Keď ich vymažeš modrým tlačítkom, tak vo var-e ostane ešte veľa smetí, ktoré je najlepšie vymazať cez FTP.Elebra píše:Ak som správne pochopil cez FTP som si spravil zálohu súboru "var". To znamená že v tomto súbore sú len tie pluginy ? Keď ich vymažem cez DO v module cez modré tlačítko je to to isté ako cez FTP alebo nie . Asi dôležité ohľadne pluginov na začiatok .
Plugin
Moderátor: By.Bob
-
tommix
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plugin
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
-
- Nováček
Dík za odpoveď . Takáto rada bude užitočná tak ako pre mňa tak aj pre druhých . Aká je vlastne veľkosť pamäte . Koľko sa do tej zmestí ? Pýtam sa len preto lebo keď tam niečo stále ostáva ako vravíš a pri nových pokusoch s pluginmy fakt hrozí že sa sekne. A fakt sú v tom súbore VAR len pluginy ? Mám aj ďalšiu otázku , ktoré musia mať a ktoré nie tie atributy ...755.
- delon
- Nováček
Elebra píše:Dík za odpoveď . Takáto rada bude užitočná tak ako pre mňa tak aj pre druhých . Aká je vlastne veľkosť pamäte . Koľko sa do tej zmestí ? Pýtam sa len preto lebo keď tam niečo stále ostáva ako vravíš a pri nových pokusoch s pluginmy fakt hrozí že sa sekne. A fakt sú v tom súbore VAR len pluginy ? Mám aj ďalšiu otázku , ktoré musia mať a ktoré nie tie atributy ...755.
No ja ako totalny samouk, som sa s pluginmy a atributnmi brutalne natrapil... Takze info o atributoch a podrobny rozpis tych puginov aj mna zaujima... Čo na čo použivať, ktory sa hodi na biss atd... proste nejak pre laikov keby to niekto podrobne rozpisal, boli by sme predpokladam viaceri radi a vela ludi by to potesilo... :)
- tulino
- Pokročilý
Laik si mysli, ze existuje nejaka skratka "ako na plugin lahko a rychlo".
Predstavte si ze existuje riesenie. CItat forum.
Kazdy plugin ma totiz vlakno a v absolutnej vacsine je v 1. prispevku napisane na co sluzi. Vo vklakne sa docitate aj to ako plugin upravit na konretnu poziadavku (ako upravit citacku kariet pre tu ktoru konkretnu kartu, ako nastavit server a usera) ...
NA sumarizaciu pluginov "lahko a rychlo" sa nikto nepodujal. Ostava polozit si otazku preco?
Problem je v tom, ze laik mysliaci si, ze sa to da lahko a rychlo sa myli.
Bud nech si :
1) objedna cloveka co mu to nastavi, alebo
2) nech si kupi tuner s uzavretym systemom, kde nemoze takmer nic pokazit, alebo
3) nech sa vrhne do studia pluginov.
Ine riesenia nie su
Predstavte si ze existuje riesenie. CItat forum.
Kazdy plugin ma totiz vlakno a v absolutnej vacsine je v 1. prispevku napisane na co sluzi. Vo vklakne sa docitate aj to ako plugin upravit na konretnu poziadavku (ako upravit citacku kariet pre tu ktoru konkretnu kartu, ako nastavit server a usera) ...
NA sumarizaciu pluginov "lahko a rychlo" sa nikto nepodujal. Ostava polozit si otazku preco?
Problem je v tom, ze laik mysliaci si, ze sa to da lahko a rychlo sa myli.
Bud nech si :
1) objedna cloveka co mu to nastavi, alebo
2) nech si kupi tuner s uzavretym systemom, kde nemoze takmer nic pokazit, alebo
3) nech sa vrhne do studia pluginov.
Ine riesenia nie su
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
- delon
- Nováček
alebo je tu este jedno riesenie... poprosit majstra sveta ako si Ty.... Predpokladam ty si bol jeden z tych , ktory sa narodil s brutalnym rozumom a patentom na pluginy... No toľko, už sa k tomu dalej nevracajme... nám " LAIKOM " neostava nič ine len ešte raz prečitat forum ( ja osobne som to uz prelistoval aspon 10 x ) a profikom ako je trulino ostava len komunikovat s ostatnymi profikmi... Pekny zbytokj dňa za LAIKOV praje delon....
PS: len nechapen prečo si nevytvorite profici samotne forum, kde mi neschopaci laici so zbytočnymi otazkami nebudeme mať pristup... Ale ešte že su tu ludia ktory chapu našu neschopnost a radi nam laikom pomôžu( napr. grantec a 005jon ) ale asi ked pisem o prifikoch truliho som spomenut nemal... pre toho som mal najst iný vyraz...
PS: len nechapen prečo si nevytvorite profici samotne forum, kde mi neschopaci laici so zbytočnymi otazkami nebudeme mať pristup... Ale ešte že su tu ludia ktory chapu našu neschopnost a radi nam laikom pomôžu( napr. grantec a 005jon ) ale asi ked pisem o prifikoch truliho som spomenut nemal... pre toho som mal najst iný vyraz...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ak Ti toto fórum nevyhovuje tak si nájdi iné. My tu na Tvoje výlevy niesme zvedaví

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- delon
- Nováček
popravde neprekvapil si... cakal som podobnu reakciu... Vydim že si nepochopil, čo som vlastne chcel povedat s predchadzajucim prispevkom... A ci to bol vylev alebo nie? nech to posudia iny... V ociach laikov to vylev asi nebol a v ociach brutalnych profikov asi ano... ten chclap, co sa opovazil nieco napisat o pluginoch, resp. poziadat a pomoc asi velky profik nebol... a neziadal konkretnu osobu o pomoc ziadal o pomoc vo vseobecnosti... a ten kto pomoct nechce nemusi sa s tym ani zaoberat, ale ani arogantne odpisovat a opičit sa za nikym s otrepanou frazou čitaj forum... takze podla mna ak niekto tomu neskutocnemu laikovi pomoct nechce, nech sa s tym ani nezaobera , ale vypisovat tu blbosti??? na to ten chlap ozaj nebol zvedavi... A este jedna vec ... Ja osobne pred niekolkymi mesiacmi by som bol velmi rad zaplatil niekomu kto by mi ten podrbany satelit rozchodil, ale bohuzial nikto sa nenasiel, preto som sa odhodlal, pre toto forum... a ked chces s Tvojim arogantnym spravanim vyštvat ludi resp. vyselektovat iba tych vyvolenych tak si na spravnej ceste...
pekny zbytok dna...
pekny zbytok dna...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako Ty sa to pokúša podať každý kto nemá čas, schopnosti a vôľu venovať sa štúdiu.
Na druhej strane ten kto tejto problematike venoval všetko to čo Tebe a zakladateľovi témy chýba to vidí úplne inak. Pochopil že bez práce to proste nejde.
Takého užívateľa nevyštvem. Tomu je jasné / aj keď zo začiatku možno nebolo / že tu nikomu neubližujeme. Na druhej strane ano - ak sa bude niekto na silu domáhať vysvetlení tak ho kludne vyštvem. Nemám s tým najmenší problém a môjmu pokojnému spánku to neublíži
Na druhej strane ten kto tejto problematike venoval všetko to čo Tebe a zakladateľovi témy chýba to vidí úplne inak. Pochopil že bez práce to proste nejde.
Takého užívateľa nevyštvem. Tomu je jasné / aj keď zo začiatku možno nebolo / že tu nikomu neubližujeme. Na druhej strane ano - ak sa bude niekto na silu domáhať vysvetlení tak ho kludne vyštvem. Nemám s tým najmenší problém a môjmu pokojnému spánku to neublíži

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- delon
- Nováček
Možeš mi veriť , že som sa tomu venoval listoval som , čital som ( ale niekedy pre skutocneho laika je problem sa tu zorientovat, ked netusi na akom strome rastu pluginy atd ) a nejak ma to popravde aj chytilo a preto sa aj tomu venujem... Samozrejme 4 rozobrate satelity v obyvacke mat nebudem, ale ma to cele vazne zaujima... ja som len chcel poukazat na skutočnost, že možno trocha tolerancia zo stany novačikov ( vystupujuci ako profici ) by tu mohla byť... a už to vazne nechajme tak, nebudeme si tu vypisovat
ako 12 ročny chlapci...

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ak by som si myslel že neni dôvod to tu rozoberať tak ani neodpíšem. Je to memento pre tých ktorí si myslia že si môžu vynútiť odpovede a vysvetlenia napriek tomu že to je upravené aj pravidlami fóra.
Nabudúce ak sa budeš chcieť zastávať podobných hľadačov tak si to rozmysli. My vieme ako sa s tým vysporiadať
Nabudúce ak sa budeš chcieť zastávať podobných hľadačov tak si to rozmysli. My vieme ako sa s tým vysporiadať