ? - odkaz. Je to živná pôda pre špekulantov ktorí si zúfalo robia takúto reklamu už roky na rôznych sat fórach. Toto tu nechceme. Nás zaujímajú príspevky v ktorých o niečo ide a súvisia s prijímačmi ktorým sa tu venujeme.

Ešte k tým čítačkám:

Znovu opakujem že úprava čítačky je zásah do prijímača a dovozca určite nechce mať bordel pri vybavovaní reklamácií pri prípadnej samoúprave. Preto tu tento postup ani nie je zverejnený.
Toto sú veci ktoré musí vybavovať predajca. Nemá len rabat - má aj zodpovednosť

Obrázek
jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

dempsey píše: Odkazy na rôzne shopy a komerčné weby tu netrpíme preto, lebo na nich nie sme závislí a časom by bolo fórum bez písanej informácie. Z lenivosti by tu len pribúdali príspevky typu: Viete toto ? - odkaz. Je to živná pôda pre špekulantov ktorí si zúfalo robia takúto reklamu už roky na rôznych sat fórach. Toto tu nechceme. Nás zaujímajú príspevky v ktorých o niečo ide a súvisia s prijímačmi ktorým sa tu venujeme.
OKi, nevedel som ze je taka situacia na sat. forach.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“