Skylink karta
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Skylink karta
mam azbox hd elite a kartu skylink ice.
karta mi bez problemu funguje jak uvnitr azboxu tak i v ci slotu co jsem si k ni koupil(zeleny s napisem smit ).
jediny problem jem mel po aktivaci pluginu newcs. pise to zakodovano na vsech kodovanych programech.
karta mi bez problemu funguje jak uvnitr azboxu tak i v ci slotu co jsem si k ni koupil(zeleny s napisem smit ).
jediny problem jem mel po aktivaci pluginu newcs. pise to zakodovano na vsech kodovanych programech.
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
ICE zatím umí jen Multicas a spolehlivost myslím nic moc. Na sdílení zatím můžeš zapomenout, tak to výrobce chtěl. :)
ICE je trest za Digi, neměli jste čekat na konec, předtím bylo dost karet CRW.
ICE je trest za Digi, neměli jste čekat na konec, předtím bylo dost karet CRW.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Ale pokud vím tak CRW se také budou během příštího roku měnit.ICE je trest za Digi, neměli jste čekat na konec, předtím bylo dost karet CRW.
No snad se na něco přijde co bude fungovat.
AZBox Premium-E2
- shibal
- Mazák
Měnit? Tuto informaci jsi sehnal kde? CW karty se nebudou měnit minimálně, dokud na ně bude podpora, tzn. do konce roku 2012. Pak (nebo i lehce před koncem roku 2012) očekávám "prolomení" CW (např. i díky samotné firmě Irdeto) a pak teprve odstávku CW karet. Takže pokud budou Skylink (ale i CSlink) CW karty něčím nahrazovány, tak nejdříve v začátkem roku 2013, ale pokud nebude CW prolomeno, (třeba i komerčně -záměrně), tak můžou původní karty vydržel i o pár měsíců (či let) déle. Taky můžou zůstat, ale nepůjde na ně zaplatit komerční nabídka, bude jen na FTV programy.PetrT30 píše:Ale pokud vím tak CRW se také budou během příštího roku měnit.ICE je trest za Digi, neměli jste čekat na konec, předtím bylo dost karet CRW.
No snad se na něco přijde co bude fungovat.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
- ala666cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Parabola.cz-CS Link
--------------------------------
Systém CryptoWorks má zajištěnou podporu do konce roku 2012. Jak se tato garance podpory ze strany vlastníka systému projevuje ve Vašich plánech?
Projevuje, právě přípravou na nový systém, avšak rozhodne to neznamená, ze bychom neměli jasno v tom, co se po tomto terminu bude dít. Do konce 2012 má Cryptoworks zajištěnou podporu, to znamená, ze i pote bude funkční. Jsem přesvědčen, ze i v roce 2015 bude fungovat. Nejsme totiž zdaleka jediná platforma využívající tento systém. A pokud dle současných plánů přejdeme na nový systém v příštím roce, budeme i nadále klientem holandské společnosti Irdeto. Neumím si představit, že by nám tento partner, který díky našim jistě zajímavým odběrům karet generuje nezanedbatelné výnosy, odmítl spolupráci u původního systému. Ostatně i tomuto tématu se společně s Irdetem věnujeme. Jinak řečeno, od 2013 se s Cryptoworks nestane nic, co by jakkoli zasáhlo uživatele, pouze jej Irdeto přestane vyvíjet.
Mají mít majitelé stávajících karet CS Link obavu, že systém CryptoWorks brzy přestane fungovat? Mají noví zájemci se obávat od nákupu karet pracujících v systému CryptoWorks?
Víte, odpověď na tuto otázku je tak samozřejmá, jako odpověď na otázku podobnou - umíte si představit firmu, která dobrovolně přijde o klienty? V žádném případě! Pamatuji několik přechodů na novou verzi kódovacího systému či jeho úplnou výměnu u nás či jinde v Evropě a pokaždé byl tento přechod spojen s připravenou výměnou karet. Naposledy právě u nás v CR ani ne před dvěma měsíci. Jediní kteří se mohou takovýchto změn obávat jsou piráti. My naštěstí o žádných případech, týkajících se karty CS Link nevíme. Striktně odmítám tyto úvahy, mám svou představu komu mohou posloužit, ale vezte ze dokud bude poslední náš klient s kartou Cryptoworks, jediné co se mu může přihodit je, ze mu pošleme kartu novou. Dopustit vypnuti našich karet by byl zcela pošetilý jev.
--------------------------------
Systém CryptoWorks má zajištěnou podporu do konce roku 2012. Jak se tato garance podpory ze strany vlastníka systému projevuje ve Vašich plánech?
Projevuje, právě přípravou na nový systém, avšak rozhodne to neznamená, ze bychom neměli jasno v tom, co se po tomto terminu bude dít. Do konce 2012 má Cryptoworks zajištěnou podporu, to znamená, ze i pote bude funkční. Jsem přesvědčen, ze i v roce 2015 bude fungovat. Nejsme totiž zdaleka jediná platforma využívající tento systém. A pokud dle současných plánů přejdeme na nový systém v příštím roce, budeme i nadále klientem holandské společnosti Irdeto. Neumím si představit, že by nám tento partner, který díky našim jistě zajímavým odběrům karet generuje nezanedbatelné výnosy, odmítl spolupráci u původního systému. Ostatně i tomuto tématu se společně s Irdetem věnujeme. Jinak řečeno, od 2013 se s Cryptoworks nestane nic, co by jakkoli zasáhlo uživatele, pouze jej Irdeto přestane vyvíjet.
Mají mít majitelé stávajících karet CS Link obavu, že systém CryptoWorks brzy přestane fungovat? Mají noví zájemci se obávat od nákupu karet pracujících v systému CryptoWorks?
Víte, odpověď na tuto otázku je tak samozřejmá, jako odpověď na otázku podobnou - umíte si představit firmu, která dobrovolně přijde o klienty? V žádném případě! Pamatuji několik přechodů na novou verzi kódovacího systému či jeho úplnou výměnu u nás či jinde v Evropě a pokaždé byl tento přechod spojen s připravenou výměnou karet. Naposledy právě u nás v CR ani ne před dvěma měsíci. Jediní kteří se mohou takovýchto změn obávat jsou piráti. My naštěstí o žádných případech, týkajících se karty CS Link nevíme. Striktně odmítám tyto úvahy, mám svou představu komu mohou posloužit, ale vezte ze dokud bude poslední náš klient s kartou Cryptoworks, jediné co se mu může přihodit je, ze mu pošleme kartu novou. Dopustit vypnuti našich karet by byl zcela pošetilý jev.
Azbox Elite HD,,Dreambox 500s,,AL100cm,FE60cm,,Skylink+UPC,,Zyxel NSA310-3TB hdd,,TV: SAMSUNG LE32B551
-
- Nováček
třeba brzy rozjedete oscam pro azbox, už jsem tu zahlédl odkaz na svn verzi s podporou interní čtečky.... ten by tento problém jistě vyřešil
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
A nezkoušel někdo ten plugin wicardd co je tady v downloadu ke ztažení?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Vazeni,higlander píše:mam azbox hd elite a kartu skylink ice.
podla mojho nick-u mozete smelo predpokladat, ze som fakt malo skuseny; snazim sa docitat v tychto mnohych spravach nieco co by mi pomohlo vyriesit moje caste 'zasekavanie' alebo 'scrambled' ale nedari sa mi - hoci som skusal aj niektore rady:
Premium HD+, 0.9.5020, Skylink, MultiCAS, (#mgcamd, #newcs), HDMI to Panasonic, wifi - OK,
Predtym nez som presiel na tento posledny fw vsetko fungovalo bez problemov, nemal som ziadne zasekavania na par sekund alebo SCRAMBLED zmrazenia na trochu dlhsie a prepinania boli fajn; zial som si nezapamatal a ani ne-back-up poslednu funkcnu predoslu verziu (uznavam

Pozn: Skusil som podla jedne rady aj down-step na 0.9.4690, ale symptomy zostali skoro rovnake a navyse youtube sa nechytal...Potom som tiez som prehodil poradie a priority mgcamd a newcas (na miesto MultiCAS podla inych rad v inej teme) ale to uz vobec ziadne z ceskych a slovenskych programov nesli. Tiez vypnutie a zapnutie vzadu nepomaha.
Nic menej, caste zmrazenia a scrambled su otravne, ale zahadou mi je, ze sa to deje dost casto na napr. Prima, CT1 a CT4, pomenej uz na NOVA, STV Joj a skoro nikdy nie na Markize.
Kazda rada mi bude pomocna a vopred dakujem.
-
- Nováček
Tak problém se nakonec vyřešil v prodejně výměnou modulu za "červeno - bílý" (zabilo by je, kdyby na obal napsali verzi?) a šlape, zápisy přišly do pár minut.
Otestovali jsme, pro jistotu, i jiný "zelený" Irdeto a opravdu nejede, ani nedekóduje - třeba to jednou někomu pomůže a pár hodin času si ušetří.
Díky všem za podporu a náměty.
Otestovali jsme, pro jistotu, i jiný "zelený" Irdeto a opravdu nejede, ani nedekóduje - třeba to jednou někomu pomůže a pár hodin času si ušetří.
Díky všem za podporu a náměty.
-
- Nováček
A neseka obraz obcas?ala666cz píše:Modul ,,Cryptoworks modul - Eurocam,, funguje bez problemu.visper píše:Ještě jste mi neodpověděli jestli ty moduly jdou i teď na HD transpondéru 12109 po přeladění na 8PSK. Hodně modulů odpadlo, nestíhají větší datový tok.
AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
-
- Nováček
Zdravim,
Rad bych Vas poprosil o radu, mam AZ box elite a skylink ICE kartu.
Po precteni dizkuzi jsem stahnul posledni zalohu pluginu od Dempseyiho, vse ze zacatku krasne fungovalo avizovanych 20 dnu. Ale zhruba v pulce jiz prestaly chodit nektere HD programy jako HBO HD, NOVA HD.. (signal ok, ale kvalita 0 a hlaska zadny signal)
No a nyni mi uz jedou pouze nekodovane programy. CT24, OCKO. Kartu jsem aktivoval, emailem mi dosli infa ze mam aktivovane promo do 14.12 ale nic nejede.
kartu jsem znovu autorizoval, nekolikrat, ale porad nic. Ve vedlejsi domacnosti maji take skylink, ale starsi. Cryptoworks supported nebo neco takoveho je na boxu napsano. Ale moje karta mi v tom prijimaci vubec nenabehla a naopak jejich zapujcenou kartu mi zase azbox vubec nedetekoval. Za kazdou radu diky.
Rad bych Vas poprosil o radu, mam AZ box elite a skylink ICE kartu.
Po precteni dizkuzi jsem stahnul posledni zalohu pluginu od Dempseyiho, vse ze zacatku krasne fungovalo avizovanych 20 dnu. Ale zhruba v pulce jiz prestaly chodit nektere HD programy jako HBO HD, NOVA HD.. (signal ok, ale kvalita 0 a hlaska zadny signal)
No a nyni mi uz jedou pouze nekodovane programy. CT24, OCKO. Kartu jsem aktivoval, emailem mi dosli infa ze mam aktivovane promo do 14.12 ale nic nejede.
kartu jsem znovu autorizoval, nekolikrat, ale porad nic. Ve vedlejsi domacnosti maji take skylink, ale starsi. Cryptoworks supported nebo neco takoveho je na boxu napsano. Ale moje karta mi v tom prijimaci vubec nenabehla a naopak jejich zapujcenou kartu mi zase azbox vubec nedetekoval. Za kazdou radu diky.
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
HD kanály změnily nastavení transpordéru,
pokud ti zápisy projdou na jiném boxu, musí ti vše na azboxu fungovat,
jinak doporučuji koupit modul.
pokud ti zápisy projdou na jiném boxu, musí ti vše na azboxu fungovat,
jinak doporučuji koupit modul.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
-
- Nováček
diky za radu ohledne nastaveni pro HD. Ale muj zakladni problem je, ze mi nejdou nyni zadne kodovane programy. a moji ICE kartu to ani nenacetlo v jinem ale starsim sat prijimaci. nekteri zde pisi ze jim to jede i bez modulu. ze by to spatne naformatovani karty? jsou starsi skylink karty kompatibilni? proc mi to nenacte jiani jinou kartu v prijimaci? mam nahrat novejsi fw?
- shibal
- Mazák
Jaké používáš pluginy? Pokud newcs+mgcamd, tak máš smůlu, ty ICE neumí obsloužit. Musíš používat MultiCASfroid píše:diky za radu ohledne nastaveni pro HD. Ale muj zakladni problem je, ze mi nejdou nyni zadne kodovane programy. a moji ICE kartu to ani nenacetlo v jinem ale starsim sat prijimaci. nekteri zde pisi ze jim to jede i bez modulu. ze by to spatne naformatovani karty? jsou starsi skylink karty kompatibilni? proc mi to nenacte jiani jinou kartu v prijimaci? mam nahrat novejsi fw?
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB