Zopakoval som viackrát po sebe včera večer inicializáciu HDD a čuduj sa svete 1.7 v Elite si ju konečne zapamätalo, takže začalo fungovať nahrávanie. Dokonca bezchybne HD alebo SD aktuálny obraz. Timeshift som nestihol odskúšať. Obraz HD sa mi vidí lepší ako na oficial fw. O SD sa to nedá povedať, čo mi nevadí pretože orientujem sa hlavne na HD. Dojem že je lepší robí asi default nastavenie v 1.7 softe. Je kontrastnejší a akoby bola zvýraznená hranová ostrosť. V každom prípade to mňa potešilo.Blue33 píše:Keď som skúšal spustiť nahrávanie zobrazilo sa upozornenie, že pripojený HDD (cez USB k Elite HD) nie je inicializovaný. Tak som ho teda inicializoval, samozrejme som tým prišiel o všetko čo tam bolo doteraz nahraté pretože som neuposlúchol upozornenie na tento fakt (úsmev) v nádeji že tým bude všetko vyriešené. Urobil som dve kontrolné nahrávky aj skúsil prehrať a zdalo sa všetko ok. Lenže keď som box "korektne" vypol a znova zapol, požiadavka na inicializáciu sa zobrazila znova pri pokuse niečo nahrať. Takže neviem čo ďalej. Ak chcem prehrávať nahraté ts súbory tam vidim na hdd). V ofiko fw nebol problém s týmto HDD. Ak vie niekdo poradiť, budem rád.
Jedine čo je trošku problémom, je základný mediaplayer, ale to už tu bolo stokrát konštatované. Jedine čo mu chválim je super kvalita zobrazovania jpg fotiek bez potreby úpravy. Obraz je na neroznanie od full hd movies

Bohužiaľ prehrávanie nahrávok cez tento mediaplayer (aspoň v mojom prípade) je prakticky nemožné a pokiaľ na tom človek trvá, tak si privodí najskôr zmrzlinu. Úplne náhodou som prišiel na gombík "GUIDE" na DO, ktorý po stlačení zobrazí slušné menu s nahrávkami na ext. hdd aj s popisom a po vybratí nahrávky a potvrdení "OK" sa nahrávka prehráva bez akýchkoľvek potiaží, akurát zrychlovanie alebo iné úkony som ešte neobjavil. Teda tlačítka pre obsluhu prehrávania u mňa nefungujú. Jedine čo funguje č. tl. "rec". Ono vôbec s tými tlačítkami na DO v základnej verzii je trochu chaos oproti zaužívanému rozloženiu. Dokonca rôzne tlačítka, ta istá funkcia. Asi si budem musieť naštudovať možnosti mapovania. Ale napriek tomu som s týmto softom spokojný, pretože funguje slušne a je s ním zábava.