frcko73 píše:chlopy,funguje Vam timeshift? Ja ho neviem ani spustit....
Timeshift jde suprovne,zkousel jsem 10 min. a OK. Ja mam svuj keymap a spoustim to tlacitkem pauze.
Kdyby sli vypnout jeste vsechny ty ledky tak pro mne nejlepsi soft. Vymazal jsem Rtiled,ale modra porad sviti.
Jeste jsem pouzil standby fix,nebo se to zase nevypinalo.
Mirec12345 píše:velmi rychly boot, pomale prepinanie voci RSI 0.2, pretacanie v nahranom SD ci HD nefunguje, raz mi nenabehol naspat zo stand-by, HDMI RAW passthrough stale nefunguje (cez opt. vystup to ide),
timeshift len cez numericku klavesnicu, velmi pohodlne to nie je
na RTI fore je tento skin s ktorym je prepinanie s tymto image ovela rychlejsie, odskusajte
Mirec12345 píše:velmi rychly boot, pomale prepinanie voci RSI 0.2, pretacanie v nahranom SD ci HD nefunguje, raz mi nenabehol naspat zo stand-by, HDMI RAW passthrough stale nefunguje (cez opt. vystup to ide),
timeshift len cez numericku klavesnicu, velmi pohodlne to nie je
na RTI fore je tento skin s ktorym je prepinanie s tymto image ovela rychlejsie, odskusajte
Musím sa podeliť s dojmami. 1.5.3 na Premium+ so skin Kerni-HD1, updatom media centra šlape jak raketa. Prepínanie som takto rýchle ešte na AZBoxe nezažil, prehráva nahrávky všetky čo som skúsil. No parráda.
azbox premium HD+ fw: Open RSI 3.0, ICE karta, dobrá plazma na HDMI
jestli mas Premium, doporucuju upravit /usr/lib/enigma2/python/Screens/Standby.py
Nevim proc je tam na vsechno vyjimka na "premium", ja jsem je vyhazal aby se mi vytvarel i .standby, ne jenom .standby1 a zda se ze se HDMI odpoji. Ale standby jako byl na origo to imho porad neni :/
jestli mas Premium, doporucuju upravit /usr/lib/enigma2/python/Screens/Standby.py
Nevim proc je tam na vsechno vyjimka na "premium", ja jsem je vyhazal aby se mi vytvarel i .standby, ne jenom .standby1 a zda se ze se HDMI odpoji. Ale standby jako byl na origo to imho porad neni :/
hitman222 píše:
Timeshift jde suprovne,zkousel jsem 10 min. a OK. Ja mam svuj keymap a spoustim to tlacitkem pauze.
Neuploadnul bys sem tvuj keymap? Diky...
A nedate sem nekdo settings (1W a 23,5E). Nechce se mi to tridit....
Tady je muj keymap.xml ktery se kopiruje do usr/share/enigma2,a tdy je InfoBarGenerics.py ktery zase do usr/lib/enigma2/python/screens.
Doufam,ze ti pomuze. Nemuzu jeste dostat pod zelene tlacitko pluginy, kdyby nahodou nekdo vedel jak mohl by poradit. :118:Nechci ale multiquickbuton.
Ja pouzivam tento fix a zda se ze vypina.
Potvrzuju vypíná skvěle,ještě by to chtělo opravit TXT protože po stlačení zeleného tlačítka příjmač už nereaguje,nutný restart :???:
VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; AZBOX HD Elite ; VU+ solo4k ; VU+ solo2 ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z
2x parabola 100cm