andrejtom píše:ano, ale to musis zvlast nastavit.bambule píše:a komunikuje oskam s mgcamd
ja to mam oscam+cccamd a ide to super, mam bielu Skylink (0D03)
mohl by jsi prosím popsat jak to nastavit? díky
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
andrejtom píše:ano, ale to musis zvlast nastavit.bambule píše:a komunikuje oskam s mgcamd
ja to mam oscam+cccamd a ide to super, mam bielu Skylink (0D03)
takto to mam jakarlos66 píše:bílou, už se s tím trápím dvě hodiny...:-(andrejtom píše:aku mas kartu?
-s rádiem stejný problém, box při zatuhnutí funguje pouze přes web rozhraníasp28 píše:Po kratkych testoch moje postrehy a pripomienky
klady:
- RC4 + Glassys Utility 1.42 + oscam 1.0 svn 4640 = spokojnost.
Tato verzia sa naozaj vydarila (hovorim za Premium HD+) Je rychla a da sa povedat ze zatial aj stabilna.
Kedze funguje nahravanie aj internal card reader pod oscam nemam naozaj dovod sa uz vracat na OFW.
zapory:
- po prepnuti na radia a po spusteni nejakej radiostanice - totalne zatuhnutie u Premium HD+ (nutny hardreset)
- mate tiez problem, ze ako vypnut ventilator? V menu ziadna polozka. Viete iny sposob okrem jeho odpojenia?
- na VFD mi asi posledne tri verzie u Premium HD+ pretrvava problem pri zobrazovani textu - za textom zarovnanym
vlavo sa nachadza preskrtnute = a zvysne neidentifikovatelne znaky do konca displeya. Mate niekto na to recept
ako to odstranit, pripadne patch?
- malickost ale predsa... kde sa da zobrazit celkovy zoznam nacasovanych nahravani? Existuje taka moznost?
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/7613141/rti-core-1-1-4-rc4-rar