fw 0.9.5020

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
satsk
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.5020

Příspěvek od satsk »

fyzik píše:
visper píše:15 sekund?? Tak to by opravdu už byl v popelnici. Buďto je to zdechlina a patří do servisu, nebo je tam něco špatně nainstalováno, nevím. Nedělá vám to nakonec karta? Mě se takto chovala jedna karta UPC.
Kartou to nie je. Ja mam jednu Skylink kartu v original Cryptoworks module a druhu bud v citacke alebo zdielam ju cez newcamd z dreamboxu. Uplne je tonu jedno,, kde ta kata je alebo ci je len jedna sama. Dokonca mi tam este po prepnuti behaju cez nabehnuty obraz hlasky z CI modulu, ze nemozem pozerat tento program, hoci mi ide z citacky. Toto uz bolo odstranene davno, nerobilo to ani neviem ako dlho a s 5020 je to tu naspat. Teraz ked prepnes kanal, trva takych 5-6 sekund kym sa ten povodny obraz strati, potom parkrat preblikne cierna obrazovka, hlaska z CI modulu, potom Neni signal, potom Zakodovano a po par sekundach nabehne zizdany kanal. Spolu je to viac ako 15 sekund a to fakt moze cloveka porazit
a aky konkretne CAM modul pouzivas? ...

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

CAM mam EUROCAM irdeto cryptoworks Rev.2.3

whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Mně na rychlost (nebo spíš pomalost) přepínání a dekódování výrazně pomohlo zapnout Swap - skriptem z Monkus tools - viewtopic.php?f=160&t=3751&start=0#p31993
Předtím přepnutí taky 10-15s, občas hláška "zakódováno", restart nutný cca 1x denně. Po zapnutí swapu jedu snad už týden bez restartu, přepnutí cca 5s, nápis "zakódováno" minimálně.

old_tux
Nováček
Nováček

Příspěvek od old_tux »

whiteman píše:Mně na rychlost (nebo spíš pomalost) přepínání a dekódování výrazně pomohlo zapnout Swap - skriptem z Monkus tools - viewtopic.php?f=160&t=3751&start=0#p31993
Předtím přepnutí taky 10-15s, občas hláška "zakódováno", restart nutný cca 1x denně. Po zapnutí swapu jedu snad už týden bez restartu, přepnutí cca 5s, nápis "zakódováno" minimálně.
Máš pravdu, na chvíli jsem swapák vypnul a některé HD kanály se mi přepínali někdy i více než půl minuty. Což potvrzuje moji doměnku, že Azbox má málo operační paměti. Dá se to vyvodit i z toho, že nedokáže přehrávat HD vyšších datových toků a problémy s DTS. Napřiklad, měl jsem jeden rip z BD ve h.264 1080p a bez swapu se to občas seklo a po zapnutí swapu to jelo dobře a i to DTS méně často praskalo.

Azbox HD Premium, Hauppauge WinTV-HVR-4000 (dvbs-2,dvb-t,analog,radio), VDR 1.7.16 (Debian sid), Samsung LE46A786 (smart LED), Harman Kardon AVR 355, JBL ES 80 set,
netace
Nováček
Nováček

Příspěvek od netace »

Moje skušenost je, že na tomto firmwaru nejede vychvalovaný modul SMITH, ale červený Modul Cryptoworks - SCM/EUROCAM/Irdeto V 4.2.6 bez problému ;)
http://www.google.cz
Obrázek

venada
Nováček
Nováček

Příspěvek od venada »

old_tux píše:
whiteman píše:Mně na rychlost (nebo spíš pomalost) přepínání a dekódování výrazně pomohlo zapnout Swap - skriptem z Monkus tools - viewtopic.php?f=160&t=3751&start=0#p31993
Máš pravdu, na chvíli jsem swapák vypnul a některé HD kanály se mi přepínali někdy i více než půl minuty. Což potvrzuje moji doměnku, že Azbox má málo operační paměti. Dá se to vyvodit i z toho, že nedokáže přehrávat HD vyšších datových toků a problémy s DTS. Napřiklad, měl jsem jeden rip z BD ve h.264 1080p a bez swapu se to občas seklo a po zapnutí swapu to jelo dobře a i to DTS méně často praskalo.
Nepomohlo by tomu zakoupení větší paměti??
http://pc.itek.cz/pevne-disky-dom-modul ... -IDE-Flash

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Nepomohlo. Mluvíme o paměti RAM a ta je pevně připájená na desce.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

I RAMka se dá odletovat a zapájet jiná. Asi by to nebylo od věci :D

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

krokodill píše:I RAMka se dá odletovat a zapájet jiná. Asi by to nebylo od věci :D
Tak kdo to první vyzkouší? Chce to jen horkovzdušnou foukačku a trochu odvahy. ;)

Billy-sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Billy-sk »

VraKo píše:
visper píše:
riman22 píše:Funguje vám nahrávanie v tomto firmware? Mne nie ked si chcem spustiť to čo som nahral tak mi vypíše nepodporované.
Použij ten druhý přehrávač co je v malém menu "Nahrané programy".
Nahrávání funguje v poho, ale s přehráváním už je to horší. V menu FILM přehraju ts nahrávky z předchozích fw., ale ty co jsem nahrával ve fw.5020, tak napíšou NEPODPOROVÁNO, přitom z malého menu NAHRANÉ PROGRAMY přehát jdou. Faktem ale je, že nahrané programy přehrávám v drtivé většině případů z malého menu, takže to až tak nevadí, ale bug to rozhodně je.

Co je to to male menu? Ako sa to pusta?

VTronik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od VTronik »

V režimu TV stiskni tlačítko Menu na DO ...a máš ho tam :-).

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
bambule
Profík
Profík
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od bambule »

sere se furt tento fw asi nejlepe se zbavit az boxu koukam poslední dobou

VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

visper píše: Tak kdo to první vyzkouší? Chce to jen horkovzdušnou foukačku a trochu odvahy. ;)
Možná bych se do toho pustil, ale chtělo by to schéma, abych věděl, kterýho švába odletovat... Jen mě ještě napadá - není to náhodou paměť, která má v sobě i něco málo nahranýho, něco jako bios?

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

krokodill píše:
visper píše: Tak kdo to první vyzkouší? Chce to jen horkovzdušnou foukačku a trochu odvahy. ;)
Možná bych se do toho pustil, ale chtělo by to schéma, abych věděl, kterýho švába odletovat... Jen mě ještě napadá - není to náhodou paměť, která má v sobě i něco málo nahranýho, něco jako bios?
Pamět s biosem je tam taky jako flash rom. Ta RAM jsou celkem čtyři obvody DDR s organizací 32M x 16 bit, celkem tedy 256 MB. Z toho je 128 MB videoram a 128 MB operační RAM. První problém bude poznat která je která. Potom by to chtělo zjistit jestli se vůbec vyrábí větší paměť v tomto pouzdře. A kdyby se to podařilo vyměnit, tak by to asi chtělo zapsat do toho biosu, aby systém věděl jakou má paměť.

fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

visper píše:
krokodill píše:I RAMka se dá odletovat a zapájet jiná. Asi by to nebylo od věci :D
Tak kdo to první vyzkouší? Chce to jen horkovzdušnou foukačku a trochu odvahy. ;)
Toto mal riesit asi skor vyrobca. Ak sa ukaze, ze AzBox zakapava na na nedostatku RAM, tak to bude pruser a asi pojde do kosa. Radsej ako robit podobne upravy si zozeniem iny - funkcny box. Neviem ake a kolko pamati maju Magio boxy pre IPTV co su postavene na Sigmach. Tych mam doma dost... A su oproti Azboxu dost rychle.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“