9200 a nahrávání

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

cucpo
Nováček
Nováček

Re: 9200 a nahrávání

Příspěvek od cucpo »

Zdravim, zvlastne je ze ma problem len s prehravanim recording vyzera byt v poriadku pretoze ked ten HD zaznam prehravam z NAS tak trha ale ked ho skopcim na HDD tak ide OK a NASom to pravdepodobne nieje pretoze ked dam prehravat z roznych pc co mam doma rozne nahrate streamy z NAS tak to to zvlada v pohode co som to sledoval cez SNMP kazdy ten HD stream ma cca 12Mb a NAS to zlvlada v pohode mal som pustene 4x HD stream cca 50Mb a vsetky okrem HDBOX to prehravali bez trhania ale preco ho potom dokaze nahrat OK, ma viac prace z prehravanim ????

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ano - nahrava tak ako je, bez dalsieho spracovania , prehrava so spracovanim

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

Aha tak potom je to asi problem s tym prehravanim , sakra naco mi je teraz NAS :lol: Pls Grantec ty si odbornik neda sa niekde v HDBOX nadefinovat a zapnut SNMP na sietovke ??

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

pozri aky je tam chip na sietovku a potom v datashete moznosti .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
mišel
Nováček
Nováček

Příspěvek od mišel »

Ahoj, jsem začátečník.
Nedaří se mi nahrávat na externí HDD. Mát WD My Passport 750 GB. Jak musí být naformátovaný? Lze ho rozdělit abych ho mohl používat jak ve Windows tak pro HD BOX ?
DAlší dotaz: když už by se to podařilo ...lze přehrávat z externího HDD soubory *.AVI ?
Poradíte ? Dík.
M.

teaczv
Nováček
Nováček

Příspěvek od teaczv »

mišel píše:Ahoj, jsem začátečník.
Nedaří se mi nahrávat na externí HDD. Mát WD My Passport 750 GB. Jak musí být naformátovaný? Lze ho rozdělit abych ho mohl používat jak ve Windows tak pro HD BOX ?
DAlší dotaz: když už by se to podařilo ...lze přehrávat z externího HDD soubory *.AVI ?
Poradíte ? Dík.
M.
1. HDD si naformatuj cez samotny prijimac. Bud to do formatu FAT32, alebo JOURNALED. Ak mas nahraty najnovsi FW 1.09.20 a vyssi tak HDD moze byt aj NTFS. Ak ho chces pouzivat subezne s windows tak HDD naformatuj na FAT32 alebo NTFS v pripade ze mas ten novsi FW v prijimaci.
2. Rozdeleny na viac particii moze byt ale myslim ze bude poznat len jednu.
3. AVI subory prehrava bez problemov ale samozrejme zalezi na kodeku a jeho nastaveni pri tvorbe AVI. Mne zatial isli vsetky AVIcka. Nahravky zo sat. prijimaca sa daju upravovat napr. cez VIDEOReDo TV SUITE.

HDBOX FS-9200 PVR - HDD 500GB WD / Panasonic 42PX70EP
Skylink Irdeto Ice 0D96
FW 1.9.49 + MCAS 09.09.2011
Loader 1.54
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“