fw 0.9.3501
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Firmware 0.9.3501
OK. Beriem Ťa za slovo. Potrebujem ale vedieť, či ten Multicas vie viacej C - riadkov, N - riadky a cestu k Softcam.key a či sa spojí oproti Dreamboxu s CCCam-om 2.09
- 0ctopus
- Nováček
1. vie viac riadkov - vyskúšané (pre študijné účely a výskum :-)Merxxx píše:OK. Beriem Ťa za slovo. Potrebujem ale vedieť, či ten Multicas vie viacej C - riadkov, N - riadky a cestu k Softcam.key a či sa spojí oproti Dreamboxu s CCCam-om 2.09
2. cestu ku SoftCam.key hľadá na default mieste (samozrejme všetko môžeš zmeniť cez cccam.cfg, ktorý sa nachádza nie v EMU/lib ale v OpenXCas, čiže je to plnohodnotný cccam)
3. spojí sa - vyskúšané (E1 aj E2)
drž sa a bojuj!
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
-
- Nováček
viete mi sem niekto hodit konfig pre Multicas ktory vie chodit s opticum STB klientom?
vie najnovsia verzia fungovat ako server pre sharing s***link? ako ho treba nastavit?
vie najnovsia verzia fungovat ako server pre sharing s***link? ako ho treba nastavit?
Azbox Premium fw 0.9.latest , WD Blue 320GB/7200/SATAII , motor SG2100,#MultiCAS + newcs + mgcamd + SCD, Skylink Standard HD
-
- Nováček
Takže moje postrehy sú takéto: MultiCAS mi funguje bez problémov ale len s C-riadkami. Ja potrebujem aj N-riadky a nevie čítať cestu k Softcam.key. Môj problém sa ním nerieši.0ctopus píše:1. vie viac riadkov - vyskúšané (pre študijné účely a výskum :-)Merxxx píše:OK. Beriem Ťa za slovo. Potrebujem ale vedieť, či ten Multicas vie viacej C - riadkov, N - riadky a cestu k Softcam.key a či sa spojí oproti Dreamboxu s CCCam-om 2.09
2. cestu ku SoftCam.key hľadá na default mieste (samozrejme všetko môžeš zmeniť cez cccam.cfg, ktorý sa nachádza nie v EMU/lib ale v OpenXCas, čiže je to plnohodnotný cccam)
3. spojí sa - vyskúšané (E1 aj E2)
drž sa a bojuj!

-
- Nováček
rege245 píše:viete mi sem niekto hodit konfig pre Multicas ktory vie chodit s opticum STB klientom?
tak som sa vratil k 2880, neviem preco ale v 3501 mi fungovala len polovica programov zo SKYLINK
Azbox Premium fw 0.9.latest , WD Blue 320GB/7200/SATAII , motor SG2100,#MultiCAS + newcs + mgcamd + SCD, Skylink Standard HD
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ja som ich nascanoval nanovo a vsetko ide ako ma. S tymto FW som vcelku spokojny
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
- 0ctopus
- Nováček
tak-tak, všetko ide ako má, stačí urobiť správnu inštaláciumiresku píše:ja som ich nascanoval nanovo a vsetko ide ako ma. S tymto FW som vcelku spokojny
0ctopus
-
- Nováček
+1miresku píše:S tymto FW som vcelku spokojny
po 3 dnech se zda ze je to jeden z velice stabilnich FW, takze zustavam u nej :)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
fw zatial mam len dva dni a velka spokojnost. Prechod z 2371. stabilny nerestartuje a hlavne novy multicas nanom ide velmi dobre. zatial som nepostrehol ziadne problemy, aspon co sa tyka sat prijmu 

AZboxHD Premium E2, SG 2100, fte 85cm
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
me se teda trepe obraz u discovery, taky lita zvuk sem a tam - pres optiku a tuhne obraz u vsech kanalu, obcas hodi hlasku scrambled, po prepnuti tam a zpet, hlaska zmizi a stanice se rozjede...
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
-
- Mírně pokročilý
S discovery mam stejny problem. To ostani mi delalo taky, ale pak jsem zjistil ze je to tim ze mam v mg_cfg (nebo jak se ten soubor presne jmenuje) nastaveno AU na auto AU myslim ze je to volba 02. Po tom co jsem tam dal neexistujici defaultni hodnotu myslim 00 fungovalo vse bez problemu. Zvuk se mi seka jen u DTS jinak problem se Scrambled (Zakodovano) nemam.whisky píše:me se teda trepe obraz u discovery, taky lita zvuk sem a tam - pres optiku a tuhne obraz u vsech kanalu, obcas hodi hlasku scrambled, po prepnuti tam a zpet, hlaska zmizi a stanice se rozjede...
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
- Nováček
funguje vam share karty cez MULTICAS? mne to neslo... skusal som cez cccam splitter .. a mgcamd + newcs tiez neslo v 3501,
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
skus pozriet sem viewtopic.php?f=76&t=3878 je tam diskusia ku multicasu a zdielaniu
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
- Nováček
Prosím, môžete mi niekto vysvetliť ako funguje časové nahrávanie v Azboxe.
Nemyslím teraz timeshift alebo keď počas programu zvolím nahrávanie cez diaľkový ovládač (červená bodka vľavo dole).
Pre upresnenie jedná sa o nahrávanie z CSLInku, karta je v čítačke hole a čítačka je nastavená na Cryptoworks cez MultiCAS. Fw: 3501
1) Nastavenie nahrávania cez EPG - program na zaradí do zoznamu. Ak je box vypnutý, tak sa v určený čas začne nahrávať (indikácia display).
Keď v tom čase zapnem box a chcem pozerať nejaký program (aj priamo nahrávaný) - dostanem hlášku Zakódované. Čiže nemôžem pozerať iný (ani nahrávaný) program počas takéhoto nahrávania. Ak chcem prepnúť na program z iného TP dostanem hlášku na prerušenie nahrávania (čo chápem).
2) Druhý krát som skúsil nastaviť nahrávanie cez EPG s tým, že som box nevypínal do stand by. Opäť sa nahrávanie spustilo, no keď som chcel prepnúť na iný kanál (vrámci rovnakého TP), začal box mrznúť, niektoré menu trvali minúty, keď sa zobrazili, niekedy bola po prepnutí čierna obrazovka aj 2 minúty a potom naskočil program. Niekedy sa to skončilo hláškou Zakódované.
Máte rovnaké skúsenosti?
Z tohto pohľadu sa zdá nahrávanie dosť nepoužiteľné.
Po ukončení nahrávania som si chcel nahrávku pozrieť - je síce v zozname, ale po výbere (cez ok) je obrazovka čierna a nič sa neprehrávava. Skúšal som súbor stiahnuť do pc a tam prehrať. Prvý súbor (nahrávaný spôsobom 1) sa vôbec neutvoril (vraj zničený súbor), druhý sa dal cez počítač pozerať.
Tak neviem, čo s tým.
Nemyslím teraz timeshift alebo keď počas programu zvolím nahrávanie cez diaľkový ovládač (červená bodka vľavo dole).
Pre upresnenie jedná sa o nahrávanie z CSLInku, karta je v čítačke hole a čítačka je nastavená na Cryptoworks cez MultiCAS. Fw: 3501
1) Nastavenie nahrávania cez EPG - program na zaradí do zoznamu. Ak je box vypnutý, tak sa v určený čas začne nahrávať (indikácia display).
Keď v tom čase zapnem box a chcem pozerať nejaký program (aj priamo nahrávaný) - dostanem hlášku Zakódované. Čiže nemôžem pozerať iný (ani nahrávaný) program počas takéhoto nahrávania. Ak chcem prepnúť na program z iného TP dostanem hlášku na prerušenie nahrávania (čo chápem).
2) Druhý krát som skúsil nastaviť nahrávanie cez EPG s tým, že som box nevypínal do stand by. Opäť sa nahrávanie spustilo, no keď som chcel prepnúť na iný kanál (vrámci rovnakého TP), začal box mrznúť, niektoré menu trvali minúty, keď sa zobrazili, niekedy bola po prepnutí čierna obrazovka aj 2 minúty a potom naskočil program. Niekedy sa to skončilo hláškou Zakódované.
Máte rovnaké skúsenosti?
Z tohto pohľadu sa zdá nahrávanie dosť nepoužiteľné.
Po ukončení nahrávania som si chcel nahrávku pozrieť - je síce v zozname, ale po výbere (cez ok) je obrazovka čierna a nič sa neprehrávava. Skúšal som súbor stiahnuť do pc a tam prehrať. Prvý súbor (nahrávaný spôsobom 1) sa vôbec neutvoril (vraj zničený súbor), druhý sa dal cez počítač pozerať.
Tak neviem, čo s tým.
xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO
-
- Nováček
A ešte jedna vec. Používam len MultiCAS pre Cryptoworks čítačku s kartou CSLink.
V tejto chvíli mi funguje prepínanie cez EPG (zvolením príslušného kanálu), no keď prepnem na kódovaný kanál (z paketu CSLink), tak mi to prepne ho objaví sa nápis Zakódované.
Keď však cez ovládač zmením kanál napr. dole a potom späť, všetko ide.
Neviete, prosím, čo s tým?
V tejto chvíli mi funguje prepínanie cez EPG (zvolením príslušného kanálu), no keď prepnem na kódovaný kanál (z paketu CSLink), tak mi to prepne ho objaví sa nápis Zakódované.
Keď však cez ovládač zmením kanál napr. dole a potom späť, všetko ide.
Neviete, prosím, čo s tým?
xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO