Návod jak nainstalovat Enigmu2 na HD-BOX 9105

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
garett
Nováček
Nováček

Re: Návod jak nainstalovat Enigmu2 na HD-BOX 9105

Příspěvek od garett »

enigmu nainštaluješ na usb flashku takže ti pôvodny firm ostane stále v príjmači. keď vložíš flashku tak ti nabootuje enigma, keď flash pred zapnutím príjmača vytiahneš tak ti nabootuje z internej pamäti pôvodný firm hdboxu

gyberjan
Nováček
Nováček

Příspěvek od gyberjan »

LHM píše:Tak jsem tu enigmu chtěl zkusit a nejde mi to z http://www.filesonic.com stáhnout, nemohl by jste to prosím někdo hodit na ulozto.cz ?
Můžeš to pak loupnout na ulozto.cz nebo někam kde by to bylo přístupný bez registrace.Už mě začíná to všelijaký přihlašování pěkně štvát za chvíli se budeme registrovat snad i na :32: :mad:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Všetky tieto úložné servery sú teraz v existenčnom nebezpečí, preto že USA začali tretiu svetovú vojnu ktorá sa odohráva na nete. Tam kde sú nejaké prachy, alebo nerastné suroviny začnú Američania skôr či neskôr vojnu ...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
rhavlis
Nováček
Nováček

Příspěvek od rhavlis »

SHOWBOX S-300 Platinum, HD-BOX FS-9105, AB IPBox 55 HD
aliena
Nováček
Nováček

Příspěvek od aliena »

Dá sa na tomto rozchodit Skylink Ice + Cccam client ? Prípadne viete poradiť s akými pluginmi ? Stačil by na to aj samotný oscam ? Ako by to bolo so zápismy ? Pretože doteraz mám len problémy (používam na to oscam+mgcamd+xcam).
Ako je to s fungovaním dialkového, prípadne aké sú ďalšie obmedzenia.
Díky za odpovede.

bastlir1
Nováček
Nováček

Příspěvek od bastlir1 »

ondral píše:Pořád jsem hledal a nedařilo se mi najít návod jak nainstalovat E2 na tento HD-BOX 9105.
V diskuzi jsem se dočetl, že by měl být totožný s Octagonem 1008SE+ tak jsem se dal do testu a vše funguje.

......
Jak jsem Ti psal, že se načítání E2 zasekne u úvodního obrázku a bez připojeného sériového kabelu nechce pokračovat, už jsem na to přišel.

Udělal jsem tu chybu, že po uploadu PKTloaderu jsem hned po "End" na displayi vypnul HDBoxe zadním vypínačem. Chce to nejdřív Off na DO a pak to teprve vypnout vzadu. Navíc "PKTloader62" oproti "PKTloader524" nemá příponu "bin", takže jsem ji před transportem u souboru doplnil. Už to funguje jak má.

TV Samsung UE64D6530, STB1-Dreambox7000s, STB2-HD-Box TS-9105, MMC EMTEC Movie Cube D850H + 2x NAS server, Onkyo TX-NR616.
skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

Prosim vas jak mam zprovoznit ctecku? Laboruji s tim pres tri dny a zatim se mi nechce rozjed. zkousel jsem ztahnout plugin z pristroje jak se da zelene tlac a pak vyberu EMU a dam stahnout oscam a prepisi par souboru pres FTP ve slozce var. nebo nakopirovani veci do slozek var/emu. Nic nepomaha.
Jsem hodne bezradny, prosim pomozte

onisud
Nováček
Nováček

Příspěvek od onisud »

skala píše:Prosim vas jak mam zprovoznit ctecku? Laboruji s tim pres tri dny a zatim se mi nechce rozjed. zkousel jsem ztahnout plugin z pristroje jak se da zelene tlac a pak vyberu EMU a dam stahnout oscam a prepisi par souboru pres FTP ve slozce var. nebo nakopirovani veci do slozek var/emu. Nic nepomaha.
Jsem hodne bezradny, prosim pomozte
Neviem, co mas za image, ale nepises, ze by si ho aj po stiahnuti a nastaveni spustil. Ide vobec ? Cez modre tlacitko (mal by tam byt niekde emu manager) si ho vybral a spustil ?

DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

Neviem, co mas za image, ale nepises, ze by si ho aj po stiahnuti a nastaveni spustil. Ide vobec ? Cez modre tlacitko (mal by tam byt niekde emu manager) si ho vybral a spustil ?
Jo pardom tak ze postupoval jsem nasledovne:
1, Stahnul jsem: Pluginy>Stahnout plugin>Emu>oscam 4123_bin_only
2, Dal jsem 2x modre tlac>sipka v pravo( vypsal mi oscam_4123> zelene tlacitko
Zkousel jsem i kopirovat nektere soubory do slozky var/emu a jeste do nejakeho adresare postupoval jsem podle manualu na tomto foru v sekci diskuze Enigma 3 9200/9300 a tetka to ja naschal nemuzu najit.

onisud
Nováček
Nováček

Příspěvek od onisud »

skala píše:Zkousel jsem i kopirovat nektere soubory do slozky var/emu a jeste do nejakeho adresare postupoval jsem podle manualu na tomto foru v sekci diskuze Enigma 3 9200/9300 a tetka to ja naschal nemuzu najit.
To ale musis presne vediet, kde si co kopiroval, treba urcite do var/keys nakopirovat potrebne konfiguracne subory, potom spustit oscam. Najdi si tu na fore instalacku oscam, ktora je kompletna aj s konfigurakmi pre tvoj typ karty, konfiguraky daj do var/keys a restartni oscam, mozno sa to rozbehne. Mozno budes ale musiet konfiguraky upravovat, tazko povedat. Dost pomaha sledovat oscam cez web rozhranie - preddefinovany port je vacsinou 8888, teda napr. v IE otvorit stranku IP_hdbox:8888 (napr. 192.168.1.5:8888). Aspon sa tam dozvies, ci nacital kartu a ci sa nejaky klient pripojil.

DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

To ale musis presne vediet, kde si co kopiroval, treba urcite do var/keys nakopirovat potrebne konfiguracne subory, potom spustit oscam. Najdi si tu na fore instalacku oscam, ktora je kompletna aj s konfigurakmi pre tvoj typ karty, konfiguraky daj do var/keys a restartni oscam, mozno sa to rozbehne. Mozno budes ale musiet konfiguraky upravovat, tazko povedat. Dost pomaha sledovat oscam cez web rozhranie - preddefinovany port je vacsinou 8888, teda napr. v IE otvorit stranku IP_hdbox:8888 (napr. 192.168.1.5:8888). Aspon sa tam dozvies, ci nacital kartu a ci sa nejaky klient pripojil.
Jinak ty slozky jsem psal z pameti, protoze jsem mel navod ale jak jsem ho zavrel tu stranku tak ji nemuzu zanic najit. Jinak pres web jsem se pripojil a dal jsem nevedel, protoze s tim to jsem zacal pracovat tetkom.
Nasle jsem na netu ze by tam mel jet Scam 3.59 nebo 3.60 takze tu si nekde najdu stahnu do PC a pres FTP ji nekde nakopiruji a nainstaluji, ale jak? Potom vemu soubory a nakopiruji je do var/keys

skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

Postupoval jsem vlastne podle navodu zde:
viewtopic.php?f=224&t=9373 a pak zde:

viewtopic.php?f=169&t=6336&hilit=n%C3%A1vod+enigma

prioritou bylo rozchozeni karty 0D02 UPC, kdyz jsem u toho byl tak taky jsem tam dal na zkousku jeste cryptoworks karty od CSlink i Skylink a ani jedna se nerozjela. Me to tetkom tak trochu pripada ze bych nemel v PKT enigma nainstalovanou podporu ctecky. Nevim si rady.
Pomozte prosim

onisud
Nováček
Nováček

Příspěvek od onisud »

skala píše:Postupoval jsem vlastne podle navodu zde:
viewtopic.php?f=224&t=9373 a pak zde:

viewtopic.php?f=169&t=6336&hilit=n%C3%A1vod+enigma

prioritou bylo rozchozeni karty 0D02 UPC, kdyz jsem u toho byl tak taky jsem tam dal na zkousku jeste cryptoworks karty od CSlink i Skylink a ani jedna se nerozjela. Me to tetkom tak trochu pripada ze bych nemel v PKT enigma nainstalovanou podporu ctecky. Nevim si rady.
Pomozte prosim
A v com chces este pomoct ? Necitas rady ... prvy odkaz, co si tu dal, su podla popisu konfiguraky na rozchodenie ice karty, ja som ich nestudoval, ale ak chces UPC, alebo skylink crw, najdi si konfiguraky na ne, urcite tu nejake su, ak nevies upravit tie, co tam mas. A studuj web interface, ked ho spustis, aspon vies, ze oscam bezi, tam v statuse sa dozvies, ci ti vobec nacitalo nejaku kartu (hore v readers musi byt nejaky riadok a na konci v stlpci status by malo byt nieco ako CARDOK ...). Tak isto tam nizsie vidis, ci nejaki klienti su pripojeni, cez aky protokol a aky je status (asi nie OK). Ak sa v tom nevyznas, aspon posli nejaky kratky screen.
Ziadnu inu podporu citacky netreba, tou je oscam.

skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

Tak ja jsem se to snazil nakonfigurovat podle funkcniho oscamu v original FW kde byl funkcni ale v enigme se mi to nepodarilo rozjed. prikladam obr
Obrázek http://2i.cz/f9b13e14c7
Obrázek http://2i.cz/631b94be6

onisud
Nováček
Nováček

Příspěvek od onisud »

skala píše:Tak ja jsem se to snazil nakonfigurovat podle funkcniho oscamu v original FW kde byl funkcni ale v enigme se mi to nepodarilo rozjed. prikladam obr
Takto to urcite nepojde, obrazky neuplne, alebo nenajdene ... v kazdom pripade asi nemas klienta, ktory by ti kartu aj cital (v oscame zapnute dvbapi napr.). Daj sem tvoje konfiguraky a mozno sa niekam pohneme. Tu verziu oscamu (Skyway) nepoznam, nepouzivam, dufam, ze je pre enigmu hdboxu.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“