Ja TV absolutne nepozeram, rodicia vsak bez nej nedokazu zit..
Pred cca rokom aj daco dakto poradil ze tieto DreamSky HD2+ prijimace s firmwarom HD2+_V1.09.17604_05122016.bin funguju cez internet a idu tam vsetky FreeSat (UPC Direct) programy.. Kupil som im teda 2ks a donedavna vsetko fungovalo. Ako na potvoru, na sviatky jeden vypadol, jeden bude este par dni fungovat
Nakolko som sa v tom nijak neorientoval dnes som si vsetko poctivo nastudoval. Pochopil som ze horeuvedeny firmware na pozicii 40 mal pred-nastaveny Gshare3 na nejaky server.. ten vsak expiroval
Nakolko je vsetko skryte za **** netusim co to bolo za sluzbu a ako im to predplatit. Ak som dal googlit Gshare3 tak na mna vyskocila tato podivna stranka:
http://renewbox.co/gshare-iks-internet/
Je tam 5 sluzieb od 30 do 40EUR no netusim ktoru predplatit. Resp ani ci to je ta sluzba ktora bola doteraz obsiahnuta vo firmware 1.09.17604
Preto sa pytam ci niekto komu to uz expirovalo moze posunut nejake referencie na nieco, co ked zaplatim bude aj fungovat.
HomeShare je kapitola sama o sebe. To sem teda ani nebudem pliest
Dakujem
PS: Ak to spravne chapem tak to bolo dake promo, bolo viazane na S/N konkretneho prijimaca.. fungovalo 15 mesiacov