1.29

Odkaz na firmware Dreamsky NXP256 HD a diskuze k Fw.

Moderátor: 005jon

romerro
Nováček
Nováček

Re: 1.29

Příspěvek od romerro »

Pokud potřebuješ vypnout G-share, tak povypínej všechny servery : menu - síť - nastavení serveru - vypnout server....ty položky ti musí zešednout po vypnutí jednotlivých servrů ( 1 - 40). Když je server zaplý, jsou položky bílé ( čitelné ) - dájí se editovat.

Wilson01
Nováček
Nováček

Re: 1.29

Příspěvek od Wilson01 »

Díky moc za snahu mě pomoct.Já vždycky říkám,ať každý dělá to,čemu rozumí,jinak nadělá víc škod jak užitku.A jako elektrikář dobře vím, co radím.Jsou plné hřbitovy umělců,kteří si mysleli,že není problém zapojit pouhé tři drátky.A mě zase,skoro v před důchodovém věku,nějak tyhle vymoženosti nechtějí moje mozkové závity pobrat.Ale zkusil jsem to.Akorát,že v položce síť jsem našel pouze položky WIFI nastavení,internetové rádio,Web prohlížeč,VFTP a nastavení IP.Po vytažení kabelu z routeru je stav nepřipojeno a všechno šedé.Ale jak říkám.Pozvu kamaráda,odborníka na saty a ten už si bude určitě vědět rady.I když jsem mu o tom mém problému zrovna dnes řekl a prý můžeme vyzkoušet nějaký modul.Čistá karta dělá tohle,můj modul Eurocam cryptoworks ( červený) prakticky v Dreamsky nefunguje vůbec.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k FW“