HD-BOX FS-7110HD PVR

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

pitkin69
Nováček
Nováček

Re: HD-BOX FS-7110HD PVR

Příspěvek od pitkin69 »

skopy píše:
amater1 píše:
skopy píše:potřebuju tam spustit ideto kartu.
Tak co cita ti 7110 Skylink I-deto kartu?
bez problémů mi to najelo
Mne NIE.
Postup podľa návodu, zakaždým pri ručnom štarte Mcas zapne Stav Spustene, inicializuje 2x Irdeto a po sekunde Spustene zmizne. V CAS slot prazdny.
Interná čítačka vypnuta, Mcas automaticky.
Poradťe prosím, Ďakujem.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Najed do pluginů 3sek. podrž exit a na mcas klikni OK . Podívej se jestli ti tu kartu vidí.
Kartu doufám dáváš čipem dolů :roll:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Když to píše dvakrát Irdeto tak kartu máš dobře a jestli je nová , tak ji nech na ČT chvíli zaplou .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
pitkin69
Nováček
Nováček

Příspěvek od pitkin69 »

Problem bol vo verzii Mcas, po stiahnuti odtiaľto http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 5&start=75 je všetko OK (MCAS_EMU_MCLIENT__22112011). Návod v príspevku http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=6404 je perfektne spracovaný, len je tam odkaz na zlú verziu Mcas.
Dík za pomoc.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

och ano , ak je prispevok starsi, je potrebne aktualizovat aj subory - teda dat novsie .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

jsem cerstvy majitel HDBoxu 7110 a shanim zrejme plugin, ktery mi dopreje funkci sleep, nastaveni vypnuti stb po treba 30,60,90,120 minutach. U byvaleho DM500 je to jiz ve standartu kazde image. I proto me prekvapilo, ze nic takove v sobe 7110 nema :???:

tHx

PW

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Menu - nastavenia casu , polozka Mod spanku , rezim denne a zadat casovy interval .
Ci sa to musi aj volat rovnako ako v DM ? A preco si oni nekupili DM ? Normalne ma to prekvapuje.

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

diky za info, je to tam. DM HD jsem si nyni nekoupil, protoze rozdil ceny za DM HD a tento HDB je az moc velky a rikam si ze zkusim neplatit vic a ziskat funkcne spolehlivy stroj,tak sem chtel cuchnout k necemu jinemu, co treba dostoji kvalit jako DM, ted nemam namysli velkou otevrenost na pluginy,jine verze FW od ruznych grup apod., ale spise pohodovy chod, provoz pres cccam server apod. Pokud se mi tento HDBox nezalibi, pujde holt do sveta, ale snad to nebude treba.

PW

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
karlos23
Nováček
Nováček

Příspěvek od karlos23 »

No chodí to super. Až na jeden problém. Většina HD programů je bez zvuku kromě ČT HD. Tam zvuk je. Na první podívání byl i u Novy HD, po přechodu na na Nova Sport HD jít zvuk přestane a pak již nejde nikde. Mám kartu Výměna Skylink.
Poradí někdo, kde je problém?
Dík.

pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

a to je prave ono co nesnasim, identicky HW a co x-tý box, to jine chovani. Neodolal jsem, HDBOX sel do sveta, sice pozde, ale prece zvitezil rozum a podiril jsem DM800 klon :96:, to sem mel udelat uz "davno".

Zkus tovarko popr. prepalit FW posledni verzi a nepomuze li,tak ses odsouzen na rady z podobnych fór, ktere mohou ale nemusi pomoci.

PW

karlos23
Nováček
Nováček

Příspěvek od karlos23 »

karlos23 píše:No chodí to super. Až na jeden problém. Většina HD programů je bez zvuku kromě ČT HD. Tam zvuk je. Na první podívání byl i u Novy HD, po přechodu na na Nova Sport HD jít zvuk přestane a pak již nejde nikde. Mám kartu Výměna Skylink.
Poradí někdo, kde je problém?
Dík.

Tak jsem jsi na radu Administrátora prošel téměř celou diskuzi (i k jným přijímačům). Dávám mu za pravdu, že neznalost a línost nás uživatelů začátečníků, je hrozná :87: . Někde jsem se dočetl, že HDMI kabel a Dolby se nesnáší, tak jsem ho v menu dal na Off a je po problému. Tak jdu dále bádat.
Karlos23

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Uz radsej na radu administratora nepis nic. HDMI je na dolby digital ako stvorene, to len akciove panely nejak nezvladnu dolby digital. Nejak musel vyrobca usetrit, ked tak strasne radi kupujete vsetko v akcii . :D

Zamčeno

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“