fw 0.9.1759

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Firmware 0.9.1759

Příspěvek od ltrejbal »

Jen tak pro zajimavost co je to "zvyhodnena cena"? Ja kupoval AzBox ne od Sapra, ale jinde (OKcomputers) normalni objednavkou a zadna informace o testovacim rezimu natoz cene tam nebyla. Samozrejmne jsem vedel, ze jde o "nedodelanou vec", ale kupoval jsem to oficielne jako normalni pristroj, takze priznavam, ze i ja jsem chvilemi trochu nervozni. :21:

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

robinek píše:No když ono je to těžký ... já jsem pořizoval AzBox HD jako beta tester za zvýhodněnou cenu a důvodů bylo několik .. koupil jsem novou TV plazmu 50" a tak jsem chtěl HD, pak se mi líbilo, že to je satelit, rekordér a "popcorn" v jednom. Když jsem ho pořizoval, tak jsem věděl, že není vyladěný a že nebude fungovat dle představ a taky mi nevadí se v takovém stroji hrabat. Počítal jsem s tím, že ho budu testovat když ho jako tester kupuji. Bohužel od té doby co mi ho Sapro dodalo, tak jako by se po nich slehla zem ... žádné požadavky na testy, žádné informace které by měl betatester dostat, žádná reakce na cokoliv. Divný přístup.
Pak má ten vývoj FW za něco stát. Připadá mi, že jednou za 14 dní vyjde FW, který téměř nic neopraví, občas dokonce něco přestane fungovat. Žádné ofiko fórum neexistuje a tam kde se aspoň trochu tváří jako, že to má blízko k vývojářům, tam se o novém FW dozvíš s několika denním zpožděním.
Čekal bych, že Sapro založí svoje fórum kde bude shromažďovat poznatky od testerů a že jim za to také zpřístupní např. i beta verze FW s předstihem před ostatními uživateli a další a další materiály.
Měli by si vzít příklad z přístupu výrobce Popcornu ... ofiko fórum kde komunikují s uživateli přímo vývojáři a do každého FW promítnou některé připomínky.

Jestli není probém na tvé straně ... , já jsem je taky kontaktoval a zavázal jsem se , že budu posílat já připomínky ....... tzn . pravděpodobně asi Ty taky ....
Co se týče fóra , bylo mi sděleno , že zdúvodů různých příspěvků typu EMU apod nejsou schopni třídit příspěvky apod ...
Mně se celkem tohle fórum zamlouvá , nic lepšího jsem zatím tady v česku nenašel ...

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

grantec píše:Ziadne poziadavky ? to sa da napravit. Zmena tapety v radio mode.
subor sa vola radio_bg.png . Jeho umiestnenie uz neviem z hlavy, ale da sa pohladat. Tak som ho zmenil ale napriek tomu zobrazuje povodny obrazok.
V com je problem ?
Drobnosť, ale poteší...

Mne by sa asi viac páčila väčšia nezávislosť emulátorov a stabilita bez nutnosti reštartov.
Drobné zmeny v configu dokážu ovplyniť vážne iné funkcie - aj keď spolu zdanlivo nesúvisia.
Zdá sa mi aj, že reštart / mäkký / nie je taký účinný ako na tvrdo vypnutie zadným vypínačom.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak hlasim, ze chanel editor na novem FW jde bez problemu

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

a u mne take nahravani bez problemu jak SD tak HD a vyzkouseno i timeshifting.
Pouzivam tedy jen MULTICAS a nic jineho a externi disk mam naformatovany Azboxem

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

No a kdyz jsem u toho zkouseni, tak jsem otestoval ten novy browser. No sice chapu, ze asi nikdy nebude hitem surfaru, ale mohl by zvladat alepson zakladni prvky typu prehrani videa ve formatu Media Player, Real Player nebo Adobe Flash Palyer. Zkousel jsem prehrat neco z archivu CT na iVysilani a nic :73:
To bych docela ocenil, protoze to by melo smysl. A to uz vubec nemluvim o archivu Novy, kde by si manzelka mohla pustit Ruzovou zahradu :))

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

subor sa vola radio_bg.png . Jeho umiestnenie uz neviem z hlavy, ale da sa pohladat. Tak som ho zmenil ale napriek tomu zobrazuje povodny obrazok.
V com je problem ?
Tak som skúsil obrázku zmeniť veľkosť na 720x576x24 a umiestniť - /MMP/hd/Program/Image/TV
ale po skopírovaní sa nechce vložiť. Asi sú tieto časti nemenné...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

V Nastaveni pribyla volba v Audio-Video na nastaveni pruhlednosti menu Menu Transparency (jeste ani neni prelozeno do CS) a nahodou jsem zmacknul tlacitko Check na DO a nabizi to ulozeni jpg obrazku obrazovky (netusim zda nebylo jiz drive).
Nefunguje mi ale YouTube. Jde to nekomu?

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

ltrejbal píše:V Nastaveni pribyla volba v Audio-Video na nastaveni pruhlednosti menu Menu Transparency (jeste ani neni prelozeno do CS) a nahodou jsem zmacknul tlacitko Check na DO a nabizi to ulozeni jpg obrazku obrazovky (netusim zda nebylo jiz drive).
Nefunguje mi ale YouTube. Jde to nekomu?
Volba Menu Transarency byla již ve FW 1605.
O možnosti uložení screenu přes tlačítko Check tu již psal dempsey.
Youtube funguje.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

dempsey píše:
V com je problem ?
Tak som skúsil obrázku zmeniť veľkosť na 720x576x24 a umiestniť - /MMP/hd/Program/Image/TV
Jj zkoušel jsem ho tam nahrát i jako BMP jelikož jsem si všiml, že některá pozadí jsou v BMP formátu a nemá to žádný efekt. Nejspíš jsou tam ty obrázky jen pro legraci a jsou někde natvrdo.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

ShaMan píše: Jestli není probém na tvé straně ... , já jsem je taky kontaktoval a zavázal jsem se , že budu posílat já připomínky ....... tzn . pravděpodobně asi Ty taky ....
Co se týče fóra , bylo mi sděleno , že zdúvodů různých příspěvků typu EMU apod nejsou schopni třídit příspěvky apod ...
Mně se celkem tohle fórum zamlouvá , nic lepšího jsem zatím tady v česku nenašel ...
No nevím jak jsi se zavázal ty ale já jsem zareagoval na výzvu na webu, že hledají beta testery a poté se mi ozval jistý pán (nebudu jmenovat) kde mi řekl cenu a to, že jej nesmím po dobu 6 měsíců prodat. Pak jsem mu poslal adresu a dlouho se nic nedělo. Po mnoha urgencích jsem nakonec dostal AzBox poštou kde byla faktura, ale již nic o tom, že jej nesmím prodat a nic o betatestu. Cena ale souhlasila. Tím veškerá komunikace dodavatele končí. Nereagoval ani na několik dalších emailů ohledně dotazu na to jak se dozvím co chtějí testovat atd. Kdepak je tedy chyba ? Dál už jsem se ale nevnucoval.
Samozřejmě tohle fórum je dobré o tom není pochyb, ale čekal bych, že bude mít výrobce nějaké kde bude k vidění co je otestováno, co je potřeba otestovat, co funguje a co ne atd.
Takhle si tu sice postěžujeme, případně navzájem poradíme pokud víme jak to či ono zprovoznit, ale jestli má naše debata vliv na vývoj FW toť otázka.

Dreamer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreamer »

dempsey píše:
V com je problem ?
Dá se do nich zapisovat, ale musí se připojit jako rw (normálně jsou ro).

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak som použil telnet a príkaz

mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP

Obrázok sa mi podarilo vložiť, ale po reštarte sa zobrazuje stále pôvodný :lol:

Tak asi bude problém ešte niekde inde :31:

Obrázek
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Jasne ze bude problem inde- to je ta nebadana zmena oproti starsiemu sw. Ked sa zdanlivo nic nezmenilo ,ale podla krokov tvorcu vidim,ze sa snazi viac spristupnit jednotl. adresare,tak aby si mohol uzivatel aj sam cosi zmenit. On tie subory cita este z povodneho umiestnenia. A tam neviem vytvorit (zatial) symlink na novy adresar.
Inak - ten obrazok sa moc nehodi - ma vela farieb, ale pre pokusy to staci. Dakujem vsetkym, ktori ste si dali namahu. Ja budem skumat dalej . :grin:

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

grantec píše:Jasne ze bude problem inde- to je ta nebadana zmena oproti starsiemu sw. Ked sa zdanlivo nic nezmenilo ,ale podla krokov tvorcu vidim,ze sa snazi viac spristupnit jednotl. adresare,tak aby si mohol uzivatel aj sam cosi zmenit. On tie subory cita este z povodneho umiestnenia. A tam neviem vytvorit (zatial) symlink na novy adresar.
Inak - ten obrazok sa moc nehodi - ma vela farieb, ale pre pokusy to staci. Dakujem vsetkym, ktori ste si dali namahu. Ja budem skumat dalej . :grin:
A víš odkud je čte ? Kde se ti nedaří vytvořit ten symlink ?

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“