fw 0.9.3177
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: FirmWare 0.9.3177
no, uz ide aj mne (1.33), restart bol moj kamarat
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
ked uz sa dostal tento fw von, tu su moje postrehy:
bugs:
- switch program / channel via EPG will freeze azbox hd
- image viewer still has problems with image size and optimalization
- loading boot logo only after restart (for 1 sec), not after wake up
- some problems with TP 11797 (f.e. Discovery SD) - audio, video (see attached video)
- movie player (iso image with dvd menu not supported, language setting is forgotten)
- not using audio language settings in tv mode
changes:
- movie player changes (mkv support fixed from 0.9.3111, some high quality movies play fluent, dts via hdmi, subtitles from file, iso file support without dvd menu)
- fixed rewind of movie files
- can move channels within all channels list
- web browsers (looks like little speed improvement?, keypad removed from 0.9.3111)
- always start in tv mode (settings)
- new default root password (azbox)
- no problems with scrambled channels (EMU, skylink and T&T cryptoworks cards), not neccessary to switch between channels after wake up or restart like fw before
- fixed problem with radio (occurs stop playing after 10 seconds)
no changes:
- twin dvb-s
- multitasking
- web browser (speed, flash/java plugin)
- email client
je to sice testovaci firmware, kazdopadne moje sympatie ma, a jedine, co mi naozaj vadi je, ze box zamrzne po prepnuti kanalu cez epg. ostatne veci co nejdu ma mrzia, ale prezijem :-)
bugs:
- switch program / channel via EPG will freeze azbox hd
- image viewer still has problems with image size and optimalization
- loading boot logo only after restart (for 1 sec), not after wake up
- some problems with TP 11797 (f.e. Discovery SD) - audio, video (see attached video)
- movie player (iso image with dvd menu not supported, language setting is forgotten)
- not using audio language settings in tv mode
changes:
- movie player changes (mkv support fixed from 0.9.3111, some high quality movies play fluent, dts via hdmi, subtitles from file, iso file support without dvd menu)
- fixed rewind of movie files
- can move channels within all channels list
- web browsers (looks like little speed improvement?, keypad removed from 0.9.3111)
- always start in tv mode (settings)
- new default root password (azbox)
- no problems with scrambled channels (EMU, skylink and T&T cryptoworks cards), not neccessary to switch between channels after wake up or restart like fw before
- fixed problem with radio (occurs stop playing after 10 seconds)
no changes:
- twin dvb-s
- multitasking
- web browser (speed, flash/java plugin)
- email client
je to sice testovaci firmware, kazdopadne moje sympatie ma, a jedine, co mi naozaj vadi je, ze box zamrzne po prepnuti kanalu cez epg. ostatne veci co nejdu ma mrzia, ale prezijem :-)
Naposledy upravil(a) monkus dne 21 srp 2009, 08:06, celkem upraveno 1 x.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Podpora pre druhý tuner / aj DVB-T / je už v 0.9.2880
Tá chyba - áno nahlásime / ak to teda dobre chápem tak ide o to čo sa stane keby som potvrdil voľbu - viď obrázok /
Tá chyba - áno nahlásime / ak to teda dobre chápem tak ide o to čo sa stane keby som potvrdil voľbu - viď obrázok /
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Mé dojmy z tohohle FW jsou víceméně kladné, chyby které má, se mě vesměs netýkají nebo mi nevadí.
opravené chyby - zrychleno načítání divx ze sítě, přetáčení filmů oběma směry, při wake up je již aktivován emu plugin, funkční FTP i po wake up, rychlejší start přístroje po zapnutí, rychlejší přepínání programů ?, pamatuje si nastavení jazyků a video nastavení
nové chyby - nemožnost přepínání přes EPG - viz monkus, nevyužívá nastavení pro jazyk v TV - vždy používá auto
+- - hned po nainstalování se mi při wakeup odmítla zapnout TV při připojení přes scart, bylo nutné přepnout TV manuálně, teď již startuje OK. I při wake up se zobrazuje logo, nemohu tedy potvrdit monkusovo tvrzení
opravené chyby - zrychleno načítání divx ze sítě, přetáčení filmů oběma směry, při wake up je již aktivován emu plugin, funkční FTP i po wake up, rychlejší start přístroje po zapnutí, rychlejší přepínání programů ?, pamatuje si nastavení jazyků a video nastavení
nové chyby - nemožnost přepínání přes EPG - viz monkus, nevyužívá nastavení pro jazyk v TV - vždy používá auto
+- - hned po nainstalování se mi při wakeup odmítla zapnout TV při připojení přes scart, bylo nutné přepnout TV manuálně, teď již startuje OK. I při wake up se zobrazuje logo, nemohu tedy potvrdit monkusovo tvrzení
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
dempsey: presne tak, k tomu obrazku. robilo to aj v 3111 a tusim aj v 2880
vseobecne sa mi vsak zda, ze stabilita tv modu je OK, uz nemusim prepinat medzi kanalmi, kym sa mi chytia karty.
vseobecne sa mi vsak zda, ze stabilita tv modu je OK, uz nemusim prepinat medzi kanalmi, kym sa mi chytia karty.
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
rada: ako si pripojeny stb - tv? ja hdmi ... a uz par fw dozadu mi ro robi (dokonca ani pri starte mi to neukazovalo moje nadherne boot logo :-(
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ostala aj chyba pri TP11797 , akurat treba mat dlhsie zapnuty prijimac, aby sa to prejavilo. Prijimac v rezime copmosit 576i nedokaze synchronne skladat , co sa na obrazovke prejavuje ako dvojity obraz. Viditelne pri pouziti analogoveho vystupu. V rezime komponent 576p tento ja zmizne.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Mírně pokročilý
2monkus : jeste jsem se nerozhoupal ke koupi plasmy, mam starou 72cm CRT TV, propojeni scart.
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
mozno to pre niekoho nieje podstatne, ale pre mna zatial ano: vratil som sa z 3177 na 2880 a dvd rec s hdd mi cez scart vypise pri zapnuti nahravania error a nenahrava. Pritom ked som predtym presiel z nizsieho fw na 2880, tak nahraval. 

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
dempsey: este jeden bug:
- shaking picture in pan&scan mode
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
vikino
A akým spôsobom si "prešiel" na ten starší fw ?
Urobil si Format application area ?
A akým spôsobom si "prešiel" na ten starší fw ?
Urobil si Format application area ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ok. Je to to isté o čom písal grantec, ale to sa prejavuje aj v Pillar box módemonkus píše:dempsey: este jeden bug:

-
monkus
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
mozem sa spytat, ludi co maju lcd/led od samsungu, ktory su pripojeni cez hdmi, ci vam funguje to boot logo (aj po restarte, aj po wake-upe)?
teoreticky kym telka zisti, ze je signal, mozno uz obrazok zmizne ...
teoreticky kym telka zisti, ze je signal, mozno uz obrazok zmizne ...
-
- Mírně pokročilý
Tohle mi delal i 2880. Prijde mi ze si kazdy prijimac zije svym zivotem :)dempsey píše:Podpora pre druhý tuner / aj DVB-T / je už v 0.9.2880
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
dempsey nie, nahral som ho cez USB bez formatu.
je zaujimave, ked som presiel z 2371 na 2880 bez formatu area, tak dvd rec nahraval. Potom som z USB dal 3177 tiez bez formatu a nahraval, no tu ma stvalo ze sa nedal pozerat obraz pri nastaveni na pan and scan. Tak som to vratil z USB na 2880 bez formatu a dvd rec hdd zase nenahrava. :sad:
je zaujimave, ked som presiel z 2371 na 2880 bez formatu area, tak dvd rec nahraval. Potom som z USB dal 3177 tiez bez formatu a nahraval, no tu ma stvalo ze sa nedal pozerat obraz pri nastaveni na pan and scan. Tak som to vratil z USB na 2880 bez formatu a dvd rec hdd zase nenahrava. :sad:
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.