Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od libco »

chrupavka píše:
grantec píše:animal planet je na skylinku ?
Zdravim, no prave, ze neni...kdyz na nej prepnu,tak mi napise zakodovano a prave jsem se ptal, jestli existuje nejaky zpusob, jak jej rozkodovat.
Otázka je, ako naň prepneš, keď tam nie je. Si z nás robíš srandu? :))

ICQ 563 123 279
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

libco píše:
chrupavka píše:
grantec píše:animal planet je na skylinku ?
Zdravim, no prave, ze neni...kdyz na nej prepnu,tak mi napise zakodovano a prave jsem se ptal, jestli existuje nejaky zpusob, jak jej rozkodovat.
Otázka je, ako naň prepneš, keď tam nie je. Si z nás robíš srandu? :))
Stahl jsem pres GoGo list programy a pak naladil. Kdyz listuju v programech a najedu napr na ten Animal Planet, tak se objevi v textove podobe co bezi za program, ale v pravo nahore se ukaze symbol satelitku s klicem (nebo co to je zac) a napise zakodovano.

AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

To může být Animal planet z cigi nebo UPC. Ten první se podaří, na druhý musíš mít kartu doma nebo někde jinde.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

Oki, dekuji vsem za rady, mam se jeste hodne co ucit... :104: Ale preci bych mel jeste jeden dotaz. Cim to muze byt, ze se mi cas od casu programy zakoduji?Musim restartovat AZtko a pak to zase jede.

AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

chrupavka píše:Oki, dekuji vsem za rady, mam se jeste hodne co ucit... :104: Ale preci bych mel jeste jeden dotaz. Cim to muze byt, ze se mi cas od casu programy zakoduji?Musim restartovat AZtko a pak to zase jede.
Z nejakého dôvodu ti prestane fungovať server alebo klient, možno aj aj. Naozaj máš pravdu, máš sa čo učiť. Možno si si mal na začiatok kúpiť niečo jednoduchšie.

ICQ 563 123 279
r.paklic
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.paklic »

...mne to tiez robilo, skus si dat najnovsiu verziu MultiCasu, mne to pomohlo.

Roman

AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

chrupavka píše:Oki, dekuji vsem za rady, mam se jeste hodne co ucit... :104: Ale preci bych mel jeste jeden dotaz. Cim to muze byt, ze se mi cas od casu programy zakoduji?Musim restartovat AZtko a pak to zase jede.
Nemusíš restartovat celý Azbox, stačí resetnout jen Newcs+Mgcamd nebo Multicas šipkou přetáčení doprava. Samo by to ale padat nemělo, stává se to při brouzdání po kanálech které neumí.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

libco píše:
Z nejakého dôvodu ti prestane fungovať server alebo klient, možno aj aj. Naozaj máš pravdu, máš sa čo učiť. Možno si si mal na začiatok kúpiť niečo jednoduchšie.
No, uz se stalo...tak snad se tim nejak prokousu. Diky za pomoc

chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

visper píše:
Nemusíš restartovat celý Azbox, stačí resetnout jen Newcs+Mgcamd nebo Multicas šipkou přetáčení doprava. Samo by to ale padat nemělo, stává se to při brouzdání po kanálech které neumí.
Diky, vyzkousim.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

dempsey píše:Tak sa rozhodni čo chceš vlastne používať. Spolu to nejde.
-MultiCAS
-newcs a mgcamd
-newcs a CCCam
-newcs a incubuscamd
-newcs a MBOX
Dempsey, existuje prosim Ta niekde vysvetlenie, popis jednotlivych emulatorov, ktory je na co, ktory je vyhodnejsi, stabilnejsi, ake kombinacie funguju apod.? Je to vsetko razhadzane kadetade, clovek ktory to vidi prvykrat sa v tom velmi tazko orientuje. Benny to celkom dobre nacrtol, nejak tak by som uvital to vysvetlenie aj ohladom inych emu.
Mne osobne sa podaril spojazdnit emu hned na druhy den po zakupeni boxu, konkretne kombinacia newcs a mgcamd spolu s SCD. To som aj tak spojazdnil len ako nacvicena opica, no nerozumiem tomu skoro vobec. :)
Naposledy upravil(a) vikino dne 22 srp 2009, 20:20, celkem upraveno 1 x.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neviem či niečo také existuje

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

OK, tak nezostava len fakt citat cele forum a pospajat si suvislosti kazdy sam....

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja osobne používam newcs + mgcamd

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

dempsey, ma nejaky vplyv emulator na nahravanie cez scart na externy dvd rec s hdd? pretoze ako som spominal v inej teme, tak mi nenahraval v starsom fw, potom v 2880 ano, no a ked som urobil navrat z 3177 na 2880 s formatom a tovarkom, tak zase nenahraval. No po 24 hodinach uz zase nahrava a prisaham, nemenil som nastavenia ani v boxe, ani v dvd rec. Je mozne ze si nieco stiahlo same a teraz to funguje?

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Asi budeš mať neznámeho priateľa - džina z Aladinovej lampy. :D :46:

ICQ 563 123 279
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“