SIF TeAm Enigma2 Koala Azboxhd
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: SIF TeAm Enigma2 Koala Azboxhd
Tak jsem to konečně zdolal. Musel jsem v Premiu odpojit interní disk až to konečně naběhlo tak vypnout, připojit disk a teď už to chodí. Ale mediacentr taky zelené hřiště.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Su pre tento image zmenene prihlasovacie udaje? Ja sa na azbox neviem pripojit cez ftp server. Skusal to uz niekto?
- ftom
- Mírně pokročilý
Tenhle image me nalakal na "cloud" sluzby, prislo mi to jako vybornej napad.
Instalace v podstate OK, krome toho ze po nastaveni 1080p v prubehu uvodniho setup zustal black screen, takza jsem to doklikal naslepo pomoci textu na VFD a sipek. Po rebootu nabehnul OK.
Bohuzel zelena smrt ve vsem moznem, v EMC a dalsich (bylo jich tolik, ze nebudu ani jmenovat). Posledni smrt nastala v jejich "cloud" pluginu a z te se box uz nevzpamatoval, boot koncil s "=s" na VFD. Nedarilo se mi ani pri rebootu dostat se pomoci tlacitka Vol+ do Rescue Mode, takze zbylo nez pripichnout RS232 a udelat recovery boxu (aspon jsem ho radne vycistil).
Osobne si myslim, ze tenhle image nebude dlooouho OK, kouknete na tu kvantitu images, ktere uvolnuji (ruzne modely SAT). Spis bych veril nekomu kdo dela 1 - 2 boxy a nic jineho (ale je to jen nazor)
Instalace v podstate OK, krome toho ze po nastaveni 1080p v prubehu uvodniho setup zustal black screen, takza jsem to doklikal naslepo pomoci textu na VFD a sipek. Po rebootu nabehnul OK.
Bohuzel zelena smrt ve vsem moznem, v EMC a dalsich (bylo jich tolik, ze nebudu ani jmenovat). Posledni smrt nastala v jejich "cloud" pluginu a z te se box uz nevzpamatoval, boot koncil s "=s" na VFD. Nedarilo se mi ani pri rebootu dostat se pomoci tlacitka Vol+ do Rescue Mode, takze zbylo nez pripichnout RS232 a udelat recovery boxu (aspon jsem ho radne vycistil).
Osobne si myslim, ze tenhle image nebude dlooouho OK, kouknete na tu kvantitu images, ktere uvolnuji (ruzne modely SAT). Spis bych veril nekomu kdo dela 1 - 2 boxy a nic jineho (ale je to jen nazor)
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
- VraKo
- Mírně pokročilý
Má někdo ještě naistalovaný tento image samostatně ? Potřeboval bych z něj 2 soubory : standby.py a standby.pyo (0:/usr/lib/enigma2/python/Screens/). Může to sem někdo upnout ? Díky
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
- ftom
- Mírně pokročilý
Nainstalovanej ho nemam, ale do toho image se da cucet treba pomoci 7Zip, tedy pokud pouzijes extractor tak to jde rozbalit 7Zipem....VraKo píše:Má někdo ještě naistalovaný tento image samostatně ? Potřeboval bych z něj 2 soubory : standby.py a standby.pyo (0:/usr/lib/enigma2/python/Screens/). Může to sem někdo upnout ? Díky
ale at do toho image cumim jak umim, tak standby.py tam nevidim, jen ..pyo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
- VraKo
- Mírně pokročilý
Díky ftom, ale já jsem to mezitím taky rozbalil, nicméně včera jsem se soubory standby z různých image trochu laboroval (zkoušel jsem spaze, sif, rti) a musím konstatovat, že to přepínání do standby se chová prakticky pořád stejně. Z počátku (po přepisu souboru standby a restartu boxu) to přepíná dobře, ale jakmile nechám box déle zapnutý a vypnu, tak to prostě jen zčerná bez NO SIGNAL. Jsou jen nepatrné rozdíly, např. v tom, že pokud tam nahodím standby ze spaze, tak po vypnutí se nezobrazí datum a čas, ale jen STANDBY, ale co se týká odpojení HDMI, tak je to stejné. Dále se mi zdá, že soubor standby.py tam ani nemusí být, protože když ho odstraním, tak box vypíná úplně stejně.
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
- ftom
- Mírně pokročilý
Me se to chovalo taky porad stejne, ted mam Spaze 2.2 a musim rict ze v nem je to naprosto v pohode (zalozeno na RTi 1.6). Obcas dele trva nez opravdu usne, ale nakonec signal odpoji a TV reportuje "No signal detected" a naopak pokud zapnu box jako prvni a pak telku tak ze zacatku je black screen a no signal, ale po chvilce (asi periodickej proces) signal nabehne. Jedine co mi u Spaze (ale to je problem EMC) chybi je vyber vice souboru na postupne prehravani. Jinak je to na mem boxu to nej co jsem kdy mel (samozrejme az po zmene skinu, ten jejich origo je linej).VraKo píše:...zkoušel jsem spaze, sif, rti) a musím konstatovat, že to přepínání do standby se chová prakticky pořád stejně......
Nekteri lidi na nej nadavaj, asi to bude Elite vs. Premium vs. Plusko na kazdem boxu jinak a mozna, ze nebude treba Premium jako Premium (revize boardu, tuneru atd..).