fw 0.9.3501
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Firmware 0.9.3501
V tomto fw sa už z EPG pracuje. Fw obsahuje test ktorý by formou pluginu EPG načítal.Zatiaľ však len pre 3 platformy a len na 3 dni. Tiež to ešte nejako moc nefunguje, ale smer je nastavený.
Cez telnet stačí pre skúšku pridať adresár príkazom mkdir -p /PLUGINS/EURO_EPG
a potom ho otvoriť v Pluginoch
Cez telnet stačí pre skúšku pridať adresár príkazom mkdir -p /PLUGINS/EURO_EPG
a potom ho otvoriť v Pluginoch

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to je iny typ epg. to s tym zakladnym, ktory asi koli azboxu zo streamu nik neodstrani , nema nic spolocne.
Pritom riesenie je jednoduche. Nesnazit sa umelo vyrabat epg data pre vsetky jazykove mutacie, ktore su dostupne v menu azboxu,ale staci len pre zvolene uzivatelom. Mne osobne je napriklad epg v cinskom jazyku k nicomu,ale data zaberaju viac ako 30MB - pre tento specificky jazyk a to aj napriek tomu,ze v streame sa v tej mutacii nenachadzaju a sw si ich jednoducho vyrobi. Neviem posudit spravnost takychto dat- neovladam cinsky jazyk, ale myslim,ze skutocnemu cinanovi by aj tak nic nepovedali.
Tento tvorca sw sice vie programovat a aj multimedia ovlada, zas satelitnemu vysielaniu a potrebam asi moc nerozumie. Predtym to bolo naopak. Jo -keby sa spojili......

Pritom riesenie je jednoduche. Nesnazit sa umelo vyrabat epg data pre vsetky jazykove mutacie, ktore su dostupne v menu azboxu,ale staci len pre zvolene uzivatelom. Mne osobne je napriklad epg v cinskom jazyku k nicomu,ale data zaberaju viac ako 30MB - pre tento specificky jazyk a to aj napriek tomu,ze v streame sa v tej mutacii nenachadzaju a sw si ich jednoducho vyrobi. Neviem posudit spravnost takychto dat- neovladam cinsky jazyk, ale myslim,ze skutocnemu cinanovi by aj tak nic nepovedali.
Tento tvorca sw sice vie programovat a aj multimedia ovlada, zas satelitnemu vysielaniu a potrebam asi moc nerozumie. Predtym to bolo naopak. Jo -keby sa spojili......
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Zdravím,rád bych se dozvěděl jakým způsobem si dosáhl, že jeden kanál jde nahrávat a druhý sledovat, mě se okamžitě objeví hláška, že přeruší nahrávání při změně kanálu (pochpitelně na stejném satelitu- transpordéru, zkoušeno na Astra 23,5°)visper píše:Moje první pozorování. Natáhl jsem to s USB z fw 2371. Nedělal jsem formát ani továrko. Kanály zůstaly, pouze jsem musel u každého satelitu zapnout znova USALS. Zatím vidím tyto změny:
1) modrá LED svítí jen při bootování, potom zhasne.
2) PanScan se třepe.
3) Soubory MKV které předtím nešly tak jdou, ale špatně (kostičkují).
4) Velké fotky žádná změna.
5) Jde nahrávat a sledovat jiný program na stejném transpondéru.
6) Samba jde, z počítače vidím disky Azboxu, ale opačně ne.
Jdu laborovat dál.
AZBox Premium HD + 1TB WD (1W+19,2E+23,5E+13E),motor SG2100 a 80 offset, SKYLIK+CAM CRYPTO,HUMAX 5400z
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Visper napisal: Jde nahrávat a sledovat jiný program na stejném transpondéru.jf402 píše:Zdravím,rád bych se dozvěděl jakým způsobem si dosáhl, že jeden kanál jde nahrávat a druhý sledovat, mě se okamžitě objeví hláška, že přeruší nahrávání při změně kanálu (pochpitelně na stejném satelitu- transpordéru, zkoušeno na Astra 23,5°)visper píše:Moje první pozorování. Natáhl jsem to s USB z fw 2371. Nedělal jsem formát ani továrko. Kanály zůstaly, pouze jsem musel u každého satelitu zapnout znova USALS. Zatím vidím tyto změny:
1) modrá LED svítí jen při bootování, potom zhasne.
2) PanScan se třepe.
3) Soubory MKV které předtím nešly tak jdou, ale špatně (kostičkují).
4) Velké fotky žádná změna.
5) Jde nahrávat a sledovat jiný program na stejném transpondéru.
Jdu laborovat dál.
To funguje aj tebe. transporder nieje to iste ako satelit.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
pri nahravani ked stlacis na DO tlac OK, tak sa ti zobrazi zoznam programov a pri nich na pravej strane je ikonka sat. Pokial je vysvietena na modro, tak na ten program mozes prepnut a nahravanie sa neprerusi, pokial je cierna a prepnes nan, tak sa nahravanie prerusi.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Mírně pokročilý
jestli jsou disky videt z PC jsem nezkousel, ale opacne kdy AzBox cte z FreeBSD se Sambou to jde krasne, takze problem bude nekde ve verzi protokolu nebo na strane PC.visper píše: Zatím vidím tyto změny:
Uz by konecne mohl MS poslat do sveta popis SMB/CIFS.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
jj je to na straně PC, protože jsem se vrátil ke staršímu fw a nejde taky. Tak nevím co se mi zase poondilo.Beam píše:jestli jsou disky videt z PC jsem nezkousel, ale opacne kdy AzBox cte z FreeBSD se Sambou to jde krasne, takze problem bude nekde ve verzi protokolu nebo na strane PC.visper píše: Zatím vidím tyto změny:
Uz by konecne mohl MS poslat do sveta popis SMB/CIFS.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- Primo
- Mírně pokročilý
Uz kdyz jem se dozvedel, ze se zmenil tym, jen sef zustal, tusil jsem problem. Malo platne AzBoxHD je preci jenom v prvni rade satelitni prijimac a to ostatni navic i kdyz podle prispevku na foru se to zda byt obracene. A kdyz se v jednom rezimu klepe obraz, uz nekolik FW dozadu, neni to dobra vizitka. Abych predesel zbytecnym utokum, s prijimacem jsem vcelku spokojen a tesim se, ze budu jeste vice.grantec píše: ...Tento tvorca sw sice vie programovat a aj multimedia ovlada, zas satelitnemu vysielaniu a potrebam asi moc nerozumie. Predtym to bolo naopak. Jo -keby sa spojili......
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ale da sa, nieje to katastrofa a monkusov swap pomoze. len uz mal byt vo fw.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V tomto fw asi nebude ale na tomto probléme sa pracuje / dnešné info /

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
imho swap nie je kde dat, je tam malo volneho miesta. a vobec, na co som to pisal? ak to fixnu, nema plugin vyznam :-)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Nič nie je zbytočné. Mimochodom - zajtra to určite fixnuté nebude... :)

- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sak na usb . hadam nie do internej pamate, ked tam su zbytocnosti. prelinkujem na zadny usb a fertig.
-
- Nováček
Takže môj postreh je takýto: Discovery channel na 23,5 skáče, bez ohľadu na nastavenie obrazovky to predošlé fw nerobili. CCCam 2.11 (dvbapiCas) ide podstatne horšie ako vo fw: 2371 alebo 2880, niekedy až 5-6 krát treba prepnúť aby sa niečo rozbehlo. Takže u mňa "nepozerateľný" firmware. 

- 0ctopus
- Nováček
nesúď tak rýchlo, zatiaľ je to najlepší fw!
neseká, CS bez problémov aj EMU (okrem Cheops, ten nechodí s ostatnými EMU), nahrávanie na HDD aj cez CS aj z EMU...
za 10 minút máš vyladený azbox:
fw 0.9.3501 s OpenXcas + Multicas 1.60A (s integrovaným CCcam klientom + uprav cccam.cfg a vymaž prio)
(nedávaj tam dodatočný CCcam, stačí ten integrovaný! žiadne dvbapi!)
samozrejme inštalácia musí byť od základov dobrá, čiže vyhľadaj návod, napr. vo vlákne
Upgrade Firmware Azbox HD, t.j. musíš spraviť najprv Format app.area a takisto urob Factory reset. Hlavne pre 3501 je to nutnosť, keďže štruktúra systému sa menila.
neseká, CS bez problémov aj EMU (okrem Cheops, ten nechodí s ostatnými EMU), nahrávanie na HDD aj cez CS aj z EMU...
za 10 minút máš vyladený azbox:
fw 0.9.3501 s OpenXcas + Multicas 1.60A (s integrovaným CCcam klientom + uprav cccam.cfg a vymaž prio)
(nedávaj tam dodatočný CCcam, stačí ten integrovaný! žiadne dvbapi!)

Upgrade Firmware Azbox HD, t.j. musíš spraviť najprv Format app.area a takisto urob Factory reset. Hlavne pre 3501 je to nutnosť, keďže štruktúra systému sa menila.
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...