Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Mám prosbu - potřeboval bych poradit, jak jde v AZBOXU přesouvat nahrané soubory mezi jednotlivými složkami na interním HDD. S Linuxem zatím neumím a tak používám XP a RCC. Zatím jediný způsob, jak se mi to podařilo, je přes FTP nakopírovat soubor do PC a potom zpět do příslušné složky HDD v AZBOXU. Vzhledem k tomu, že cílem ale je přesun mezi složkami jednoho disku, připadá mi tento postup mírně řečeno nevhodný. Může mi někdo poratit?
AB IPBOX 9900, OPTIBOX TSCX, AZ BOX HD PREMIUM (Spaze 2.2, newcs+mgcamd), SKYLINK, 6*LNB 28.5E, 23.5E, 19.5E, 13E, 5E, 1W
-
- Nováček
V menu je to možné cez správcu súborov alebo cez telnet s príkazom: mv /odkial /kamnavpe píše:Mám prosbu - potřeboval bych poradit, jak jde v AZBOXU přesouvat nahrané soubory mezi jednotlivými složkami na interním HDD. S Linuxem zatím neumím a tak používám XP a RCC. Zatím jediný způsob, jak se mi to podařilo, je přes FTP nakopírovat soubor do PC a potom zpět do příslušné složky HDD v AZBOXU. Vzhledem k tomu, že cílem ale je přesun mezi složkami jednoho disku, připadá mi tento postup mírně řečeno nevhodný. Může mi někdo poratit?
alebo príkaz cp. Príkaz mv presúva a príkaz cp kopíruje. Dúfam, že som to dobre napísal.
AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
alebo si nainstaluj midnight commander (pouzi vyhladavanie na fore)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Nováček
-
- Mírně pokročilý
Restartuj sat s vlozenym USB. A priste hledej, je to tu nekolikrat.MAYER píše:ProsÍm o radu, jak se provádí FORMAT AREA?
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
udelal jsem vse dle navodu, dokonce jsem si z bezdratoveho notebooku pingl azbox a v pohode ip me teda urcil dhcp automaticky, ale prepnul jsem na statickou, ale stale se nedokazu s dcc propojit viz obrazekdempsey píše:Ok. Stiahni si a nainštaluj RCC viewtopic.php?f=104&t=3040&p=18233#p18233
Potom choď do Home 11 a na položku Internet a nastav statickú IP /zapamätaj si ju/.
Je to praktické preto aby si ju mohol na pevno bez ďaľších nastavení nastaviť v RCC.
Daj v menu statickú IP a choď dolu na nastavenie. Potvrď Ok

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Máš v boxe povolený prístup?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
přístup, smarja..njn ja v tom neumim chodit, ale cetl jsem, cetl :)...dik, no bude to boj. ted se pokusim vytvorit zalohu nastaveni a ulozit..
ftp jede i v totalcommanderovi, ale ten poslouzi jen jako ftp a nic vic asi...
ftp jede i v totalcommanderovi, ale ten poslouzi jen jako ftp a nic vic asi...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Modré tlačítko a doľava na nastavenie - Ok - Network service a sprav to tak ako je na tom obrázku čo som priložil

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
pri nastavovani souboroveho serveru se AZHD sekl
prac, skup. je mi jasna, ale co mam dat do serveru to nie tedy, ucet root tedy a heslo azbox, je tak? dik.
jj pristup do nastaveni vim, trochu uz vim co kde je...sem to napsakl jakoze nevim jak se tam dostat, ale to sem si nadaval sam sobe :)
prac, skup. je mi jasna, ale co mam dat do serveru to nie tedy, ucet root tedy a heslo azbox, je tak? dik.
jj pristup do nastaveni vim, trochu uz vim co kde je...sem to napsakl jakoze nevim jak se tam dostat, ale to sem si nadaval sam sobe :)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Stačilo by ich všetky okrem dyndns - ak ho nepoužívaš - povoliť a už by si sa z PC pripojil

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
z pc jsem jiz pripojen byl, a stale jsem, ted sem zasitoval pc v pracovne v podkrovi s bezdratovym notebookem v obyvaku a chtel bych zasitovat i s azboxem...ale to se nejak nedari...jestli to jde tedy, abych pak prochazeladresare zasitovanych v pocitacich, pripadne je dokazal i prehrat...azbox se zase sekl...

- libco
- Mírně pokročilý
Nedávaš presné info. Noťasa máš wifi, ale je pripojený do tej istej domácej sieťe?whisky píše:z pc jsem jiz pripojen byl, a stale jsem, ted sem zasitoval pc v pracovne v podkrovi s bezdratovym notebookem v obyvaku a chtel bych zasitovat i s azboxem...ale to se nejak nedari...jestli to jde tedy, abych pak prochazeladresare zasitovanych v pocitacich, pripadne je dokazal i prehrat...azbox se zase sekl...
ICQ 563 123 279
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ano, notas je wifi azbox me wifi neslo, tak je kabelem a druhe pc je take kabelem